Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:Ale ja nadal czekam na owulke a szyjka mi pokazuje ze jest juz po
Domcia23 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Szyjka sie zmienia z minuty na minute. Mi potrafi zmieknac z godziny na godzine. A w owulacje mialam ja w roznej pozycji najwazniejsze bylo to ze byla mieciutka jak ciasto drozdzoweDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny rozpoczełam nowy cykl, krwi co prawda nie jest dużo ale moja szyjka jest otwarta i wyraźnie to czuje, więc nie możliwością chyba jest być w ciąży z otwartą szyjką;p
Dziewczyny mam nietypowe pytanie, kobieta która już urodziła może mieć częściowo szyjkę otwartą, a co jeśli miało się zabieg łyżeczkowania?? Czy to w jakikolwiek sposób wpływa na szyjkę?? Czy po poronieniu też może moja szyjka być częściowo otwarta??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:48
-
Za duzo mysle o tym i wiem ze znowu sie nie uda. Niech to szlakDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:Dziewczyny rozpoczełam nowy cykl, krwi co prawda nie jest dużo ale moja szyjka jest otwarta i wyraźnie to czuje, więc nie możliwością chyba jest być w ciąży z otwartą szyjką;p
Dziewczyny mam nietypowe pytanie, kobieta która już urodziła może mieć częściowo szyjkę otwartą, a co jeśli miało się zabieg łyżeczkowania?? Czy to w jakikolwiek sposób wpływa na szyjkę?? Czy po poronieniu też może moja szyjka być częściowo otwarta??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:00
-
arien serdecznie gratuluje:)
fajnie kurcze co raz wiecej fasolinek, ciesze sie ze juz we wtorek mam endo mam nadzieje ze to bedzie dla mnie szansa, oby te wszystkie ft3 apt itd byly w miare dobrze... -
nick nieaktualnyHejo! Ciri, Ty to uwazaj bo ja zawalu dostalam kilka razy zanim napisalas ze wszystko ok. Odpoczywaj i dbaj o Was:)
Karlikowi i innym zaciazonym bardzo serdecznie gratuluje:*
Ja czuje juz zblizajaca sie @. A dzis walcze z biegunka, wzdeciami i innymi gastrycznymi akcjami. Ledwo zyje:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyarien wrote:a juz ciri skonczylo sie to krwawienie?
A powiem co jest najlepsze jak zaczelo sie to plamienie to na czubku szyjki bylo czysto nie bylo krwi dopiero dookola niej byl ten mega brazowy sluz. -
A wiecie jak mój mąż dzisiaj zareagował? Budzę go o 4.30 juz po teście, spać nie mogłam. Budzę i cicho mówię: kochanie, chyba będziemy mieli dziecko. A on otworzył oczy, powiedział "no to fajnie, dobrze, o to nam chodziło" troche tylko mnie przytulil i...poszedl spac spowrotem!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://zapodaj.net/cbd9c3d0f968d.jpg.html
Chyba negatyw nie?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI