Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie z tymi testami, one nie daja pewnosci, chyba ze sa tluste krechy i pokazuja sie w czasie, po czasie i cieniaski to lipa. no a wiadomo 100 prcent to dopiero usg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Watpie ze będzie tylko plamienie.
Wole @. Ciotka mojego Meza miała teraz taka sytuacje ze myslala ze ma okres ale jakiś skąpy. Poszła do lekarza a tam ciąża. Ma termin na grudzień.trzecie dziecko będzie. Oczywiście nie chciała. Ma juz dwóch synów 6 i 3 lata. Jak się nie chce to zawsze przyjdzie... -
mnie to tak drazni jak nie wiem. jakby po prostu nie moglo byc na tym swiecie tak ze dzieci maja Ci ludzie ktorzy ich chca. byloby po pierwsze latwiej po drugie lepiej po trzecie SPRAWIEDLIWIEJ!
mama91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myślałam o tej becie w pon, ale chyba nie ma sensu iść bo coś mi sie pewnie pochrzaniło. Ja z reguły mam długie cykle, bo po 33 dni wiec to nie jest jakieś dramatyczne opóźnienie. Co prawda 3 cykle temu zdarzył mi sie taki długi na 44 dni, ale to byl jeden jedyny taki. Może czas na drugi?
W każdym razie nie czuje się ciążowo ani miesiączkowo. Jedyne co to czuję poirytowanie ze nic nie wiem. Beta będzie negatywna, bo test by coś pokazał porządnego w tym dniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez bym bete zrobila tak o:)
u mnie wczoraj test owu bladziutka kreska a dzisiaj pozytywny? cos za wczesnie na pozytyw u mnie owu dopiero kolo 18-20 dc dzisiaj 14dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Gryzelka, moj ciagle pyta czy moze w koncu kupic sobie Lego technic, bo chce zbudowac ynteligentny dzwig. Nie tylko Ty masz w domu duze dziecko z opcja bzykania.
-
nick nieaktualnyIris...a nie mówiłam, teraz zgłaszam się po nagrodę za wróżbiarstwo:P
A tak serio...bardzo się cieszę, zdążysz na styczniowy poród?
Morella...Ty taka stara jak i ja:)...chodzi o to, że bawiłaś mnie swoimi teksami od początku i tak się zastanawiałam ile Ty w ogóle masz lat:P
co do seksu...też się dopiero rozkręciłam przy 28ciri22 lubi tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:Iris...a nie mówiłam, teraz zgłaszam się po nagrodę za wróżbiarstwo:P
A tak serio...bardzo się cieszę, zdążysz na styczniowy poród?
Miłej niedzieli Wam kobietki życzę
P.S od dziś olałam mierzenie temp. i badanie szyjkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:07
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny