Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak na serio, to witam się ze wszystkimi
Arien gratulacje, spokojnej ciąży teraz.
Ciri, obyś już nie miała więcej takich akcji. Dobrze, że wszystko dobrze
Ja jestem po mega długiej jeździe za kierownicą, staniu w korkach i modleniu się o najbliższą stację benzynową, bo takiej bieguny dostałam... Także Morella, łączę się w bólu.
Anna, co do wyników nasienia. Może już świruję i za dużo czytam. Idziemy do lekarza, więc się wypowie. W wątku o męskim problemie i inseminacji dziewczyny pisały, że przy takich parametrach lekarze twierdzili, że są idealne właśnie do inseminacji.
Domcia, wynik testu owu na bank negatywny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Ciri, a tak sobie pomyślałam, że może Ty powinnaś lutka brać żeby przeciwdziałać takim akcjom jak dzisiaj?
-
dzien dobry dziewczyny.
u mnie @ dzien 3, juz brzuch nie boli dzisiaj boli reka za to bo sie namyslalamn wczoraj wieczorem ze umyje i wywoskuje samochodzik, 2 godziny maziania non stop praktycznie ale efekt normalnie szok
jakie plany na sobote? u mnie ladna pogoda wiec cos moze by porobil o ile maz nie bedzie siedzial w garazu i naprawial auta tesciowej;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja z innej beczki....nie wiem czy jesteście wierzące czy nie...ale polecam wam Nowennę Pompejańską...w skrócie trzeba odmawiać 3 różance dziennie (ale trzeba przeczytać co i jak) przez 54dni i nie można opuścić ani jednej modlitwy, jest tysiące świadectw w internecie,ludzie dostają to o co się modlili ( w granicach rozsądku), nazywają tą modlitwę "nie do odparcia". Jest naprawdę bardzo skuteczna. Ja wymodliłam moją ciąże ale niestety jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to zamiast jeszcze bardziej zbliżyć się do Boga, to ja się oddaliłam, oczywiście nie twierdze że przez to poroniłam...
Ja już odmawiam 3 dzień, nie jest łatwo, bo zajmuje to 45min (można częściami odmawiać w ciągu dnia o różnych porach). Nie będę się rozpisywać, wpiszcie świadectwa nowenna pompejańska to same zobaczycie:)Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mkl wrote:Dziewczyny ja z innej beczki....nie wiem czy jesteście wierzące czy nie...ale polecam wam Nowennę Pompejańską...w skrócie trzeba odmawiać 3 różance dziennie (ale trzeba przeczytać co i jak) przez 54dni i nie można opuścić ani jednej modlitwy, jest tysiące świadectw w internecie,ludzie dostają to o co się modlili ( w granicach rozsądku), nazywają tą modlitwę "nie do odparcia". Jest naprawdę bardzo skuteczna. Ja wymodliłam moją ciąże ale niestety jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to zamiast jeszcze bardziej zbliżyć się do Boga, to ja się oddaliłam, oczywiście nie twierdze że przez to poroniłam...
Ja już odmawiam 3 dzień, nie jest łatwo, bo zajmuje to 45min (można częściami odmawiać w ciągu dnia o różnych porach). Nie będę się rozpisywać, wpiszcie świadectwa nowenna pompejańska to same zobaczycie:)
W Nowennę Pompejańską wierzę Kiedyś zaczęłam odmawiać, ale nie dokończyłam, teraz jakoś ciężko mi się wziąć za uczciwą modlitwę Ale wiem, że działa, znam osobiście kilka osób, które właściwie spotkały się z "cudem" po odmówieniu. To jest modlitwa, gdzie naprawdę musisz poświęcić dużo czasu i zaangażowania, więc Bóg odpłaca
MKL trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca nowenny.