Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
mysle ze kazdy sposob jest dobry zeby wyprobowac:D
u mnie spektakularny skok temperatury dzisiaj, mam nadzieje ze taki skok w dzien matki cos znaczy:D -
Klaudia N. śliczny skok . Owocnych i rozkosznych igraszek
Ja jadę na zakupy, skończyły się jarmuż, szpinak, cytrusy i jabłka, a jak nie ma zielska w domu, to jestem zła . Pojadę tez do Mamy, bo mam dla niej prezent, ale ona nie wie że przyjadę taka niespodzianka .
No i postanowiłam i sobie kupić dziś prezent , jeszcze nie wiem co, ale jako przyszła mama to sobie pozwolę zaszaleć . -
Iriss wrote:Klaudia N. śliczny skok . Owocnych i rozkosznych igraszek
Ja jadę na zakupy, skończyły się jarmuż, szpinak, cytrusy i jabłka, a jak nie ma zielska w domu, to jestem zła . Pojadę tez do Mamy, bo mam dla niej prezent, ale ona nie wie że przyjadę taka niespodzianka .
No i postanowiłam i sobie kupić dziś prezent , jeszcze nie wiem co, ale jako przyszła mama to sobie pozwolę zaszaleć .
fajnie tak na swiezaka obchodzic dzien mamy
co do igraszek to juz chyba koniec igraszek w okolicach owulacji, jak wroce z uczelni pakujemy sie i jedziemy do babci Roberta bo jutro pogrzeb dziadka, no chyba ze jeszcze przed wyjazdem cos sie uda, ale mysle ze juz zrobilismy co do nas nalezalo i jak ma sie udac to sie uda:) -
Hej witam się z nad kawki dopiero przyjechalam z przedszkola.
Julcius jeszcze nie kuma o co chodzi z tym dniem matki, choć maz mu tłumaczył za mały jest jeszcze. Dziś muszę po niego wczesniej jechać bo musimy obskoczyc dwie mamy
Ciekawe czy dziś ta @ Przylezie? Zawsze mnie głowa bolala przed a dzis nic, brzuch ,nie nie pobolewa, szyjka Wtz. Śluz biały...
Może będzie prezent?
A tak poza tym mam zawalone zatoki, ropny katar, ale głowa mnie nie boli tylko czuje jakby ucisk w nosie i jakby mi cos w gardle stanęło.
Cala noc z otwarta Buzia spalam;/ -
Iriss super wiesci gratuluje z calego serca i zycze spokojncyh 9 miesiecy!! rosnijcie zdrowo!
wczoraj dotarl moj detektor tetna plodu;p i slyszelismy serduszko w domowym zaciszu!!! rewelacja!! polecam kazdej ktora zafasolkuje, cos pieknego!!lisa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny drukujecie i drukujecie Iriss gratuluje bety uwazaj na siebie i duzo odpoczywaj.. Mama91 a robilas juz tesciora????
-
Hej dziewczynki Iriss serdeczne gratulacje !! piękna beta
Kochane pomożecie mi zinterpretować wykres wiem że brakuje mi dwóch ważnych temperatur ale biorąc pod uwagę wszystkie pozostałe elementy to co z tą owulacją ?? Jak na mój rozum to dziś lub jutro ale chciałam się was poradzić co o tym myślicie ??
-
Ja nie robiłam nigdy testów więc nie pomogę , szkoda że nie ma tych wcześniejszych temperatur.
Kurcze mój lekarz 2 tyg. na urlopie , a chciałam podejść na konsultacje, no nic, zastanawiam się tylko czy rodzinna lekarka wypisze mi luteinę, bo mam jeszcze tabletek na tydzień, pójdę ją w piątek poproszę o receptę .
Kupiłam sobie z okazji dnia Mamy 2 bukiety róż (tych biedronkowych) ale cudne są, w kolorach swojego ślubnego bukietu wzięłam i tak siedzę się na nie gapię hehe
Oczywiście skorzystałam z ostatniego dnia promocji rossmanowej -40% i kupiłam krem i serum na moją 30+ twarz hehe. Do tego truskaweczki z których już machnęłam koktajl (banan, truskawka, pomarańcz, szpinak)
Jak Wam mija dzionek babeczki? -
Iriss nie wiesz jak teraz ma byc promocja -40 po kosmetykach do twarzy?? bo wczesniej byly tusze:P u mnie leniwie siedze w pracy i mi sie ziewa zjadlamn dzisiaj paczka 2 bulki 3 ciastka herbatnmiki i teraz znowu mnie ssie zaszaleje zjem zupke chinska tylko nikomu nie powiem bo mnie udusza ale mam taka ochote, ze nic nie poradze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:42
-
Hmm no na razie nie wiem Podkłady dopiero były
Bo były: podkłady, pudry, róże itp malowidełka do twarzy, później cienie tusze itp, a na końcu były lakiery do paznokci i wszystko do ust
Teraz były te pielęgnacyjne do twarzy, ale może jak sie poszpera w necie, to coś znajdziemy dot. następnych promocji -
nick nieaktualny