Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj ja tez nie zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac
-
ciri22 wrote:Oj ja tez nie zawsze mi sie marzyly blizniaki ale niestety raczej na to szansy nie mam... Nawet po becie widac ze ich nie bedzie ale jedno jakies na pewno. Zawsze chcialam chlopca ale cos teraz mysle ze bedzie coreczka tatusia. bo wszystko idzie wedlug planow mojego G. Choc moja mam twierdzi ze i tak chlopak bedzie zobaczymy. Za tydzien w poniedzialek jade do lekarza zeby mi zaswiadczenie do pracy o ciazy wystawil. Ciekawa jestem czy da skierowanie na usg. Bo kolejna wizyta dopiero. 10 sierpnia czyli za miesiac
Ja tez zawsze marzylam o blizniakach, ale problemy z zajsciem zmienily moje myslenie na prosbe o jedno chociaz... No, ale przy stymulacji prawdopodobienstwo blizniaczej ciazy jest wieksze, wiec kto wie Tak to w mojej rodzinie nigdy nie bylo blizniakow i w Meza rodzinie tez nie.
Plec mi bez roznicy choc mam przeczucie, ze pierwszy bedzie synek
Mi gin-endo powiedziala, zeby przyjsc po tygodniu od wyniku bety i zobaczy czy ciaza jest prawidlowo umiejscowiona, a potem w 7-8 tygodniu, zeby serducho uslyszec.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny