X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowa kolezanke :) ciri nie przypomniala Ci o jednej zasadzie tego watku - nie rozmawiamy o objawach bo potem wszystkie je maja:D

u nas nudy na pudy maz pojechal bo dzwonili o lawete a ja musze dokonczyc 3 rozdzial pracy mgr a wcale mi sie nie chce wczorajsza wiadomosc o smierci dziadka meza jakos tak wytracila mnie z rownowagi :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, bardzo mi przykro :-(

Arizona, chodzilo o to ze mam bardzo mocno rozrzedzony mocz,bo nie dość że lykam leki to i pije i duzo siusiam w nocy. Tak czy siak, to juz plamię. W poprzedniej ciazy długo mi testy nie wychodziły, stad moja ciekawość.

Ja wstepnie moge sie wpisac na czerwiec. Pewnie kolo 30, bardziej jednak na lipiec. W tym tygodniu zrobię panel hormonalny i posiew z szyjki, a potem hsg. Nie wiem czy dr zdazy w tym cyklu. Jesli tak to byłoby super,bo w lipcu chcemy podejść do inseminacji.

Macie jakies kontakty na tanie kwatery nad morzem? Marzy mi sie niedrogi wyjazd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:09

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ilonka witaj. Ja mam dziecko 4 letni syn ;)
    Ja wczoraj ciut plamilam a dziś cisza...? Jutro mam dostać @. Zobaczymy.
    Moja koleżanka dziś urodziła córkę Zuzie 3200 i 55 cm w 38tc ;) a rodziła ponad 16 h. Długo. Mi zeszło z Julciem 10h 35 minut ;)

2fd53eed.gif
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boje się :(
    dziś 10dpo
    testowanie coraz bliżej... a ja się boję jak cholerka, że zobaczę negatywny wynik testu :(
    Zerknijcie proszę na ten mój wykres i powiedzcie jak to rokuje...
    4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 20:07

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina...wykres jest ładny ale musisz poczekać, mimo szczerych chęci my możemy tylko wróżyć...a skoro ja tu jednej już wywróżyłam to Tobie też się uda:)
    Dla pozostałych też mam kilka niespodzianek....
    Ciri np. dostanie ode mnie w pakiecie bliźniaki:P

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Kofeina...wykres jest ładny ale musisz poczekać, mimo szczerych chęci my możemy tylko wróżyć...a skoro ja tu jednej już wywróżyłam to Tobie też się uda:)
    Dla pozostałych też mam kilka niespodzianek....
    Ciri np. dostanie ode mnie w pakiecie bliźniaki:P

ech ;) zawsze nie mogłam doczekać się testowania, a teraz się boję :(
    4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona wrozko to co mi wywrozysz? A raczej kiedy mam się spodziewać "niespodziewanki"? ;)
    Kofeinka no wykres masz piękny. Trzymaj kciuki.

Mój maz mi dziś powiedział ze "EE chyba nie a nawet jak cos to to byłaby dziewczynka" bo ze kiepsko ostatnio wygladalam ;P

2fd53eed.gif
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) A ja dziś czekam na @, ale kompletnie ustały wszelkie sygnały... A w dodatku-czkawka :D Była dziś u nas szwagierka z 3-miesięczną Gwiazdeczką :) Tak się wpatrywałam, że coś musi z tego być ;) Jak ja chciałabym już mieć w sobie to ziarenko...

Arizona, jaka wróżba dla mnie? ;)

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama91 wrote:
    Arizona wrozko to co mi wywrozysz? A raczej kiedy mam się spodziewać "niespodziewanki"? ;)
    Kofeinka no wykres masz piękny. Trzymaj kciuki.

Mój maz mi dziś powiedział ze "EE chyba nie a nawet jak coś to to byłaby dziewczynka" bo ze kiepsko ostatnio wyglądałam ;P
    a wiesz, że jak zaczęłam czytać Twoją prośbę o wywróżenie to pomyślałam że jak nic pasuje mi do Ciebie dziewucha, dopiero niżej doczytałam, że Twój mąż już mnie ubiegł:)
    a co do terminu, cóż oby jak najszybciej...
    chyba powinnam zagrać w totka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka_86 wrote:
    Hej hej :) A ja dziś czekam na @, ale kompletnie ustały wszelkie sygnały... A w dodatku-czkawka :D Była dziś u nas szwagierka z 3-miesięczną Gwiazdeczką :) Tak się wpatrywałam, że coś musi z tego być ;) Jak ja chciałabym już mieć w sobie to ziarenko...

Arizona, jaka wróżba dla mnie? ;)

Zatrudnię się na pełen etat, rzucę robotę i będę nieś dobrą nowinę:P
    Niezapominajka...cóż my chyba się od niedawna znamy więc mało o Tobie wiem...lecę oblukać Twój wykres i na pewno dostanę olśnienia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama91...ale ja serio z tą dziewuchą mówię.
    A Ciri będzie miała mega energiczne dziecko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka ale Ty wykresu nie masz, no jak ja mam tak w ciemno? A jak nie trafię i moja reputacja legnie w gruzach?:)
    Mama91 to Twoje zdjęcie w avatarze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Mama91...ale ja serio z tą dziewuchą mówię.
    A Ciri będzie miała mega energiczne dziecko:)
    Ja na pewno przy takim partnerze ;p ja juz koncze okres i pierwsY raz od dawana zajrzam do tego forum tylko 3 razy w ciagu dnia. Weekend odpoczelam o mysleniu o dzieck. Ale okres huz sie skonczyl wiec pora dzialac i zaopatrzyc sie w testy i inne rzeczy.

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona no ja mam nadzieje ;) ja marzę o coreczce ;) synka już mam wiec byłaby parka.
    Ale wiecie co? Jak zrobilam test (listopad 2010 ciąża z Julciem) go szybko wyszedł pozytywny, juz jak się "moczyl"no i przyszlam z tym testem do pokoju do Meza i najpierw szok ze jak to ze ja nie mogę teraz bo ja studiuje a przecież dzidzia wystarana a potem od razu ze będzie syn! No i syn jest.
    Teraz wszystkim kobitkom w ciąży powiedzialam ze będą mieć corki no i rzeczywiście ;)

2fd53eed.gif
  • mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona tak to ja w awku ;) zdjęcie z wesela znajomych (tej koleżanki co dziś urodziła) rok temu w sierpniu ;) wiele się nie zmieniło w moim wyglądzie od tego czasu ;)

2fd53eed.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama91 wrote:
    Arizona tak to ja w awku ;) zdjęcie z wesela znajomych (tej koleżanki co dziś urodziła) rok temu w sierpniu ;) wiele się nie zmieniło w moim wyglądzie od tego czasu ;)
    i chyba to mnie skłania przy dziewczynce, jak nic pasuje mi córcia dla Ciebie, jak już urodzisz to jakbyś sobie przypomniała to daj mi znać:) Ciekawa jestem czy zgadłam:)
    Ciri z tymi bliźniakami to żartowałam (czysta złośliwość. nie wiem czy do Ciebie bardziej pasuje mi dziewczyna czy chłopiec ale na pewno będzie energicznym dzieckiem i długo nie zaznasz odpoczynku:P ale będziesz wyluzowaną matką jak na moje standardy:P

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona no dam znać ;)
    Ale ja tez się wyluzowalam przez weekend. Naszykowalam się psychicznie na okres, zamowilam sobie witaminki na dozie. Wypilam trochę wina, trochę piwa.
    Będę zaskoczona jak @ nie przylezie.
    No ale dziwne te plamienie wczoraj. Na szyjce żywa krew potem na wkładce kilka plamek brązowych no i takie trochę rożne boleści (miało nie być o objawach! ;) dlatego ogolnikowo). Pozyjemy zobaczymy, jak @ nie przyjdzie to w dzień matki sobie strzele tescik ;) może akurat suprise będzie.

2fd53eed.gif
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona, nie mam wykresu :( Mam zamiar od następnego m-ca zacząć notować temperaturę, chociaż mam cichą nadzieję, że może się udało...? Możesz wróżyć w ciemno, gwarantuję, że zadbam o Twoją dobrą reputację :D

@ nie ma, brzuch nie boli, ewentualnie zakuje czasem lewy jajnik i to tyle. Idiotka-nakręcam się jak nastolatka... Z reguły @ miałam bardzo regularny i przepowiedziany konkretnymi bólami. No nie pozostał mi nic poza czekaniem :) Jeżeli nie teraz, to w przyszłym m-cu na 100% się uda, prawda dziewczynki?

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę dobrej nocy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona to mi moj wlasnie mowi ze bede dobra matka, ale raczej bede uczuc dzieco jak tatusiowi w sobotni poranek podokuczac :P i bede raczej wyluzowana mama bo sama taka miałam ale moja troche spieta ze wzgledu na swoj znak zodiaku. :D
    a ja to zaawsze chcialam miec blizniaki wiecz czemu nie :)

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ