Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri no mi powiedziano, że mam normalnie z butelki pić ( lub z załączonej plastikowej łyżeczki), to jest olej więc raczej się z niczym nie wymiesza;p
zobaczę jak się sytuacja rozwinie z tą @, nie mam testów w domu a nie chce specjalnie kupować mając @;p co ma być to będzie:) -
nick nieaktualny
-
Hej. Dzisiaj badalam szyjke rano i przed chwila i nie moge jej wyczuc wogule a pochwa cala rozpulchniona ze ciezko palec wlozyc:-( cos jest chyba nie tak a owulacji jak nie bylo tak nie ma. Moj 21dcDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mysle ze moze sie właśnie zblizac rozpulchnienie dobrz wrozyDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć u mnie dziś mija równo 14 dni od podania ovitrelle na 20 mm pecherzyk. @ nadal brak, tem poranna 36.91 st. Jednak bóle brzucha są takie jakby miała lada moment nadejść. Najgorsze jest to ,że boję się zatestować jeszcze przez kilka dni . Pewnie dla wielu z was to śmieszne, ale tyle już negatywnych testów i zawodów przeszłam,tyle badań i pytań, co jeszcze stoi na przeszkodzie, że mam stracha
-
ciri22 wrote:Noo ja mialam ostatnie dwie 23 dc WIec wiesz wszystko jest mozliwe
ciri22 lubi tę wiadomość
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Cześć u mnie dziś mija równo 14 dni od podania ovitrelle na 20 mm pecherzyk. @ nadal brak, tem poranna 36.91 st. Jednak bóle brzucha są takie jakby miała lada moment nadejść. Najgorsze jest to ,że boję się zatestować jeszcze przez kilka dni . Pewnie dla wielu z was to śmieszne, ale tyle już negatywnych testów i zawodów przeszłam,tyle badań i pytań, co jeszcze stoi na przeszkodzie, że mam stracha
-
Klaudia N. wrote:niektore maja jeszcze pozniej i cykle po 40 dni wiec luzuj
ciri22, Domcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, mam nadzieję, że będzie wszystko git. A jak bóle? Ciri, a miałas jakiś magiczny sposób na biegunki? bo mnie znów dopadła
Karlik, super extra, gratuluje!
Domcia, ja też obstawiam, że zaraz owulka więc serduchuj ile wleziekarlik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiegunka musi sama przejsc nic nie ma. Podobno to objaw ciazy. Mozesz jezc ryz ktory zatyka kanaly... Noo i sie zmiejsza biegunka.
Co do boli mam bardzo miesiaczkowe i dosc mocne ale ciotka mi tez powiedziala ze ona w 8 tygodniu sie dowiedziala ze jest w ciazy jak miala mega bole miediaczkowe i myslala ze to bedzie najgorszy okres w jej zyciu a to byla rozciagajaca sie macica. Powiedziala zeby kazde plamienie konsultowac czy nie jest z macicy jak nie to nie ma sie czym martwic. Ona przez cala ciaze miala takie bole jak na okres... -
No widzisz Ciri. I sie juz nie zamarteiaj.
Karlik super!!
Wróciliśmy niedawno z 2 godzinnego spaceru zjedlismy kolacje i zasypiamkarlik lubi tę wiadomość