X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • mkl Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wypada mi @, temp. poszła do gory, plamienie już jest, szyjka nisko, zaczynam sądzić ze mierzenie temp. jest bez sensu

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale otwarta? Bo ja mam teraz caly czas nisko ale mega zacienieta jest. A plamienie moze wystepowac w ciazy i testy tez nie musza jej pokazywac jeszcze. Znajomej przez tydzien od planowanej nie wychodzily a ciaza nie byla mlodsza bo z usg sie pokrywalo z terminem ostatniej. Wiec wiesz wszystko jest mozliwe

• mkl Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie dziś, trudno mi określić czy otwarta czy zamknięta, jest bardzo nisko, rozpulchniona, jak dotykam szyjki to tam jest ciemnobrazowy nalot więc raczej jest otwarta, ogólnie rzecz biorąc jest taka jak przed każdą @, nie jest możliwe by @ mogła wypaść później, robiłam hormony w tym cyklu i wszystkie wyniki są świetne więc faza lutealna musi być ok tak jak zawsze, zobaczę jak jutro temp się zachowa

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj bo to naprawde moze sie roznie rozwinac. Wiem poki @ nie ma jest nadzieja ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl trzymam kciuki jeszcze bardziej

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spadek do 36,48 czyli jutro idealnie po 11 dniach bedzie okres. Chce w zwiazku ztym odnotowac pierwsza lze, ktora upuscilam odkad sie staramy.

Arien, gratulacje:)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna tule ;*
    Ale wydaje mi sie ze jestes coraz blizej zielonego finalu. Jak Cie poznalam te 2-3 cykle temu mialas mega tasiemce cykle. A teraz? Piekne wykresiki ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj cykl osiagnal dzie 50dni tak mi mowi ovufriend.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25428c757039cb95.html
    tadam!

super wyraźna! gratulacje:)

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nietety Ciri, niewiadomo czy kolejny cykl nie bedzie tasiemcem. Mam ogromna nadzieje,ze to nie byl jednorazowy wypadek i metformina dziala, bo tak naprawde ta lza dotyczyla bardziej tego,ze bardzo sie boje,ze bedziemy musieli dlugo walczyc o dziecko, po raz kolejny w naszym zwiazku na cos czekac. Bo wiem,ze to dopiero trzeci cykl i to krotko, ale po prostu chcialabym miec pewnosc, ze bedziemy sie kochac i to zadziala tak jak u innych par.
    Teraz, gdy widze koniety w ciazy, putam sie J jak one to zrobily, to J mowi,ze nosza poduszki, ale chyba wszystkie nie nosza poduszek, nie;);););););)?

7v8rikgni12rlaff.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl, wykres wygląda naprawdę ładnie. Ja teraz też miałam baaardzo nisko szyjkę i wydawało mi sie nawet ze jest otwarta ale z tym zawsze mialam klopot zeby trafnie ocenic. Uważam, że jeszcze nic straconego, w szczególności, że tempka poszła w górę.
    Byłam na becie, koło 18 wyniki

ciri22 lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Nietety Ciri, niewiadomo czy kolejny cykl nie bedzie tasiemcem. Mam ogromna nadzieje,ze to nie byl jednorazowy wypadek i metformina dziala, bo tak naprawde ta lza dotyczyla bardziej tego,ze bardzo sie boje,ze bedziemy musieli dlugo walczyc o dziecko, po raz kolejny w naszym zwiazku na cos czekac. Bo wiem,ze to dopiero trzeci cykl i to krotko, ale po prostu chcialabym miec pewnosc, ze bedziemy sie kochac i to zadziala tak jak u innych par.
    Teraz, gdy widze koniety w ciazy, putam sie J jak one to zrobily, to J mowi,ze nosza poduszki, ale chyba wszystkie nie nosza poduszek, nie;);););););)?
    Kurcze wiesz ja ze swoim brakiem regularnego seksu tez myslalam ze nam sie nie uda. Do tego G nie chcial sie zbadac dlaczego ma niskie libido o nasieniu juz nie mowiac bo on uwaza ze skoro jest seks to jest dziecko nie wazne kiedy i jak nie wazne ze robi wielr rzeczy ktore mega obnizaja testosteron i jakosc nasienia. Ja tencykl caly przeplakalam nie z powodu tego ze sie nie uda tylko z tego ze nie moglam go namowic na te badania testosteronu i ze w ten sposob to moze za 10 lat zaczniemy sie diagnozowac. Znaczy on bo ja zamierzalam wczesniej... Nooale tez wiedzialam ze nic na sile on sam musi dojrzec do tego i bach sie udalo... W 5 cyklu od odstawieniu tabletek.

I mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie ze wtedy gdy przezyjesz kryzys uda sie. Noo i mam nadzieje ze leczenie pomoze i bedziesz juz miala takie cykle max 35 dni ;D to dlugo ale do przelkniecia ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien to czekamy do 18. Ale mam nadzieje ze to tylko formalnosc ;*

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25428c757039cb95.html
    tadam!
    gratkiiii!! czekamy na bete :)
    AnnaKliwijska wrote:
    Co to jest bunia?

to jest bunia:) dalej zwana betty badz tez cztery szóchą ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75c5525a2f0f.jpg

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry wszystkim. ja lece z pieskami na dwor potem na godzine korepetycji i do ginejkologa sepic skierowania ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzewczyny, nie wiem, co jest grane. Zaczelam krwawic dzis:( to o tyle zla wiadomosc, ze moja faza lutealna trwala 10 dni. Mega dziwne rzeczy - w poprzednim cyklu trwala 13, a w tym 10. Nirmalnie trwa 11. Ewidentnie cos tam sie dzieje - jak sadze przez metformine, ale nie wiem, co myslec czy to dobrze czy zle.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a moze owulka byla dzien wczesniej? Bo skok moze byc do 3 dni po owulce. To moze byla wczesniej

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale faze lutealna liczy sie od skoku, a nie od owulki - bo nigdy nie wiemy, kiedy ona byla (co doskonale wiesz:)) i w zwiazku z tym lutealna liczy sie od skoku temperatury, bo to jest jedyny wymierny objaw, ktory mozna zauwazyc i zlapac. I zawsze od skoku mialam 11 dni. Poszperam potem w necie, co mowi sie o metforminie i fazie lutealnej, bo z nia wiaze te zmiany - w poprzednim cyklu dluzsza, w tym krotsza.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to moze tak...

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien gratulacje :) Beta to tylko formalnosc, ale daj znac oczywiscie.

Anna przykro mi :( Bedziemy razem liczyc na sierpien... I z Toba mkl jesli sytuacja sie nie odmieni.
    Mi dzis tempka poszla w dol, ale dalej tylko plamie lekko.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ