Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka905 bardzo mi przykro, wiem co przechodzisz, bo też w 8 tygodniu poroniłam, będzie ciężko ale wkońcu zaświeci słońce, ból nigdy nie minie, ale się do niego przyzwyczaisz i będzie lepiej, musisz to po prostu teraz przeboleć, nie da się tego ominąc:(
-
Ja czekałam na to usg 3 tygodnie i to były najdłuższe 3tyg w moim życiu, a jak już nadszedł ten dzień to czułam że coś nie tak jest, że dowiem się że się nie rozwija zarodek i wykrakałam sobie, od początku nie było u mnie tej dobrej myśli. Dlatego, trzeba wierzyć od początku że ma być dobrze i koniec. A jeśli jest coś nie tak to myślę, że każda kobieta to po prostu czuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz
Dziewczyny! Wrocilam wlasnie z pracy i siknelam na test o czuosci 25. Pojawila sie baaaardzo slabiusienka druga kreska, cien cienia normalnie! myslicie ze to to? na poczatku to myslalam ze to moja wyobraznia ale jednak cos tam widac.
Zastanawiam sie jak to z ta beta. idziesz, masz wynik powiedzmy 50. po dwoch dniach idziesz i masz 65. nie przyrasta prawidlowo. i co wtedy? lecisz do gina? da sie w ogole cos zrobic z zle przyrastajaca beta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Tak, koniecznie trzeba będzie powtórzyć - w sobotę powinno być co najmniej dwa razy tyle, tak?
Rany, nie mogę w to uwierzyć!pasia27 lubi tę wiadomość
-
arien wrote:Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz
Dziewczyny! Wrocilam wlasnie z pracy i siknelam na test o czuosci 25. Pojawila sie baaaardzo slabiusienka druga kreska, cien cienia normalnie! myslicie ze to to? na poczatku to myslalam ze to moja wyobraznia ale jednak cos tam widac.
Zastanawiam sie jak to z ta beta. idziesz, masz wynik powiedzmy 50. po dwoch dniach idziesz i masz 65. nie przyrasta prawidlowo. i co wtedy? lecisz do gina? da sie w ogole cos zrobic z zle przyrastajaca beta?
pokazesz ten tesciorek? -
nick nieaktualnyarien wrote:Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz