Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeinko, myśl pozytywnie, ja bym na Twoim miejscu zrobiła test, zresztą ja niecierpliwa jestem, a testy w sumie tak szybko robiłam bo miałam te 10dni z luteinką, więc to też inna kwestia. Jednak cierpliwości miałam mało i chciałam wiedzieć już już
kofeinka, Morella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, mam dziś takiego lenia i niemoc, dobrze że męża nie ma, bo w kuchni lekki rozgardiasz, dobrze że zmywarka mnie wspomogła, ale cholera nie wszystko mogłam do niej wsadzić , ogólnie tyle co koło siebie zrobiłam, pół dnia przespałam, trochę pospawałam i lenię się dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Wiecie, mam dziś takiego lenia i niemoc, dobrze że męża nie ma, bo w kuchni lekki rozgardiasz, dobrze że zmywarka mnie wspomogła, ale cholera nie wszystko mogłam do niej wsadzić , ogólnie tyle co koło siebie zrobiłam, pół dnia przespałam, trochę pospawałam i lenię się dalej
A co będziesz sobie żałować, korzystaj
-
ja dzisiaj pol dnia prasowania mialam jak ja tego nie lubie.... Iriss odpoczywaj teraz ci sie nalezy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Uwielbiam prasować. Wszystko bym gladzila zelazkiem;)
-
nick nieaktualny
-
Nie nie to taki legacina jak pada to on spi caly dzien z domu w ogole nie chce wylazic..heheh
-
nick nieaktualny
-
spioszek az za bardzo czasem zagladam do niego sprawdzic czy zyje bo sie nie rusza..ale pozniej jak juz sloneczko zaswieci to tylko by sie wygrzewal