X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka gratulacje! :) Zazieleniajcie ten wątek! Oby tak dalej

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za wszystkie gratulacje :)

Jakoś w czerwcu dopiero wybieram się na badania, bo mam mega fobie przed igłami i lekarzami... Ale dla mojego Malucha wszystko :) Znajoma poleciła mi jakiegoś super ginekologa, muszę się umówić. Czekam na Was dziewczyny, bo coś czuję, że do końca maja przybędzie jeszcze kilka oczekujących?

Lecę się polenić na kanapie. Trzymajcie się moje Kochane, to chyba to forum mi szczęście przyniosło :) Muahhh :*

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka super gratulacje!!! Mamy Cię kolejną, na dniach dojdzie kofeinka, mama itd. Im Nas więcej tym Nas mniej:)

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja postanowiłam ze jutro rano IDE na bete.
    Kofeinka trzymam kciuki ;)
    Niezapominajka gratulacje ;)

2fd53eed.gif
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama91 w takim razie trzymam mocno kciuki :) i niecierpliwie czekam na dobre wieści :)
    Ja jutro betę powtarzam.

h84fe6ydttjiala2.png
  • mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za kciuki. Mam nadzieje ze pomogą ;)

2fd53eed.gif
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tesowalam 17 Lipca 2014, a dzis lezy przy mnie dlugo wyczekiwana moja Nadulka . Wszystkim testujacym mamuska zycze 2 krech !!! :-)

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa! Wrrrrrrrr!
    Instytucja pt. NFZ nadaje się do likwidacji! Mam jakiegoś pecha w trafianiu na beznadziejnych i bezdusznych lekarzy! Byłam na wizycie, chciałam się poradzić, wziąć skierowanie na badania - 0 reakcji! Mówię, że podejrzewam, że miałam ciążę biochemiczną i że szukam przyczyny i że długo się już staramy, a usłyszałam tylko: "To się zdarza. Nie wiem, jaka jest przyczyna". KONIEC! Mega nieprzyjemne badanie, brak odpowiedzi na pytania! Byłam tam może 4 minuty! WTF?! Ja się pytam za co oni biorą pieniądze?!

Znacie i polecacie dobrego ginekologa ze śląska? Takiego, który potrafi zająć się pacjentką, nie traktując jej tylko jak zło konieczne??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:06

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Musze zajsc w ciążę w tym cyklu, bo pozniej bede zbyt zmęczona na seks:/. Jak tak dalej pojdzie to praca mnie wykonczy. Jest sroda, a ja czuje sie jak w piątek, po calotygodniowym wstawaniu i naratonie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 05:26

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba już nie ma sensu testować... :/
    :( :( :( :(

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 05:56

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka jak dluga fl?

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinka jak dluga fl?
    13-14

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 06:09

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak. Musisz poczekac do jutra albo @ albo tescior wal. ;D

• niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś test powtórzony :) Dwie kreski tak wyraźne, że nie mam żadnych wątpliwości. Muszę się czym prędzej do lekarza umówić :)

Pięknieeeee :)

Cudownego dnia dla wszystkich :*

Mama91, mam przeczucie, że będziesz się dziś mocno uśmiechać... ;)

kofeinka, mama91 lubią tę wiadomość

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dpo --> test ciążowy negatywny... :/
    Temperatura w dół, a szyjka wysoko.

Nie ma się co oszukiwać... kolejny cykl na straty :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:41

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka, gratulacje!
    Kofeinka, czerwiec będzie nasz w takim razie
    :-)
    Mi się wczoraj przytrafił jakiś kosmos. Pielęgniarka, która pobierała mi krew, przerwała mi żyłę koło łokcia i wstałam rano z ogromnym bólem. Utworzył sie krwiak pod skórą, nie można było ruszać, zginac reki i nic zrobić. Bylam niepełnosprawna na 100% bo mam nieruchomą lewą rękę. Szpital, maści p.bólowe i leki. Dopiero dziś mogę coś napisać, tez z bolem. Zawsze pod górkę!

Jutro mam rozmowę o pracę. Trzymajcie kciuki :-)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinko, przykro mi ale wierzę że czerwiec to będzie Twój miesiąc, jak i wszystkich zebranych tutaj staraczek, zrobicie wielkie czerwcowe zazielenienie w tym wątku :).

Niunqa, straszne to z ręką, aż mnie ciary przeszły i żyła zabolała, ale dobrze że już lepiej. Jeju pamiętam jak w tamtym roku poszłam na pobranie krwi, źle się czułam, zaczęły jęczeć że żyły słabe (a g... prawda bo nie mam problemu przy pobieraniu krwi), zaczęły się wkłuwać, to tu, to tam, jedna próbowała w wierzch dłoni,wbiła igłę i jeździła po tej łapie żeby krwi poszło więcej, nie zdziwicie się jak powiem, że skończyło się na tym, że zemdlałam, no ale krew jakimś cudem pobrały :/. Od tamtej pory chodzę do jednego labo. i na szczęście jest ok. Ufff
    Właśnie, apropos labo. byłam już rano, powtórzyć betę, czekam na wyniki, oczywiście lekki stres, oby dobrze przyrosła beta i fasolinka moja ślicznie rosła.

Czekam też na wyniki Mamy91, miała również robić betę, za co trzymam kciukasy :) mocno mocno :)

Niezapominajka, gratuluję jeszcze raz bardzo bardzo :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście nigdy nie miałam problemu z pobieraniem krwi zawsze robię w urzędzie, ale znajoma kiedyś po takim przerwaniu miała cały fioletowy siniak rozlany na pół ręki. Dziś mam urlop i mąż wrocil na chwilę, ale zamiast się cieszyć jestem jakąś zdołowana, boję się, że się nie uda:(. Niunqa powodzenia na rozmowie,Iriss dziś będą wyniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj do wyżej nie urzędzie tylko luxmedzie:) mam strasznie upierdliwy słownik w tablecie;)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wyniki będą dziś, po południu.
    Ogólnie jestem dziś jak dętka bez powietrza, taki flak, wstałam z bólem żołądka, mdli mnie, kręci w kiszkach, ehhh to nie jest dziś mój dzień.

Niunqa zapomniałam napisać, trzymam kciuki za rozmowę! Kurcze jak ja będę dziś działać? jeden kciuk za Mamę91 drugi za Niunqe :D

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ