X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Fionka widzę, że jesteś pod stałą obserwacją myślę, że to kwestia czasu kiedy Ci się uda. A może już teraz.

Ciri mam nadzieję, że przeniesiemy ten wątek na marcówki na mnie też pluj śmiało i obficie:)

Pod obserwacja jestem od 3 miesiecy, a staram sie juz ladnych pare lat, wiec kiedy mi sie uda to loteria :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam ze moje marcowe ale urodzi sie w lutym. Byle nie 29...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam luty, bo to miesiac moich urodzin, ale coz... Mialam sie urodzic wlasnie 29, ale wyszlam wczesniej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i dobrze ;D ja tez wczesniej albo pozniej wole. Moj brat mial w prima aprilis sie urodzic znaczy zaczal ale mama zacisnela uda ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z marca i było by bardzo miło, mąż miałby podwójny wydatek;);)
    och życzę Nam wszystkim tego marca!

• anika Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja mam nadszieje ze nam sie udsa na maj :) chcaabym urodzic jak juz bedzie cieplo :)

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bede chodzic po szmatach i szukac kurtki ma zime na brzuch... Masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie grzesz Dziewczyno, bo my bardzo chcemy taką makakrę:P

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam z pierwszego kwartału, idealnie jakby było z marca jak ja (bo mąż i córka są z września),ale udało się na ten luty i bardzo się cieszę:) Myślę,że urodzę 12 lutego. O ile się samo nie zacznie.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ja tez ;D ale jak sobie pomyslalam o tych brzuchach zima to jednak ciezko je ubrac ;p

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też dziewczyny na Was pluje i charczę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz idę robić ciasto jogurtowe z truskawkami:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:

Aaaaa zapros mnie ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis imperaza pozegnalna pracowa dla kolezanki wiec wszyscy sie o mojej ciazy dowiedza bo pic trzeba z nimi ;p a ze wiedzieli o staraniach ro wiecie jak to jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:

Też robiłam ostatnio identyczne, ale trochę mi za mokre wyszło, ciężkie i podobno metodą jest to żeby krótko mieszać;)

Dziewczyny nie wiem czy może to mieć jakiś związek z cyklem, ale od kilku dni nękają mnie wzdęcia przeokropnie, a jem lekko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana na tescior troche za wczesniej. Ale powiem ci ze ja tak mialam na zmiane z biegunka i do tej pory jestem mega glodna a jak jem to malutko bo szybko sie najadam

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy może to mieć jakiś związek z cyklem, ale od kilku dni nękają mnie wzdęcia przeokropnie, a jem lekko.

Ja tez tak mam prawie od samej owulacji, az do @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana na tescior troche za wczesniej. Ale powiem ci ze ja tak mialam na zmiane z biegunka i do tej pory jestem mega glodna a jak jem to malutko bo szybko sie najadam
    Ja przez weekend miałam taką gastrofazę i ciągle byłam głodna, ale ja tam mam przed @ trochę wcześnie, ale zdarza się.
    Ale takich wzdęć to jeszcze nie miałam i mam nadzieję, że przejdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wzdecia i niestety problemy z wyproznieniem zawsze mam dzien przed @. U mnie wszystkie objawy @ wczesniej byly o tydzien teraz a w czwartek wszystko przeszlo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w dzień @ zawsze mam biegunkę, ale @ mam za tydzień dopiero. Myślę, że podświadomie się stresuję i to tego wina.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak moze byc... Ale po co sie stresujesz? Juz nic nie zrobisz... A na pewno na Ciebie dobrze to nie wplywa. Poczekaj z testami chociaz 10dpo i na razie tak jak ja pij i ciesz sie jeszcze chwila wolnosci ;D

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ