Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTylko ja nigdy nadmiernie alkoholowa nie byłam, ale może macie rację ściągnę na jakiś dzień przyjaciółkę i pochlopczę winka;)
ja myślę, że u mnie to jednak wcześniejsze objawy @ niestety, bo cycole też zaczęły mnie boleć. Pewnie, że nadzieję mam, ale już to przechodziłam 3 cykle temu gdy też się ostro stresowałam.
Kasia fajnie, że będziesz miała drugie teraz:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Tylko ja nigdy nadmiernie alkoholowa nie byłam, ale może macie rację ściągnę na jakiś dzień przyjaciółkę i pochlopczę winka;)
ja myślę, że u mnie to jednak wcześniejsze objawy @ niestety, bo cycole też zaczęły mnie boleć. Pewnie, że nadzieję mam, ale już to przechodziłam 3 cykle temu gdy też się ostro stresowałam.
Kasia fajnie, że będziesz miała drugie teraz:) -
cześć dziewczyny
jestem zła... na mojego szanownego męża... jakiś czas temu rozmawialiśmy na temat badania nasienia i było ok, żadnego problemu nie robił, powiedział, że nie ma sprawy, umówi się i pójdzie, a dziś gdy zapytałam czy dzwonił itd to zaczął coś kręcić we wszystkie strony i się motać w swych tłumaczeniach.... płakać mi się już chce z tej bezsilności... tym bardziej, że od kilku tygodni coraz gorzej się czuję, a to znak, że SM daje o sobie znać
-
Czesc... Dawno mnie tu nie bylo.
Ale wiecie Maz wrocil hehe:-D
Ciri hehe byle nie ten 29.
Ktoras robila ciasto jogurtowe? Poprosze kawalek do Gdanska:)
A u mnie bez zmian. Temp spadla ale dalej dosc wysoko. Termin @ byl na czwartem i bylam pewna ze przyjdzie ale mialam tulko brazlwe plamienie przez dwa dni. -
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Czesc... Dawno mnie tu nie bylo.
Ale wiecie Maz wrocil hehe:-D
Ciri hehe byle nie ten 29.
Ktoras robila ciasto jogurtowe? Poprosze kawalek do Gdanska:)
A u mnie bez zmian. Temp spadla ale dalej dosc wysoko. Termin @ byl na czwartem i bylam pewna ze przyjdzie ale mialam tulko brazlwe plamienie przez dwa dni. -
kofeinka wrote:cześć dziewczyny
jestem zła... na mojego szanownego męża... jakiś czas temu rozmawialiśmy na temat badania nasienia i było ok, żadnego problemu nie robił, powiedział, że nie ma sprawy, umówi się i pójdzie, a dziś gdy zapytałam czy dzwonił itd to zaczął coś kręcić we wszystkie strony i się motać w swych tłumaczeniach.... płakać mi się już chce z tej bezsilności... tym bardziej, że od kilku tygodni coraz gorzej się czuję, a to znak, że SM daje o sobie znać
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:cześć dziewczyny
-
kofeinka wrote:cześć dziewczyny
Z moim było tak samo, ale poszedł.
Może stersuje się oddaniem nasienia w laboratrorium? Jeśli nie macie daleko do lab.,to można w domu i potem do 30min dowieźć. Wiem też, że np. w GynCentrum można wejść z partnerem i mu pomóc lub w ogóle poprosić o specjalną prezewatywę i oddać nasienie podczas normalnego stosunku.
-
nick nieaktualnyKasia obejrzałam ślicznie widać niech zdrowo Fasolka rośnie:)
Anka powtórz test jutro - historia zna takie przypadki!
Alicja szkoda, że możemy pocieszać się tylko wirtualnie, Kochana nie mów tak na pewno Wam się uda! Wiem jak to sprawia przykrość gdy innym się udaje, ale Wam też się uda, na pewno będziesz po tej drugiej stronie.
Ciri chyba dziś faktycznie otworzę piwko, dalej mam fazę na jedzenie:) -
alicjaaaa wrote:Ja mam dziś mega dół temperaturowy i psychiczny
Przed chwilą dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży! Już nie wytrzymam... Dzisiaj myślę już tylko o tym, że nigdy nam się nie uda i nie będziemy mieć dzieci ;( ;( -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Hej Miski! Dobrze, ze mam tempke w posladkach, bo wariuje totalnie;) pierwsxy raz od dawna mam seks, kochanie i erotyzm a nie kindermachen z bonusami emocjonalnymi;)
-
nick nieaktualny