Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle otwarta? Bo ja mam teraz caly czas nisko ale mega zacienieta jest. A plamienie moze wystepowac w ciazy i testy tez nie musza jej pokazywac jeszcze. Znajomej przez tydzien od planowanej nie wychodzily a ciaza nie byla mlodsza bo z usg sie pokrywalo z terminem ostatniej. Wiec wiesz wszystko jest mozliwe
-
Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie dziś, trudno mi określić czy otwarta czy zamknięta, jest bardzo nisko, rozpulchniona, jak dotykam szyjki to tam jest ciemnobrazowy nalot więc raczej jest otwarta, ogólnie rzecz biorąc jest taka jak przed każdą @, nie jest możliwe by @ mogła wypaść później, robiłam hormony w tym cyklu i wszystkie wyniki są świetne więc faza lutealna musi być ok tak jak zawsze, zobaczę jak jutro temp się zachowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nietety Ciri, niewiadomo czy kolejny cykl nie bedzie tasiemcem. Mam ogromna nadzieje,ze to nie byl jednorazowy wypadek i metformina dziala, bo tak naprawde ta lza dotyczyla bardziej tego,ze bardzo sie boje,ze bedziemy musieli dlugo walczyc o dziecko, po raz kolejny w naszym zwiazku na cos czekac. Bo wiem,ze to dopiero trzeci cykl i to krotko, ale po prostu chcialabym miec pewnosc, ze bedziemy sie kochac i to zadziala tak jak u innych par.
Teraz, gdy widze koniety w ciazy, putam sie J jak one to zrobily, to J mowi,ze nosza poduszki, ale chyba wszystkie nie nosza poduszek, nie;)? -
mkl, wykres wygląda naprawdę ładnie. Ja teraz też miałam baaardzo nisko szyjkę i wydawało mi sie nawet ze jest otwarta ale z tym zawsze mialam klopot zeby trafnie ocenic. Uważam, że jeszcze nic straconego, w szczególności, że tempka poszła w górę.
Byłam na becie, koło 18 wynikiciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Nietety Ciri, niewiadomo czy kolejny cykl nie bedzie tasiemcem. Mam ogromna nadzieje,ze to nie byl jednorazowy wypadek i metformina dziala, bo tak naprawde ta lza dotyczyla bardziej tego,ze bardzo sie boje,ze bedziemy musieli dlugo walczyc o dziecko, po raz kolejny w naszym zwiazku na cos czekac. Bo wiem,ze to dopiero trzeci cykl i to krotko, ale po prostu chcialabym miec pewnosc, ze bedziemy sie kochac i to zadziala tak jak u innych par.
Teraz, gdy widze koniety w ciazy, putam sie J jak one to zrobily, to J mowi,ze nosza poduszki, ale chyba wszystkie nie nosza poduszek, nie;)?
I mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie ze wtedy gdy przezyjesz kryzys uda sie. Noo i mam nadzieje ze leczenie pomoze i bedziesz juz miala takie cykle max 35 dni to dlugo ale do przelkniecia ;p -
nick nieaktualny
-
arien wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25428c757039cb95.html
tadam!
AnnaKliwijska wrote:Co to jest bunia?
to jest bunia:) dalej zwana betty badz tez cztery szóchą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75c5525a2f0f.jpg -
Dzewczyny, nie wiem, co jest grane. Zaczelam krwawic dzis:( to o tyle zla wiadomosc, ze moja faza lutealna trwala 10 dni. Mega dziwne rzeczy - w poprzednim cyklu trwala 13, a w tym 10. Nirmalnie trwa 11. Ewidentnie cos tam sie dzieje - jak sadze przez metformine, ale nie wiem, co myslec czy to dobrze czy zle.
-
nick nieaktualny
-
Ale faze lutealna liczy sie od skoku, a nie od owulki - bo nigdy nie wiemy, kiedy ona byla (co doskonale wiesz:)) i w zwiazku z tym lutealna liczy sie od skoku temperatury, bo to jest jedyny wymierny objaw, ktory mozna zauwazyc i zlapac. I zawsze od skoku mialam 11 dni. Poszperam potem w necie, co mowi sie o metforminie i fazie lutealnej, bo z nia wiaze te zmiany - w poprzednim cyklu dluzsza, w tym krotsza.
-
nick nieaktualny