X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Fionka widzę, że jesteś pod stałą obserwacją myślę, że to kwestia czasu kiedy Ci się uda. A może już teraz.

Ciri mam nadzieję, że przeniesiemy ten wątek na marcówki na mnie też pluj śmiało i obficie:)

Pod obserwacja jestem od 3 miesiecy, a staram sie juz ladnych pare lat, wiec kiedy mi sie uda to loteria :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam ze moje marcowe ale urodzi sie w lutym. Byle nie 29...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam luty, bo to miesiac moich urodzin, ale coz... Mialam sie urodzic wlasnie 29, ale wyszlam wczesniej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i dobrze ;D ja tez wczesniej albo pozniej wole. Moj brat mial w prima aprilis sie urodzic znaczy zaczal ale mama zacisnela uda ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z marca i było by bardzo miło, mąż miałby podwójny wydatek;);)
    och życzę Nam wszystkim tego marca!

• anika Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja mam nadszieje ze nam sie udsa na maj :) chcaabym urodzic jak juz bedzie cieplo :)

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bede chodzic po szmatach i szukac kurtki ma zime na brzuch... Masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie grzesz Dziewczyno, bo my bardzo chcemy taką makakrę:P

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam z pierwszego kwartału, idealnie jakby było z marca jak ja (bo mąż i córka są z września),ale udało się na ten luty i bardzo się cieszę:) Myślę,że urodzę 12 lutego. O ile się samo nie zacznie.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ja tez ;D ale jak sobie pomyslalam o tych brzuchach zima to jednak ciezko je ubrac ;p

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też dziewczyny na Was pluje i charczę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz idę robić ciasto jogurtowe z truskawkami:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:

Aaaaa zapros mnie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis imperaza pozegnalna pracowa dla kolezanki wiec wszyscy sie o mojej ciazy dowiedza bo pic trzeba z nimi ;p a ze wiedzieli o staraniach ro wiecie jak to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:

Też robiłam ostatnio identyczne, ale trochę mi za mokre wyszło, ciężkie i podobno metodą jest to żeby krótko mieszać;)

Dziewczyny nie wiem czy może to mieć jakiś związek z cyklem, ale od kilku dni nękają mnie wzdęcia przeokropnie, a jem lekko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana na tescior troche za wczesniej. Ale powiem ci ze ja tak mialam na zmiane z biegunka i do tej pory jestem mega glodna a jak jem to malutko bo szybko sie najadam

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy może to mieć jakiś związek z cyklem, ale od kilku dni nękają mnie wzdęcia przeokropnie, a jem lekko.

Ja tez tak mam prawie od samej owulacji, az do @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana na tescior troche za wczesniej. Ale powiem ci ze ja tak mialam na zmiane z biegunka i do tej pory jestem mega glodna a jak jem to malutko bo szybko sie najadam
    Ja przez weekend miałam taką gastrofazę i ciągle byłam głodna, ale ja tam mam przed @ trochę wcześnie, ale zdarza się.
    Ale takich wzdęć to jeszcze nie miałam i mam nadzieję, że przejdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wzdecia i niestety problemy z wyproznieniem zawsze mam dzien przed @. U mnie wszystkie objawy @ wczesniej byly o tydzien teraz a w czwartek wszystko przeszlo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w dzień @ zawsze mam biegunkę, ale @ mam za tydzień dopiero. Myślę, że podświadomie się stresuję i to tego wina.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak moze byc... Ale po co sie stresujesz? Juz nic nie zrobisz... A na pewno na Ciebie dobrze to nie wplywa. Poczekaj z testami chociaz 10dpo i na razie tak jak ja pij i ciesz sie jeszcze chwila wolnosci ;D

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ