Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha no to dobrze, ze dobrze Cie zbadal
inny komfort badania jest jak bada Cie mlody zadbany lekarz, a stary nie dokonca estetycznie wygladajacy dziod
ja w 1 ciazy poszlam keidys do takiego sw pamieci kulawego elkjarza z dlugimi wlosami, no istnie jak z horroru!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje arien ❤ a powiedzcie mi jak mam zaznaczyc na wykresie bo za kazdym razem jak sprawdzam szyjke jest inna. Jest wysoko caly czas ale rano byla zamknieta ze nie moglam tam dalej palec wlozyc taka szparke czulam popoludniu tak samo a teraz to jakbym nos dotykala i twarda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:31
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje. I za gratulacje i za slowa otuchy i wsparcia w gorszych momentach, chociaz akurat z Wami jestem bardzo od niedawna
Ciri, powiem szczerze, że nie wiedziałam, że mozna uratować cokolwiek jak juz zacznie sie krwawic. To znaczy, ze ja teraz na tym etapie, jakbym zaczela krwawic mam gnać do szpitala?
W ogole dziewczyny kiepsko sie czuje. Nie wiem czy to emocje czy co, ale czuje jakbym miala byc chora. zimno mi i mnie telepie (dreszcze mam).
-
ciri22 wrote:Wybierz sobie jedna godzine i zawsze o tej sprawdzaj i zapisuj mnie tez w ciagu dnia 10 razy zmienia pozycje szyjka.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyarien wrote:Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje. I za gratulacje i za slowa otuchy i wsparcia w gorszych momentach, chociaz akurat z Wami jestem bardzo od niedawna
Ciri, powiem szczerze, że nie wiedziałam, że mozna uratować cokolwiek jak juz zacznie sie krwawic. To znaczy, ze ja teraz na tym etapie, jakbym zaczela krwawic mam gnać do szpitala?
W ogole dziewczyny kiepsko sie czuje. Nie wiem czy to emocje czy co, ale czuje jakbym miala byc chora. zimno mi i mnie telepie (dreszcze mam).
Co do twojego samopoczucia to moze byc wynik ciazy ja czasem tak mam ;p -
nick nieaktualny
-
arien wrote:podobo to jest tak jak ze sluzem. Notuje się tą najbardziej płodna pozycje. Ale ciri ma racje. sprawdzaj raz o jednej godzinie bo zwariujesz. Tez ciagle ja badałam, dopóki w zeszłym cyklu nie zrobiłam sobie infekcji :pDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
ciri22 wrote:Ja sprawdzalam rano i wieczorem. Zapisywalam poranna zawsze.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI