Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyarien wrote:dobra, jutro rano beta. ale nie straszcie mnie bo zaczynam myslec ze moze sobie wkrecam ten cien :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:I pamietasz Kasia? Mnie wtedy tez zrobil moj test w bolona byl bladzioch i wszyscy go widzieli... i kupa, dlatego teraz polecialam od razu na bete a nie zastanawialam sie co i jak
pamietam ciri bo nas mniej wiecej w tym samym czasie tak robily w balona te testy..;/
Klaudia w kolejnym cyklu napewno bedzie zielonooo:)) -
ciri22 wrote:Klaudia a kiedy endo? Pewnie juz pytalam ale nie pamietam... Trzymaj moje testy na momen ze po nie siegniesz bez zastanowienia
wiem wiem Twoje czekaja na specjalna okazje:)
endo we wtorek, jutro probuje wysepic skierowanie na ft3 itd i w poniedzialek robie i z tym wszystkim lece do endo.
Fiona88 wrote:Klaudia przykro mi Moze sierpien bedzie nasz?
mam nadzieje, to miesiac moich i meza urodzin, 28 on 30 ja moze jakos wtedy wyszloby szczesliwe testowanie? zaraz to policze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarien wrote:bo znajac moje szczescie test mnie oszukal a ciri, kontrulujesz teraz czesciej tsh?
Arien bo nie sika sie popoludniu Zobaczymy co bedzie jutro, lecz na bete i bedziesz wszystko wiedziec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:43