X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to zycze fiolewej strony jak najszybciej ;D

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w tym miesiącu nie mam się co łudzić, że do Was dołączę, bo owu mnie olała :/

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jeszcze wszystko moze sie wydarzyc ;D wiec nie olewaj ! Bzykaj zapylaj i bedzie dobrze ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też olała

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem musze was wszystkie obsmarkac i obcharkac i nie wiem co jeszcze tymi moimi wirusami. ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dowiedzialam sie o kolejnej ciazy znajomej :(

Ciri pluj na mnie ile wlezie... Jeszcze jakis tydzien niepewnosci jesli jutro na USG wszystko dobrze wyjdzie.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam ze po tym ladne pekniecie nylo ;D a moze i dwa ;P

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja stawiam ze po tym ladne pekniecie nylo ;D a moze i dwa ;P

Genralnie mialam dwa bardzo duze pecherzyki i jeden sredni, a ile peklo to sie okaze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to albo ze wszystkich bedzie albo choc z jednego musi cos wyjsc ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to albo ze wszystkich bedzie albo choc z jednego musi cos wyjsc ;D

Oj Ciri jakze bym chciala, zebys miala racje :) Wystarczy jeden choc blizniakami bym nie pogardzila.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez nie ;D zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ;D ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. ;D bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie ;) zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj ja tez nie ;D zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ;D ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. ;D bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie ;) zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac

Ja tez zawsze marzylam o blizniakach, ale problemy z zajsciem zmienily moje myslenie na prosbe o jedno chociaz... No, ale przy stymulacji prawdopodobienstwo blizniaczej ciazy jest wieksze, wiec kto wie ;) Tak to w mojej rodzinie nigdy nie bylo blizniakow i w Meza rodzinie tez nie.
    Plec mi bez roznicy choc mam przeczucie, ze pierwszy bedzie synek :)

Mi gin-endo powiedziala, zeby przyjsc po tygodniu od wyniku bety i zobaczy czy ciaza jest prawidlowo umiejscowiona, a potem w 7-8 tygodniu, zeby serducho uslyszec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide za tydzien czyli to bedzie 6 tydzien a potem w 11

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 moze byc za wczesnie na serduszko, a do 11 pewnie bym nie wytrzymala :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na serducho to wiem. Ale on nie bedzie mnie pewnie za tydzien badal znaczy usg robil tylko skierowanie na nie dopiero dostane wiec pewnie kolo 8 bede miala wizyte na usg

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Na serducho to wiem. Ale on nie bedzie mnie pewnie za tydzien badal znaczy usg robil tylko skierowanie na nie dopiero dostane wiec pewnie kolo 8 bede miala wizyte na usg

To byloby w sam raz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka widzę, że jesteś pod stałą obserwacją myślę, że to kwestia czasu kiedy Ci się uda. A może już teraz.

Ciri mam nadzieję, że przeniesiemy ten wątek na marcówki na mnie też pluj śmiało i obficie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszystkie pluje ;D sliny mi niedlugo zabraknie ;D

• mkl Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem kiedy owulacja była aczkolwiek dużo śluzu miałam w sobotę więc być może to był ten dzień, wesele się udało:) Mnóstwo znajomych z mojej klasy z liceum także fajnie było powspominać:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że będę miała marcowego groszka, bo jest to miesiąc urodzin mój i męża, oby się udało, 2,5 roku to zdecydowanie już za dużo...

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ