Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAJCIE OD DŁUŻSZEGO CZASU TU ZAGLĄDAM AŻ POSTANOWIŁAM WAS ZAPYTAĆ staramy się z narzeczonym od 4 m-c w maju 15.05 miałam zabieg wycięcia endometriozy z cięcia cesarskiego wspomnę ze mam córkę 10 letnią
@ mam systematycznie tylko no właśnie jak mam dostać 10 dostaje 9 itd co miesiąc dzień wcześniej no i teraz mam taką sytuacje
ostatnio @ miałam mieć 3 dostałam 2,06 w dniu owulacji wpadli znajomi na noc ale kochaliśmy się dwa dni wcześniej i dzień po @ wypadała mi na 28 ,06 i nic zrobiłam test 30,06 i nic potem zrobiłam 03,07 i nic a @ dalej nie ma następny zrobiłam 07,07 i nic a wieczorem po stosunku dostałam @ na następny dzień jak chciałam wyrzucić test okazało się ze jest tam kreska słaba (przez ostatnie m-c widziałam tylko urojone cienie) ale jednak zrobiłam 2 i znowu tylko bardziej różowa ale nadal słaba zrobiłam 3 dzisiaj i jest silniejsza od tej wczorajszej chociaż jeszcze nie tak bardzo ale zdecydowanie widoczna (nie trzeba szukać pod światło ) dziwi mnie tylko bo nadal mam @ i nie wiem co mam myśleć możliwe że jednak jestem NAREŚĆIE !!
CZY KTÓRAŚ Z WAS SPOTKAŁA SIĘ Z CZYMŚ TAKIM POMÓŻCIE WIEM ŻE POWINNAM IŚĆ DO GIN JAK TYLKO PRZESTANE KRWAWIĆ ALE DO TEGO CZASU TO POWYRYWAM SOBIE WŁOSY Z GŁOWY Z NERWÓW -
Marietta wrote:W Nowennę Pompejańską wierzę Kiedyś zaczęłam odmawiać, ale nie dokończyłam, teraz jakoś ciężko mi się wziąć za uczciwą modlitwę Ale wiem, że działa, znam osobiście kilka osób, które właściwie spotkały się z "cudem" po odmówieniu. To jest modlitwa, gdzie naprawdę musisz poświęcić dużo czasu i zaangażowania, więc Bóg odpłaca
MKL trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca nowenny.
Jest ciężko, zwłaszcza że teraz są wakacje więc wiadomo zdarzają się weekendowe wypady i wtedy nawet te 45 min w spokoju trudno wygospodarować...ech no mam nadzieję, że wytrwam:)M@linka lubi tę wiadomość
-
mkl wrote:Jest ciężko, zwłaszcza że teraz są wakacje więc wiadomo zdarzają się weekendowe wypady i wtedy nawet te 45 min w spokoju trudno wygospodarować...ech no mam nadzieję, że wytrwam:)
-
Kobitki powiedzcie mi jeną rzecz,kiedy pojawia sie sluz bardzo lepki i cignący,przezroczysty to czy owulacja jest w dniu kiedy jest go najwiecej czy dopiero po nim ?
chcialbym sobie zaznaczyc najbardzij prawdopodobny dzien owuacji by odliczac czas do testowania i nie wiem na kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 11:01
-
nick nieaktualnyanika wrote:Kobitki powiedzcie mi jeną rzecz,kiedy pojawia sie sluz bardzo lepki i cignący,przezroczysty to czy owulacja jest w dniu kiedy jest go najwiecej czy dopiero po nim ?
chcialbym sobie zaznaczyc najbardzij prawdopodobny dzien owuacji by odliczac czas do testowania i nie wiem na kiedy -
ja gdzies tu czytalam ze od dlugosci cyklu odjac 14, wiec jak masz z reguly 28 d to 14 dzien jest prawdopodobny, no ale to trzeba miec cykle jak w zegarku zeby tak stwierdzic.
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja gdzies tu czytalam ze od dlugosci cyklu odjac 14, wiec jak masz z reguly 28 d to 14 dzien jest prawdopodobny, no ale to trzeba miec cykle jak w zegarku zeby tak stwierdzic.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyarien wrote:Ciri, jak tam?
-
ciri, moim zdaniem dobrze ze siedzisz w domu. w pracy wiedzą, że jesteś w ciąży więc może nie będzie tak źle? A może Cie boli ten brzuch tak po prostu, bo tak ma być? Bo sie fasolek mości i rozrasta? Wiem co czujesz z tym, że zaraz krew z Ciebie poleci. Mnie też to strasznie frustruje. Co więcej śluzu ze mnie wypłynie to biegnę zobaczyc czy to przypadkiem nie @. Koleżanka pisała, ze jej ginekolog na takie bole kazal brac albo nospę, albo magnez. Bierze magnez i pomaga.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri dzięki:)
Dziewczyny a u mnie @ się jakoś nie chce rozkręcić...wczoraj poleciała jednorazowo krew, i od tamtej pory w sumie za wiele nie wyleciało, bardziej brązowe niż czerwone..badałam szyjkę i w sumie też nie za wiele było, co ciekawe cycki zaczęły mnie boleć;p dziwny ten cykl, co miesiąc jakieś nowe przygody;p -
nick nieaktualnyTez tak miałam... taki jeden mega chujowy cykl. Dwa dni plamienia, dwa dni skapego krwawienia po 3 godziny na dobe max i znow plamienie... jakas katastrofa, ale moze zrob test?
A tego wiesiolka nie bierzesz z czyms? mi sie wydaje ze ona z czyms mieszala ale moze sie myle