X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miśka905 bardzo mi przykro, wiem co przechodzisz, bo też w 8 tygodniu poroniłam, będzie ciężko ale wkońcu zaświeci słońce, ból nigdy nie minie, ale się do niego przyzwyczaisz i będzie lepiej, musisz to po prostu teraz przeboleć, nie da się tego ominąc:(

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• miśka905 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam na to usg 3 tygodnie i to były najdłuższe 3tyg w moim życiu, a jak już nadszedł ten dzień to czułam że coś nie tak jest, że dowiem się że się nie rozwija zarodek i wykrakałam sobie, od początku nie było u mnie tej dobrej myśli. Dlatego, trzeba wierzyć od początku że ma być dobrze i koniec. A jeśli jest coś nie tak to myślę, że każda kobieta to po prostu czuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwykle ppzytywnie mysle ale dzis mam dzien dola...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje Karlik, ze u Ciebie bedzie odwrotnie niz u mnie :* No, ale skoro na testach wychodzily bladziochy, to i beta bedzie pozytywna :)

A dupek nie ma wplywu na wynik badania progesteronu. Tylko luteina.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik czekamy czekamy:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik, będzie pozytywna beta! Pewnie badają dwa razy. Już po cichu gratuluję :*

Miśka, okropnie mi przykro. Chyba nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej straty. Trzymaj się :*

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Karlik, będzie pozytywna beta! Pewnie badają dwa razy. Już po cichu gratuluję :*

Miśka, okropnie mi przykro. Chyba nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej straty. Trzymaj się :*

Alicja, a Ty kiedy testujesz?

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Alicja, a Ty kiedy testujesz?

Ja nie testuję. Czekam na @, która powinna pojawić się 13 lipca (świetna data, w sam raz na krwawą mary).

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja nie testuję. Czekam na @, która powinna pojawić się 13 lipca (świetna data, w sam raz na krwawą mary).

Czemu nie chcesz zatestowac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest moja beta - 29,1 mlU/ml !!!!!

Baronowa_83, ciri22, ann_je, KASIAG24, Klaudia N., AnnaKliwijska, alicjaaaa, M@linka lubią tę wiadomość

• Iriss Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Ogromne gratulacje!!! :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Noo nareszcie ;* gratki. Za dwa dni powtorka?

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:

Tak musialo byc :) Gratulacje Karlik!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlik dam Ci bobaska po drugiej becie tak dla pewnosci ;* jej ciesze sie ze jakas taka passa zla sie konczy i teraz same plusiki beda ;)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miśka905 jej strasznie ci wspolczuje to bylo pierwsze usg Twoje?? trzymaj sie kochana!!

Karlik GRATULUJE z calego serducha!! witaj po zielonej stronie :* rosnijcie sobie zdrowo!!:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz :(
    Dziewczyny! Wrocilam wlasnie z pracy i siknelam na test o czuosci 25. Pojawila sie baaaardzo slabiusienka druga kreska, cien cienia normalnie! myslicie ze to to? na poczatku to myslalam ze to moja wyobraznia ale jednak cos tam widac.
    Zastanawiam sie jak to z ta beta. idziesz, masz wynik powiedzmy 50. po dwoch dniach idziesz i masz 65. nie przyrasta prawidlowo. i co wtedy? lecisz do gina? da sie w ogole cos zrobic z zle przyrastajaca beta?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo nareszcie ;* gratki. Za dwa dni powtorka?

Tak, koniecznie trzeba będzie powtórzyć - w sobotę powinno być co najmniej dwa razy tyle, tak?

Rany, nie mogę w to uwierzyć! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Tak, koniecznie trzeba będzie powtórzyć - w sobotę powinno być co najmniej dwa razy tyle, tak?

Rany, nie mogę w to uwierzyć! :D
    Minimum 66% ale dobrze jak bedzie dwa razy tyle. ;) u mnie bylo ponad 3 i u wiekszosci dziewczyn na poczatku tak szybko rosnie potem zwalnia.

pasia27 lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz :(
    Dziewczyny! Wrocilam wlasnie z pracy i siknelam na test o czuosci 25. Pojawila sie baaaardzo slabiusienka druga kreska, cien cienia normalnie! myslicie ze to to? na poczatku to myslalam ze to moja wyobraznia ale jednak cos tam widac.
    Zastanawiam sie jak to z ta beta. idziesz, masz wynik powiedzmy 50. po dwoch dniach idziesz i masz 65. nie przyrasta prawidlowo. i co wtedy? lecisz do gina? da sie w ogole cos zrobic z zle przyrastajaca beta?

pokazesz ten tesciorek?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Noo podobno to tez progesteron czyli liteina jest za to odpowiedzialna. Gumisia tak miala dwa razy ze jej zle przyrastala a za 3 brala lutka j bylo juz ladnie ;*

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ