X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to zycze fiolewej strony jak najszybciej ;D

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w tym miesiącu nie mam się co łudzić, że do Was dołączę, bo owu mnie olała :/

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jeszcze wszystko moze sie wydarzyc ;D wiec nie olewaj ! Bzykaj zapylaj i bedzie dobrze ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też olała

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem musze was wszystkie obsmarkac i obcharkac i nie wiem co jeszcze tymi moimi wirusami. ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dowiedzialam sie o kolejnej ciazy znajomej :(

Ciri pluj na mnie ile wlezie... Jeszcze jakis tydzien niepewnosci jesli jutro na USG wszystko dobrze wyjdzie.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam ze po tym ladne pekniecie nylo ;D a moze i dwa ;P

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja stawiam ze po tym ladne pekniecie nylo ;D a moze i dwa ;P

Genralnie mialam dwa bardzo duze pecherzyki i jeden sredni, a ile peklo to sie okaze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to albo ze wszystkich bedzie albo choc z jednego musi cos wyjsc ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to albo ze wszystkich bedzie albo choc z jednego musi cos wyjsc ;D

Oj Ciri jakze bym chciala, zebys miala racje :) Wystarczy jeden choc blizniakami bym nie pogardzila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez nie ;D zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ;D ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. ;D bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie ;) zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj ja tez nie ;D zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ;D ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. ;D bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie ;) zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac

Ja tez zawsze marzylam o blizniakach, ale problemy z zajsciem zmienily moje myslenie na prosbe o jedno chociaz... No, ale przy stymulacji prawdopodobienstwo blizniaczej ciazy jest wieksze, wiec kto wie ;) Tak to w mojej rodzinie nigdy nie bylo blizniakow i w Meza rodzinie tez nie.
    Plec mi bez roznicy choc mam przeczucie, ze pierwszy bedzie synek :)

Mi gin-endo powiedziala, zeby przyjsc po tygodniu od wyniku bety i zobaczy czy ciaza jest prawidlowo umiejscowiona, a potem w 7-8 tygodniu, zeby serducho uslyszec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide za tydzien czyli to bedzie 6 tydzien a potem w 11

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 moze byc za wczesnie na serduszko, a do 11 pewnie bym nie wytrzymala :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na serducho to wiem. Ale on nie bedzie mnie pewnie za tydzien badal znaczy usg robil tylko skierowanie na nie dopiero dostane wiec pewnie kolo 8 bede miala wizyte na usg

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Na serducho to wiem. Ale on nie bedzie mnie pewnie za tydzien badal znaczy usg robil tylko skierowanie na nie dopiero dostane wiec pewnie kolo 8 bede miala wizyte na usg

To byloby w sam raz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka widzę, że jesteś pod stałą obserwacją myślę, że to kwestia czasu kiedy Ci się uda. A może już teraz.

Ciri mam nadzieję, że przeniesiemy ten wątek na marcówki na mnie też pluj śmiało i obficie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkie pluje ;D sliny mi niedlugo zabraknie ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem kiedy owulacja była aczkolwiek dużo śluzu miałam w sobotę więc być może to był ten dzień, wesele się udało:) Mnóstwo znajomych z mojej klasy z liceum także fajnie było powspominać:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że będę miała marcowego groszka, bo jest to miesiąc urodzin mój i męża, oby się udało, 2,5 roku to zdecydowanie już za dużo...

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ