Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowa kolezanke ciri nie przypomniala Ci o jednej zasadzie tego watku - nie rozmawiamy o objawach bo potem wszystkie je maja:D
u nas nudy na pudy maz pojechal bo dzwonili o lawete a ja musze dokonczyc 3 rozdzial pracy mgr a wcale mi sie nie chce wczorajsza wiadomosc o smierci dziadka meza jakos tak wytracila mnie z rownowagi -
nick nieaktualnyKlaudia, bardzo mi przykro
Arizona, chodzilo o to ze mam bardzo mocno rozrzedzony mocz,bo nie dość że lykam leki to i pije i duzo siusiam w nocy. Tak czy siak, to juz plamię. W poprzedniej ciazy długo mi testy nie wychodziły, stad moja ciekawość.
Ja wstepnie moge sie wpisac na czerwiec. Pewnie kolo 30, bardziej jednak na lipiec. W tym tygodniu zrobię panel hormonalny i posiew z szyjki, a potem hsg. Nie wiem czy dr zdazy w tym cyklu. Jesli tak to byłoby super,bo w lipcu chcemy podejść do inseminacji.
Macie jakies kontakty na tanie kwatery nad morzem? Marzy mi sie niedrogi wyjazd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:09
-
nick nieaktualnyKofeina...wykres jest ładny ale musisz poczekać, mimo szczerych chęci my możemy tylko wróżyć...a skoro ja tu jednej już wywróżyłam to Tobie też się uda:)
Dla pozostałych też mam kilka niespodzianek....
Ciri np. dostanie ode mnie w pakiecie bliźniaki:P
-
Arizona_R wrote:Kofeina...wykres jest ładny ale musisz poczekać, mimo szczerych chęci my możemy tylko wróżyć...a skoro ja tu jednej już wywróżyłam to Tobie też się uda:)
Dla pozostałych też mam kilka niespodzianek....
Ciri np. dostanie ode mnie w pakiecie bliźniaki:P
ech zawsze nie mogłam doczekać się testowania, a teraz się boję
-
Arizona wrozko to co mi wywrozysz? A raczej kiedy mam się spodziewać "niespodziewanki"?
Kofeinka no wykres masz piękny. Trzymaj kciuki.
Mój maz mi dziś powiedział ze "EE chyba nie a nawet jak cos to to byłaby dziewczynka" bo ze kiepsko ostatnio wygladalam ;P -
Hej hej A ja dziś czekam na @, ale kompletnie ustały wszelkie sygnały... A w dodatku-czkawka Była dziś u nas szwagierka z 3-miesięczną Gwiazdeczką Tak się wpatrywałam, że coś musi z tego być Jak ja chciałabym już mieć w sobie to ziarenko...
Arizona, jaka wróżba dla mnie? -
nick nieaktualnymama91 wrote:Arizona wrozko to co mi wywrozysz? A raczej kiedy mam się spodziewać "niespodziewanki"?
Kofeinka no wykres masz piękny. Trzymaj kciuki.
Mój maz mi dziś powiedział ze "EE chyba nie a nawet jak coś to to byłaby dziewczynka" bo ze kiepsko ostatnio wyglądałam ;P
a co do terminu, cóż oby jak najszybciej...
chyba powinnam zagrać w totka:) -
nick nieaktualnyniezapominajka_86 wrote:Hej hej A ja dziś czekam na @, ale kompletnie ustały wszelkie sygnały... A w dodatku-czkawka Była dziś u nas szwagierka z 3-miesięczną Gwiazdeczką Tak się wpatrywałam, że coś musi z tego być Jak ja chciałabym już mieć w sobie to ziarenko...
Arizona, jaka wróżba dla mnie?
Zatrudnię się na pełen etat, rzucę robotę i będę nieś dobrą nowinę
Niezapominajka...cóż my chyba się od niedawna znamy więc mało o Tobie wiem...lecę oblukać Twój wykres i na pewno dostanę olśnienia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Mama91...ale ja serio z tą dziewuchą mówię.
A Ciri będzie miała mega energiczne dziecko:) -
Arizona no ja mam nadzieje ja marzę o coreczce synka już mam wiec byłaby parka.
Ale wiecie co? Jak zrobilam test (listopad 2010 ciąża z Julciem) go szybko wyszedł pozytywny, juz jak się "moczyl"no i przyszlam z tym testem do pokoju do Meza i najpierw szok ze jak to ze ja nie mogę teraz bo ja studiuje a przecież dzidzia wystarana a potem od razu ze będzie syn! No i syn jest.
Teraz wszystkim kobitkom w ciąży powiedzialam ze będą mieć corki no i rzeczywiście -
nick nieaktualnymama91 wrote:Arizona tak to ja w awku zdjęcie z wesela znajomych (tej koleżanki co dziś urodziła) rok temu w sierpniu wiele się nie zmieniło w moim wyglądzie od tego czasu
Ciri z tymi bliźniakami to żartowałam (czysta złośliwość. nie wiem czy do Ciebie bardziej pasuje mi dziewczyna czy chłopiec ale na pewno będzie energicznym dzieckiem i długo nie zaznasz odpoczynku:P ale będziesz wyluzowaną matką jak na moje standardy:P -
Arizona no dam znać
Ale ja tez się wyluzowalam przez weekend. Naszykowalam się psychicznie na okres, zamowilam sobie witaminki na dozie. Wypilam trochę wina, trochę piwa.
Będę zaskoczona jak @ nie przylezie.
No ale dziwne te plamienie wczoraj. Na szyjce żywa krew potem na wkładce kilka plamek brązowych no i takie trochę rożne boleści (miało nie być o objawach! dlatego ogolnikowo). Pozyjemy zobaczymy, jak @ nie przyjdzie to w dzień matki sobie strzele tescik może akurat suprise będzie. -
Arizona, nie mam wykresu Mam zamiar od następnego m-ca zacząć notować temperaturę, chociaż mam cichą nadzieję, że może się udało...? Możesz wróżyć w ciemno, gwarantuję, że zadbam o Twoją dobrą reputację
@ nie ma, brzuch nie boli, ewentualnie zakuje czasem lewy jajnik i to tyle. Idiotka-nakręcam się jak nastolatka... Z reguły @ miałam bardzo regularny i przepowiedziany konkretnymi bólami. No nie pozostał mi nic poza czekaniem Jeżeli nie teraz, to w przyszłym m-cu na 100% się uda, prawda dziewczynki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona to mi moj wlasnie mowi ze bede dobra matka, ale raczej bede uczuc dzieco jak tatusiowi w sobotni poranek podokuczac i bede raczej wyluzowana mama bo sama taka miałam ale moja troche spieta ze wzgledu na swoj znak zodiaku.
a ja to zaawsze chcialam miec blizniaki wiecz czemu nie