Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee nawet jesli, mam cykle minimalnie po 30 dni wiec nie da rady;)

dziewczyny co gin moze zrobic jak sa nierowne cykle? 31-36 d.?

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Czemu nie chcesz zatestowac?

Bo przy wynikach mojego S. w zasadzie szanse są żadne...

Karlik gratuluję! :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic :P taka uroda... to miesci sie w normie tyle dni wiec bez sensu ingerowac w to bo moze wiecej szkody narobic niz pozytku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Bo przy wynikach mojego S. w zasadzie szanse są żadne...

Karlik gratuluję! :*
    Alicja czy juz Ci cos mowilysmy o jego wynikach?! Nie sa takie zle wiec nie poddawaj sie.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co u ilonia1984 ??

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:

Może Ci powiedzieć, że to są regularne cykle. Mnie tak kiedyś powiedział gin, że rozbieżność 3-4 dni to cykl regularny. Tylko mam ciut krótsze - 27-31 dni

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:

My w sierpniu mamy 1 rocznice slubu, ale juz nie szukam okazji, bo to w niczym niestety nie pomaga, a doluje jeszcze bardziej...
    A gin moze Ci przepisac dupka, albo luteine.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • mkl Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:

a czy twoja faza lutealna jest stała??

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgaszam sie z Alicja 3-4 dni to regularnosc wiec nie masz sie czym przejmowac :) Do 10 dni roznicy to chyba regularnosc albo do 6....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    My w sierpniu mamy 1 rocznice slubu, ale juz nie szukam okazji, bo to w niczym niestety nie pomaga, a doluje jeszcze bardziej...
    A gin moze Ci przepisac dupka, albo luteine.
    Noo ale nie za kazdym razem po dupku czy lueinie od odsawienia okres przychodzi np nastepnego dnia, czasem po jednym dniu a czasem po 5 wiec to i tak nie da regularnosci.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Alicja czy juz Ci cos mowilysmy o jego wynikach?! Nie sa takie zle wiec nie poddawaj sie.

To trochę jak wylanie kubła zimnej wody. Nie są złe, ale wszędzie gdzie patrzyłam i w innych wątkach, takie wyniki są idealne, ale do inseminacji...
    Faceci mają po kilkaSET mlm plemników, a on zaledwie 22 mln. W dodatku nie zrobili morfologii i nie wiadomo ile z tej liczby jest w ogóle zdolnych do zapłodnienia...
    Jasne, że może się zdarzyć cud i jakiś jeden wariat gdzieś się uchowa i zapłodni jajo (tak prawdopodobnie stało się w maju, ale tego się już nie dowiem), ale szanse są maluuutkie.
    Dlatego właśnie nie testuję, tylko czekam na @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:50

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Wam też się to wyświetla pod wykresem, ale wklejam ku pokrzepieniu ;)

"Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata."

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    To trochę jak wylanie kubła zimnej wody. Nie są złe, ale wszędzie gdzie patrzyłam i w innych wątkach, takie wyniki są idealne, ale do inseminacji...
    Jasne, że może się zdarzyć cud i jakiś jeden wariat gdzieś się uchowa i zapłodni jajo (tak prawdopodobnie stało się w maju, ale tego się już nie dowiem), ale szanse są maluuutkie.
    Dlatego właśnie nie testuję, tylko czekam na @
    kochana nie cud! Tylko zajdziesz, to nie jest tak ze nizej i trusniej bedzie.... moze ale nie musi. sprzyjajace srodowisko tez duzo daje,wiec nie mysl w takich kategoriach karm meza witaminkami i bedzie dobrze i to tak nagle jak sie nie spodziewasz. dziewczyny zapisuja sie na inseminacje bo maja gorsze wyniki niz ty i co? przed nia zachodza wiec nie mysl tak

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    dziewczyny a co u ilonia1984 ??
    Wlasnie ja namierzylam.... niestety strata... ale nie wiem w jaki sposob... w maju to bylo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:58

• arien Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri...a to nie jest tak ze jesli pokazuje sie kreska druga z popoludniowego moczu to rano z porannego pokaze sie tym bardziej? Jutro sie zdziwie jak polece podniecona rano nasikac na test a tam gdzie kreska testowa bialo :(

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Klaudia N. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    a czy twoja faza lutealna jest stała??

tak, fl mam chyba stala 14 dni.

a spr teraz cykle to jednak jeden byl 29 dni czyli miedzy 29-36 no ale moze faktycznie jest tak jak mowicie:)

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    ciri...a to nie jest tak ze jesli pokazuje sie kreska druga z popoludniowego moczu to rano z porannego pokaze sie tym bardziej? Jutro sie zdziwie jak polece podniecona rano nasikac na test a tam gdzie kreska testowa bialo :(
    powinna ale wiesz bez dolowania prosze, moze byc wadliwy, a moze byc i ciaza, wiec dlatego najlepiej rano sikac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    tak, fl mam chyba stala 14 dni.

a spr teraz cykle to jednak jeden byl 29 dni czyli miedzy 29-36 no ale moze faktycznie jest tak jak mowicie:)
    Na pewno, mozesz sobie kupic na regulacje i skrocenie ziolka roznej masci, ale gin powie Ci ze to w granicach normy :)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym forum widzialam juz tyle roznych przypadkow, ze wiem ze bede sie cieszyc na II i pozytywna bete ale tak do konca zaczne sie cieszyc po usg chyba dopiero;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedziesz sie cieszyc wczesniej ale tak jak mnie od czasu do czasu bedziesz miala dola i watpliwosci, mnie tak mniej wiecej co tydzien nachodzi :P czwartki sa najgorsze :D

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ