Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to mnie do pozytywnej bety jeszcze daleko
Ciri, a nie wiesz czy do tych badań hormonalnych trzeba na czczo? Bo zgłupiałam a do lab nie mogę się dodzwonić i jestem głodna
EDIT: Dodzwoniłam się i nie mogę nic zjeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:52
-
Niunqa wrote:No to mnie do pozytywnej bety jeszcze daleko
Ciri, a nie wiesz czy do tych badań hormonalnych trzeba na czczo? Bo zgłupiałam a do lab nie mogę się dodzwonić i jestem głodna
EDIT: Dodzwoniłam się i nie mogę nic zjeść
Wlasnie nie zdazylam napisac, ze musisz byc naczco Niestety...[/url] -
nick nieaktualnyBez sensu. Ble ble ble. Ja to mialam dzis tez na badania smigac ale kasy nie mam wiec moze daruje sobie i ten misiac pojde na zywiol.. Bo w sumie nie wiem. Jakas zrezygnowana na razie jestem i mam dziwne wrazenie ze my to slugo bedziemy sie o dziecko starac.
-
ciri22 wrote:Bez sensu. Ble ble ble. Ja to mialam dzis tez na badania smigac ale kasy nie mam wiec moze daruje sobie i ten misiac pojde na zywiol.. Bo w sumie nie wiem. Jakas zrezygnowana na razie jestem i mam dziwne wrazenie ze my to slugo bedziemy sie o dziecko starac.
Ciri glowa do gory! Mi za chwile minie 5 lat jak sie staram - z ponad roczna przerwa co prawda, ale jednak 5 lat, wiec glowa do gory, bo Ty dopiero zaczelas[/url] -
gryzelka wrote:dziewczyny zadam pytanie troche z innej beczki.... tylko prosze sie ze mnie nie śmiać <nonono>
ale jak to jest z tymi bocianami? dajecie im wiare, że faktycznie przynoszą dzieci? jak się je zobaczy czy jak krążą nad domem itp...?
U mnie sie to ani razu nie sprawdzilo, wiec...[/url] -
z tego co sie naczytalam na forum to dziewczyny tak naprawde ktore staraly sie o fasoleczke zaszly w ciaze jak daly sobie na luz bez nakrecania sie...
-
nick nieaktualny
-
Hej a ja miałam dzis @ dostać no i na razie nie ma. Śluz bialawy., rozciagliwy, szyjka tez nie okresowa.
Nie wiem, mam dość juz tego cyklu, wolalabym juz albo okres albo wiedzieć.
Nie wiem kiedy test zrobić i czy to w ogóle sens ma. Może lepiej iść na bete? Dziś robilam nie z porannego no i co jak no niby na poczatku jakiś mega cień a potem nic nie widac.
Apetyt za to w końcu zaczął mi dopisywac. Konia z kopytami bym zjadła. I tak kombinuje może zanim Julusia odbiorw z przedszkola to sobie pojade na kukurydzę do KFC bo mam po drodze a tak uwielbiam
Bylam dziś u malej Zuzi. Ale spioch a za go jeść wcale nie chce. A jakie miny strzelaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:19
-
mama91 na bete predziutko!
w zeszlym cyklu na spacerze dwa razy przelecialy nad nami bociany, jeden zatoczyl nawet dwa kola i nic wiec nie wiem, juz chyba nie wierze:) -
Klaudia no ja tak się właśnie zastanawiał bo dwa dni temu (sobota) miałam plamienie, żywa krew na szyjce, na wkładce kilka brązowych plamek. Jakby to było implantacyjne to i na test chyba jeszcze za wcześnie... Po ilu h rozpoczyna się produkcja bhcg?
Chyba jeszcze poczekam. I tak juz jestem wkurzona i w ogóle niedługo jakiejs choroby dostane nerwowej a to 1,CS. Pora znow się wyluzowacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:28
-
nick nieaktualny
-
dokladnie tak jak ciri mowi, jezeli bylo w sobote takie cos to mysle ze mozna sprawdzic jutro, zalezy w sumie jaki wydatek jak 40 zl tak jak u mnie w jednej przychodni to bym poczekala, ale jest jedna za 20 zl wiec pewnie juz jutro bym tam biegla na Twoim miejscu
-
Ciri no bo zawsze w moczu jest mniej HCG niż we krwi. Ja tak nie Lubie tych sikancow.
Klaudia zadzwonie do diagnostyki po ile maja. Ale to tak jutro/pojutrze. Tam cos chyba 25zl. 40 nie dam, za dużo
O znalazłam w punkcie krwiodawstwa za 18zl. Najwyżej jutro polece rano. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny