Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale tak naprawde ciri jestesmy rozne nie:)
ja bym poszla skoro tak malo, ale jak wyjdzie negatywna zeby sie nie zalamywac bo moze byc za wczesnie:) -
Nie ma co się trzymać wytycznych z książek, ja teraz i wcześniej krwawienia implantacyjnego nie miałam, cały brzuch mnie nie bolał tylko w jednym punkcie takie co§ jak dyskpmfort, jakby coś było tam w maleńkim punkciku i dawało znać, przy zmianie pozycji czułam bardziej. W lutym czułam to bardziej u góry, tetaz na dole z lewej strony . Także każda z nas jest inna i te hurtowe pbjawy z neta itp to do kosza najchętniej:-P. Życzę oby to była fasolka .
Jeszcze wyników nie ma, wiecie mam mega stresa -
nick nieaktualnyJa byłam na badaniach i zapłaciłam 422 zł. Załamka normalnie.
Robiłam test AMH, cytomegalie, różyczki, hivy, hcv, hbs, LH i FSH, prolaktyna, TSH, anty TPO. Dużo tego było, a wszystko to zlecił mi dr przed HSG, żeby ocenić jak się mają moje hormony. Straszna kwota .. -
Iriss wrote:Nie ma co się trzymać wytycznych z książek, ja teraz i wcześniej krwawienia implantacyjnego nie miałam, cały brzuch mnie nie bolał tylko w jednym punkcie takie co§ jak dyskpmfort, jakby coś było tam w maleńkim punkciku i dawało znać, przy zmianie pozycji czułam bardziej. W lutym czułam to bardziej u góry, tetaz na dole z lewej strony . Także każda z nas jest inna i te hurtowe pbjawy z neta itp to do kosza najchętniej:-P. Życzę oby to była fasolka .
Jeszcze wyników nie ma, wiecie mam mega stresa
U mnie już chyba wszystko stracone, temperatura w dół, brzuch boli jak na okres
-
nick nieaktualny
-
Ufff, dopiero dotarłam do domu, chciałam Wam napisać wczesnej co i jak, ale coś mi się tel z forum nie mógł dogadać
Moje wyniki: 13dpo beta 116,700, progesteron 37,06 (co prawda wspomagany)
W środę kolejna beta, a teraz idę jeść . Odezwę się jeszcze późniejKlaudia N., Arizona_R, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
Hello Dziewczyny Ja dopiero dobre pół godziny temu wróciłam z pracy... Załamka, cały dzień w du..e
Okresu nie ma, powinien być wczoraj, myślę że podświadomie go hamuję... Brzuch delikatnie boli, ale inaczej niż zawsze. Jutro dzień mamy i z tej okazji strzelę sobie teścik, a co! Po co mam się łudzić?
Lecę z pieskiem na spacer, a później niestety mam stos naczyń do mycia Miłego wieczoru i pozytywnego myślenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss czyli 3-4 tydzień, tak? Fantastycznie gratulacje!!! Niezapominajka ja polecam wyluzować się, ja w tamtym cyklu miałam takie ciśnienie tak sobie wmawiałam tą ciążę, chodziłam non stop do toalety z modłami, zeby to nie była @ i dopiero po usg gdy lekarz potwierdził, że nic z tego, powiedziałam sobie "luz, niech przyjdzie ta @" i przyszła następnego dnia po 10 dniowym opóźnieniu.
-
nick nieaktualnygryzelka wrote:eh......... ten dzień to istna masakra.... pół go przespałam... czuję @ na horyzoncie.... Wam się opóźnia a ja znowu bedę mieć krótki cykl... Tak źle i tak niedobrze...
-
nick nieaktualnyCzesc kobitki!
Mialam masakryczny dzien w pracy, sajgon, wietnam i czarnobyl. Chyba zrobie sobie " bodytajm" i zlegne w lozku z książką. I piwem lub winem. Zaczynam robienie testow owu, dzis byl negatyw:).
Witam nowe kolezanki, Iriskowi gratuluje pieknej bety:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:41
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Jak mam dostać @ to wolę wcześniej niż później. Przy moich 31-32 cyklach i ostatnim opóźnieniu do 41 dni(co zdarzyło się 1wszy raz) nie wiem czy teraz liczyć normalnie termin @ czy liczyć, że będzie później. Dziewczyny miałyście tak może?
To witaj w klubie. Moj ostatni cykl trwal ostatnio 42 dni. Tez nie wiem czy to jednorazowa akcja czy zapowiedz dlugich cykli -
a ja sie zastanawiam czy mi sie cykl nie skrocil, obstawialam owy 19/20 dc i chcialam testy owu zaczac dopiero jakos od 15 dc robic ostatecznie zaczelam 13 dc i 14dc byl pozytyw wiec roznie bywa cykl chyba o jakies 4/5 dni sie skroci:) przynajmniej tak wskazywalyby testy owu ktore pozytywne tak wczesnie nie wychodzily, trzeba poobserwowac temp pare dni to bede wiecej wiedziala
my baby to dziwne stworzenia jednak:d -
nick nieaktualnyGryzelka tego się boję najbardziej. Nie mam teraz czasu na regulowanie hormonów. Czerwiec to mój ostatni msc szans. Jak zawsze było wszystko ok to teraz dziki chochliki. Dziś mam 27dc a pobolewa mnie brzuch jak na @ szkoda, choć lepiej, żeby już przyszła. Morella rób pełen relaks-moja metoda to 3-K czyli książka, koc,kot;) ale Twoja wariacja też kusząca:) ja jeszcze dodałbym jakąś maseczkę na twarz albo bardzo niezdrową dłuuuuugą kąpiel:)