X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja nigdy nadmiernie alkoholowa nie byłam, ale może macie rację ściągnę na jakiś dzień przyjaciółkę i pochlopczę winka;)
    ja myślę, że u mnie to jednak wcześniejsze objawy @ niestety, bo cycole też zaczęły mnie boleć. Pewnie, że nadzieję mam, ale już to przechodziłam 3 cykle temu gdy też się ostro stresowałam.
    Kasia fajnie, że będziesz miała drugie teraz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !Zuzana ja podejrze w domu, bo na tel ciężko, ale na pewno piekności:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Najsmieszniejsze ze w momencie kiedy te dwie komorki sie lacza to juz jest okreslona plec ;p
    płeć jest określona jeszcze przed połączeniem, informacja o płci jest zaisana w plemniku ;)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem wiem. Bo to zalezy jaki plemnik. Chodzilo mi o to ze od poczatku wiadomo co to bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Tylko ja nigdy nadmiernie alkoholowa nie byłam, ale może macie rację ściągnę na jakiś dzień przyjaciółkę i pochlopczę winka;)
    ja myślę, że u mnie to jednak wcześniejsze objawy @ niestety, bo cycole też zaczęły mnie boleć. Pewnie, że nadzieję mam, ale już to przechodziłam 3 cykle temu gdy też się ostro stresowałam.
    Kasia fajnie, że będziesz miała drugie teraz:)
    To jak teraz sie nie uda to kolejny tak zrob ;p ja tez duzo nie pilam ale prawie codziennie a to jedno piwko. A to dwa max 3 wiec nie upijalam sie czy cos

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wroclawianka83 wrote:
    płeć jest określona jeszcze przed połączeniem, informacja o płci jest zaisana w plemniku ;)

własnie dlatego powiedzialam mu, ze tak robil, ze zrobil dziewczynke :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • anika Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie niedlgo napije.ja to jestem antyalkoholowa.ale jak ma pomoc to czemu nie.

co do ciazy to jeden orod mialam we wrzesniu a drugi w styczniuciaze styczniowa wpominam lepiej.duzo lzej mi bylo i nie tak duszno :D

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    jestem zła... na mojego szanownego męża... jakiś czas temu rozmawialiśmy na temat badania nasienia i było ok, żadnego problemu nie robił, powiedział, że nie ma sprawy, umówi się i pójdzie, a dziś gdy zapytałam czy dzwonił itd to zaczął coś kręcić we wszystkie strony i się motać w swych tłumaczeniach.... :( płakać mi się już chce z tej bezsilności... tym bardziej, że od kilku tygodni coraz gorzej się czuję, a to znak, że SM daje o sobie znać :(
    a0cf84949fb8770cd2baad5f1062db70.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc... Dawno mnie tu nie bylo. :-P
    Ale wiecie Maz wrocil hehe:-D
    Ciri hehe byle nie ten 29.
    Ktoras robila ciasto jogurtowe? Poprosze kawalek do Gdanska:)

A u mnie bez zmian. Temp spadla ale dalej dosc wysoko. Termin @ byl na czwartem i bylam pewna ze przyjdzie ale mialam tulko brazlwe plamienie przez dwa dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka2712 wrote:
    Czesc... Dawno mnie tu nie bylo. :-P
    Ale wiecie Maz wrocil hehe:-D
    Ciri hehe byle nie ten 29.
    Ktoras robila ciasto jogurtowe? Poprosze kawalek do Gdanska:)

A u mnie bez zmian. Temp spadla ale dalej dosc wysoko. Termin @ byl na czwartem i bylam pewna ze przyjdzie ale mialam tulko brazlwe plamienie przez dwa dni.
    A testy?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam z 4-5 dni temu i negatywny

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    cześć dziewczyny
    jestem zła... na mojego szanownego męża... jakiś czas temu rozmawialiśmy na temat badania nasienia i było ok, żadnego problemu nie robił, powiedział, że nie ma sprawy, umówi się i pójdzie, a dziś gdy zapytałam czy dzwonił itd to zaczął coś kręcić we wszystkie strony i się motać w swych tłumaczeniach.... :( płakać mi się już chce z tej bezsilności... tym bardziej, że od kilku tygodni coraz gorzej się czuję, a to znak, że SM daje o sobie znać :(
    Bez sensu. Weź go jakos pogoń na te badania

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    cześć dziewczyny
    Eh to widze ze jak z moim tylko chyba Twoj powinien byc mądrzejszy... ;(

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś mega dół temperaturowy i psychiczny :(
    Przed chwilą dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży! Już nie wytrzymam... Dzisiaj myślę już tylko o tym, że nigdy nam się nie uda i nie będziemy mieć dzieci ;( ;(

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    cześć dziewczyny

Z moim było tak samo, ale poszedł.
    Może stersuje się oddaniem nasienia w laboratrorium? Jeśli nie macie daleko do lab.,to można w domu i potem do 30min dowieźć. Wiem też, że np. w GynCentrum można wejść z partnerem i mu pomóc lub w ogóle poprosić o specjalną prezewatywę i oddać nasienie podczas normalnego stosunku.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia obejrzałam ślicznie widać niech zdrowo Fasolka rośnie:)

Anka powtórz test jutro - historia zna takie przypadki!

Alicja szkoda, że możemy pocieszać się tylko wirtualnie, Kochana nie mów tak na pewno Wam się uda! Wiem jak to sprawia przykrość gdy innym się udaje, ale Wam też się uda, na pewno będziesz po tej drugiej stronie.

Ciri chyba dziś faktycznie otworzę piwko, dalej mam fazę na jedzenie:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja mam dziś mega dół temperaturowy i psychiczny :(
    Przed chwilą dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży! Już nie wytrzymam... Dzisiaj myślę już tylko o tym, że nigdy nam się nie uda i nie będziemy mieć dzieci ;( ;(
    dzisiaj kupowałam testy owu i przez chwilę się zastanawiałam, czy nie kupić 100, bo mnie jakiś dół dopadł, ale się otrząsnęłam i stwierdziłam, ze mnie pogrzało już zupełnie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miski! Dobrze, ze mam tempke w posladkach, bo wariuje totalnie;) pierwsxy raz od dawna mam seks, kochanie i erotyzm a nie kindermachen z bonusami emocjonalnymi;)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hej Miski! Dobrze, ze mam tempke w posladkach, bo wariuje totalnie;) pierwsxy raz od dawna mam seks, kochanie i erotyzm a nie kindermachen z bonusami emocjonalnymi;)
    wczoraj do męża smiałam, że muszę się rozpić trochę i musimy się w kiblu bzykać to łatwiej o zajście :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego akurat tam? Bo mi to srednio wychodzi koordynacja czlonkow i ogarnianie lazienkowych sprzetow;)

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ