Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Hej Miski! Dobrze, ze mam tempke w posladkach, bo wariuje totalnie;) pierwsxy raz od dawna mam seks, kochanie i erotyzm a nie kindermachen z bonusami emocjonalnymi;)
Ja w tym cyklu mam dokładnie to samo a tez temp olalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytam, bo jedna z forumowiczek, ktora zna sie na tych sprawach, stwierdzila, ze moze cos byc z przysadka. U mnie faktycznie cos moze byc na rzeczy bo fty mam ok, a tsh wysokie, i prolaktyne również mam wysoka:/.
W trakcie @ powtorze badanie i do endo trza isc:/ -
Morella wrote:A dlaczego akurat tam? Bo mi to srednio wychodzi koordynacja czlonkow i ogarnianie lazienkowych sprzetow;)
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Klaudia, my z tsh stoimy podobnie. Robilas ft3 i ft4?
Nie robiłam musze zrobić i właśnie do mnie dotarlo ze to chyba w jakis konkretny dzień cyklu musze robić? Baba z przychodni powiedziala zebym zrobiła ft3 4 i atp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochana. ale masakra wlasnie wracam z imprezy pracowej wszyscy pijani w trzy dupy z moja siostra mlodsza na czele (musialam ja wczesniej do domu odstawic) pili za moje dziecko bo juz oczywiacie wszyscy wiedzieli gdy pilam koktail jakogodowy. Tak mnie zoladek teraz napieprza ;] ledwo do domu wracam bo takim slodkim mdlosci murowane. Byle by fasol nie wyczynil teraz glupot bo bede musiala wysluchiwac pocieszen od calej ekipy pracowe.
Moj nowy dyrektor tak sie nawalil ze opowiadal ze jego zona byla kobieta jego bylej dziewczyny a on jej wyrwal... Nie zle jaja ;p sama sie czuje jakbym cos pila... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Nie robiłam musze zrobić i właśnie do mnie dotarlo ze to chyba w jakis konkretny dzień cyklu musze robić? Baba z przychodni powiedziala zebym zrobiła ft3 4 i atp
Panel tarczycowy mozesz zrobic w kazdym dniu cyklu, hormony typu prolaktyna, estradiol itp trzeba robic w okreslonym dniu. Ja zrobie powtorke badan i od razu lece do endo. -
Zbieram sie na wizyte. USG, a potem gin-endo. Troche obaw jest, ale nic juz nie zrobie...
Tempka w tym cyklu sobie skacze. Nieznacznie, ale w poprzednich dwoch po owulce byla dosc stala.
Ciri na tych imprezach pracowych czesto sa niezle cyrki i ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec - alkohol rozwiazuje jezyki[/url] -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:wczoraj do męża smiałam, że muszę się rozpić trochę i musimy się w kiblu bzykać to łatwiej o zajście
Morella mam nadzieję, że wystarczy to delikatnie wyregulować i już. Ale nie byłaś jeszcze u gin z wynikami??
Baronowa a może coś zaburza Twoją temp jakieś osłabienie?
U mnie temp delikatnie do góry.
A poza tym tak mnie bolą piersi, że naszła mnie refleksja, że powinna być skala bólu do.zaznaczenia na OvuF - "taki o ból piersi", "spory ból piersi", "piersi naparzają zajebiście jak głupie "- i biorę to ostatnie;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A ja lubię w łazience, ale tylko swojej własnej i dopracowaliśmy do perfekcji wannowe igraszki:)
Morella mam nadzieję, że wystarczy to delikatnie wyregulować i już. Ale nie byłaś jeszcze u gin z wynikami??
Baronowa a może coś zaburza Twoją temp jakieś osłabienie?
U mnie temp delikatnie do góry.
A poza tym tak mnie bolą piersi, że naszła mnie refleksja, że powinna być skala bólu do.zaznaczenia na OvuF - "taki o ból piersi", "spory ból piersi", "piersi naparzają zajebiście jak głupie "- i biorę to ostatnie;) -
nick nieaktualnyTo ja mialam podobnie ale nie w tym cyklu tylko poprzednim. Nic nie moglam zrobic i wesele to była masakra.... Ale jak beda tak bólec i okarze sie ze to nie ciazy (mam nadzieję ze jednak tak) poszlabym do lekarza. Moja mama już mnie udzieliła na taki bol bo ona miala straszne problemy z cyckami i ma w sumie nadal a zaczalo sie od zapalenia gruczołów mlekowych, potem zemsty i karmienie piersią odpada. Dobrze ze jej to zaczęło się robic kolo 30stki jak nad juz odchowala. Ale do czego zmierzam. Cycki to nie przelewku... Naprawde. Wszystkie takie bole i puchniecie trzeba konsultowac z lekarzem...