Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:bo znajac moje szczescie test mnie oszukal a ciri, kontrulujesz teraz czesciej tsh?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak, chce zrobic, tylko postanowilam zrobic je jak najpozniej czyli w poniedzialek i odebrac we wtorek i na 16;30 do endo bo jakbym zrobila wczesniej a cos by wyszlo nie tak to bym chodzila zdolowana caly czas. ale mam przeczucie, ze jest jeszcze jakis problem nie tylko te tsh...
-
karlik wrote:Jest moja beta - 29,1 mlU/ml !!!!!
brawoooo!
a ja dzisiaj byłam u gin, dzidziuś w ciągu 16 dni urósł 2 cm, także ma już 2,5 cm:) i łądnie się ruszał, widać już główkę, brzuszek, nawet zalążki rączek i nóżek:)karlik, Baronowa_83, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
Zuzanna no to swietne wiesci!!
ja postanowilam wyzyc zlosc na okres szorujac skore w mojej buni i pastujac ja specjalnym balsamem i przy okazji ja troche umylam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo kochana nie ma watpliwosci kreseczka piekna byle by beta byla pozytywna i ladny przyrost.
A ja mam dzis lepszy dzien. Po wczorajszych nerwach chyba fasol stwierdzil ze da mamusi o sobie znac i jak po 12 sie zaczelo tak do nocy rzygalam po wszystkim co zjadlam a jak odrazu nie rzygalam to caly czas mialam prawie ze pod gardlem zolc... Bylo mi mega nie dobrze caly dzien ze po pracy spedzilam go w domu w lozku... -
nick nieaktualnyNie boj sie bo jak bedziesz sie bala bedziesz je miala ;p a tak serio ja jestem w takiej sytuacji ze raz mam takie ze rzygam a sa dni ze w ogole nie mam mdlosci. Wiec nie ma na to reguly tak samo na chorobe lokomocyjna. Szczerze jak mnie wczoraj takie mdlosci dopadly to przy tym humorku co mialam to bylo uspokajajace. Wkurzajace co prawda bo to nigdy nie jest mile ale uspokoilo mnie ze cos tam jednak siedzi ze cos tam jednak jest.
-
nick nieaktualnyWczoraj bylo mi tak nie dobrze ze na starcie mojemu G powiedziala ze do sklepu z nim nie jade bo ja wsiade do samochodu i bede rzygac... Lezac w domu na kanapie biegalam do kibla. A w wiekszoci przypadkach jezdze samochem i nic albo dopiero po jakims czasie mnie lapia mdlosci. Czasem do opanowania a czasem nie i nie ma na to reguly kiedy jak jest.