Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEeeee wiesz jak to jest z ze staraniami wtedy cykle nam swiruja jak zaczynamy sie starac. Mnie lekarz powiedzial ze przy 28dc to spokojnie do 40dni trzeba czekac jak okresu nie ma a test negatywny i nie wiadomo kiedy owulacjam i zeczywiscie terazm mam cykle po 37-8 dni. I duzo ddziewczyn tak pisze. ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Och Iris poprosze o taki test z 3 kreskami, pamietam jeszcze przed staraniami balam sie ze moge miec blizniaki a teraz bardzo bym je chciala, i pewnie ich nie bede miec przez to ale szanse u mnie sa generalnie duze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo tak tak na pewno tak. Ja tez chce juz zajsc i wiem ze mnie dodatkowo stresuje sutucja w domu i pracy i wiele innych i presja czasu nie pomaga... Eh... A to od podjeciu decyzji o dziecko do dzis minelo pol roku a moja sytuacja ze stabilnej zmienila sie w dramatyczna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na poczatku sie nie stresowalam dlugimi cyklami czy cos bo przeciez taki cykl to jak kazdy inny ale z drugiej strony dziewxzyny zaczynaja ze mna owulacje maja szybciej. Szybciej testuja i szybciej zaczynaja nowr cykle... Wiem ze to jeszcze nie jest katastrofa przy cyklach ok 40 dni bo takie z dluzszymi.. Ale mimo wszystko... 28 a 3i jest roznica.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Ciri, Ty sie czyscisz po tabletach wiec cuda moga sie dziac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss,gratulacje z rana!
U mnie piękny 18dpo i równie piękny brak @. Test moim zdaniem negatywny nie licząc tych cieni, które wcześniej wychodziły. Także czekam i czekam i się nie doczekam.
Śluz mnie zalewa, bialy i wodnisty, szyjka wysoko że nie da rady sięgnąć. Zawsze pod górkę jak chcesz badania zrobić eh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny