Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamówiłam testy owu które polecalas i bede szukac owulacji;). Wczoraj byly dwie kreski ale nadal negatyw
Może jeszcze w termometrze wymienie baterie, ale wątpię żeby to byl problem. To raczej hormony.10 lat temu bez tabsow tez miałam jazdy z okresem. -
ciri22 wrote:Hmmm... Ale szkoda... Ty znasz swoj organizm najlepiej na swiecie...
-
nick nieaktualnyNoo ja tez po tabletkach jestem i wlasnie pierwszy okres przywzedl tak jak po tabletkach po 26 dniach drugi po 28 ale lekarz twierdzi ze pewnie w nich owulacji w ogole nie bylo to tylko kwestia kody zapisanego w mozgu po tabletkach a dopiero trzeci. To jak ja sie zle czulam od 20dnia cyklu do tego 38 a nawet dluzej bo potem okres to tylko ja wiem. Mdlosci z wymiotami,spalam caly czas bylam oslabiona i brzuch i jajniki caly czas mnie bolaly bez przerwy. I to tak ze czasem wylam z bolu... Myslalam ze moze ciaza ze moze pozamaciczna ze nie wiem co.... Potem mega skapy okres... Wizyta w nerwach u lekarza w tu ze to pierwsza owulacji gdzie cialko pewnie niedomagalo... Masakra jakas...
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Zamówiłam testy owu które polecalas i bede szukac owulacji;). Wczoraj byly dwie kreski ale nadal negatyw
Może jeszcze w termometrze wymienie baterie, ale wątpię żeby to byl problem. To raczej hormony.10 lat temu bez tabsow tez miałam jazdy z okresem. -
To ja nie czuję nic zupełnie. Troche piersi bolaly, a tak nic zupełnie. Okres tez bezbolowo. No nic daje sobie jeszcze troche czasu. Może juz uda się jakies badania zrobić, a jak nie to jakas premie przeznacze na badania
-
ciri22 wrote:Noo tylko jak duzo kupilas to czesto sikaj. Ja sikalam srednio 3 razu dziennie jak juz zaczelam czuc jajniki. Zawsze. Rano, po pracy i potem kolo 22 i ten o 22 mi dwie grube krechy pokazal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Klaudia sorry ze tak pozno ale paczuszka poszla. jak nie utknie nigdzie jutro powinna byc lub po jutrze
dziekuje bardzo
przeklejam z innego watku bo tez sie chce z Wami podzielic ta informacja;)
A ja wyjatkowo postanowilam zmierzyc sobie temperature, w sumie zeby spraqwdzic czy byla owu (wiem ze jedna tempka mi tego nie powie, ale pomyslalam sobie ze jezeli bedzie wyzsza to prawdopodobn byla no i troche sie zdziwilam, bo zmierzylam i byla 36,87 takiej wysokiej w 23 dc nie mialam w zadnym wykresie, bylo0 36,61 44 70 i 36,59 a co najciekawsze w ogole w zadnym dniu nie mialam takiej temperatury, najwyzej okolo 36,77. ciekawe nie? -
nick nieaktualny
-
no dokladnie wykresy kiazkowe koncza sie jak zwykle, ja wszystko mialam takie ze wygladaly na ciqazowe i nic, zaciekawilo mnie tylko jak to mozliwe ze az tak wysoko..
co do jutra, pomysle nad tym ale ie wiem czy chce sie nakrecac? -
nick nieaktualny
-
no dokladnie, nie bede o tym myslec przybnajmniej sie postaram, mysle ze owu do 20dc pojawila sie juz na pewno wiec do 11/12 lipca juz powinna byc @ bo fl mam 14 dni, jak sie nie pojawi do 13 zrobie test, chociaz ja zawszed planuje i nigdy nie wytrzymuje z testowaniem ^^ a jeszcze jak mi dojda szczesliwe testy od ciri to juz w ogole ciezko bedzie;p
chociaz tak w zasadzie powinnam wiedziec jak najwczesniej zeby isc do gin albo gdziekolwiek po leki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:41
-
nick nieaktualny