Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:też mam BMW, kocham BMW:)
nooo fajne sa:D a jaka masz?
domcia szyjka zmienia pozycje w ciagu dnia
ciri oby bylo ok trzymam mocno kciukasy!!!
bylam u gina wysepilam skierowanie na badania, chcialam tsh ft 3 i 4 oraz atp i atg ale dal mi tsh ft3 4 i jeszcze jakies t-3 i t-4, co to takiego? atp i atg najbardziej mi zalezalo bo jest najdrozsze niemniej jednak zaoszczedzilam 78 zl i mam dwa jakies dodatkowe badania (t-3i4) mialam isc na inna przychodnie tam sa tansze te badania ale nie chodze tam ogolnie do lekarza, tam mialam zaplacic za wszystkie co chcialam 123 a zaplace tylko za atp i atg 86 zl wiec sie ciesze:) -
Klaudia N. wrote:nooo fajne sa:D a jaka masz?
domcia szyjka zmienia pozycje w ciagu dnia
ciri oby bylo ok trzymam mocno kciukasy!!!
bylam u gina wysepilam skierowanie na badania, chcialam tsh ft 3 i 4 oraz atp i atg ale dal mi tsh ft3 4 i jeszcze jakies t-3 i t-4, co to takiego? atp i atg najbardziej mi zalezalo bo jest najdrozsze niemniej jednak zaoszczedzilam 78 zl i mam dwa jakies dodatkowe badania (t-3i4) mialam isc na inna przychodnie tam sa tansze te badania ale nie chodze tam ogolnie do lekarza, tam mialam zaplacic za wszystkie co chcialam 123 a zaplace tylko za atp i atg 86 zl wiec sie ciesze:)Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Klaudia N. wrote:z reszta tak jak mowilas chyba za bardzo sie nakrecasz!Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
uff, Ciri!!! kurna, aleś mnie przestraszyła, ja pierdziut! Powiedzieli ile moze sie takie krwawienie utrzymac? dobrze ze zareagowalas i pojechałas.
I ah Ty! mialas nadrpogramowe usg! :p powiedz, że pojechałas tam tylko dlatego, że nie mozesz sie doczekac tego 22-ego :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:11
-
nick nieaktualnyJa pojechalam od razu jak zobaczylam duzo brazowego sluzu jak dojechalam to juz byl rozowy ale lekarz powiedzial ze jest go malo (troszke po badaniu na wzierniku krwi zostalo.) powiedzial ze na tym etapie ciazy wszystko moze sie zdarzyc i jesli to bedzie mialoforme lekkiego krwawienia badz plamienka to to grozne nie jest. Gorzej jak sie rozkreci.moze to trwac tydzien czasem dwa byle by nie bolalo i nie bylo regulaenego krwienia.
-
Klaudia N ciemny grafit, chciałam czarny ale mąż nie chciał bo się kurzy hehe, teraz marzy mi się biały:)
Dziewczyny u mnie @ chyba się rozkręca, co prawda nie mam jeszcze czysto czerwonej krwi, ale wylatuje mi już co nieco brązowe... Jedyna rzecz co mnie irytuje to to, że miałam skok temp a @ i tak przyszła...i jak tu po temp stwierdzić czy się pojawi czy nie...rozumiem gdyby się utrzymała na takim samym poziomie lub nieco spadła ale skok?? totalnie bez sensu -
mkl wrote:Klaudia N ciemny grafit, chciałam czarny ale mąż nie chciał bo się kurzy hehe, teraz marzy mi się biały:)
mial racje, kurzy sie jak fix:) -
nick nieaktualny
-
ciri matko boska prawie zeszlam za zawal!!! kobieto!! przynajmniej wiesz, ze z dzidzia wszystko ok ladnie sie rozija ) palmienia sie zdarzaja... ja w 13 tyg mialam plamienie zywa krwia... to dopiero... nie zycze nikomu prawie ze strachu zeszlam...
arien kiedy wyniki bety? -
nick nieaktualnyNoo ja to z tym wypadkiem polaczylam dlatego pojechalam od razu bo przy plamieniu mozna czasem powstrzymac jeszcze poronienie. Ale powiedzial ze to nie ma nic z wypadkiem wspolnego. Jakby mialo to juz w srode cos by sie zaczelo dziac. Ale widzialam zarodek na usg noo i to ze juz powoli serduszko jest mnie uspokoilo no i ze szyjka zamknieta czyli dobrze
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo mam jakos tak wreszcie poczucie ze jestem w ciazy... Wiecie mialam pelny pecherz i lekarz nie mogl nic dojrzec i sie wystraszylam ze zaraz mi powie ze w ciazy nie jestem ;p ale kazal sie wysikac i powiedzial ze eho serduszka juz jest zarodeczek jeden i ze za tydzien bylo by widac juz pieknie bijace serduszko
M@linka lubi tę wiadomość