Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Się popłakałam z radości i szczęścia, wcześniej takich emocji nie miałam. Najlepsze jest to, że mąż nie wie o teście, więc mogę go jednak zaskoczyć jak wróci. Ale mnie emocje roznoszą, sorki za taką euforię. Jeszcze jutro powtórzymy test a w pon i środę beta, ale ja wiem że tym razem będzie dobrze, musi być .
Jak ochłonę to nadrobię co mnie wczoraj ominęło . Chyba że mnie wymeldujecie z wątkukofeinka, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słodka? kurde moje są gorzkie jak cholera . Ja po prostu wiem, że teraz jest dobrze, musi być dobrze .
Dobra bo ja miałam dziś chatę ogarnąć, zakupy zrobić i ciasto upiec bo mamy jutro gości hehe.
Życzę Wam wszystkim zieloności w czerwcu a ciri to nawet podwójnej .
Hmmm mogliby wymyślić testy z 3 kreskami na bliźnięta heheciri22, Morella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Słodka? kurde moje są gorzkie jak cholera . Ja po prostu wiem, że teraz jest dobrze, musi być dobrze .
Dobra bo ja miałam dziś chatę ogarnąć, zakupy zrobić i ciasto upiec bo mamy jutro gości hehe.
Życzę Wam wszystkim zieloności w czerwcu a ciri to nawet podwójnej .
Hmmm mogliby wymyślić testy z 3 kreskami na bliźnięta hehe
Dla Was moga byc gorzkie, dla mnie niestety sa słodkie: ( nienawidze slodyczy -
nick nieaktualnyMorella wrote:Gryzelka, moj ciagle pyta czy moze w koncu kupic sobie Lego technic, bo chce zbudowac ynteligentny dzwig. Nie tylko Ty masz w domu duze dziecko z opcja bzykania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama91 wrote:Hej no i mnie coś podkusilo żeby zatestowac. No ale u mnie kolejna 1 kreska. Zobaczymy jeszcze w poniedziałek. To i tak 1cs.
Iriss gratulacje! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i zezarlo mi posta.
Morella mam cykle 28 dni. Dzis 27.
Ciri w nastepnym cyklu bede mierzyc temperaturę. Bo teraz tobą sumie nic nie wiem.
W sumie z Julkiem miałam owu w 17 dc.
Jak w pon zrobię test i będzie negatyw a @ nie przyjdzie to albo beta albo lekarz.
Chociaż mam nadzieję że @ przyjdzie.
Sobie kupię znów wiesiolka i chyba inofolic