Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:eee nawet jesli, mam cykle minimalnie po 30 dni wiec nie da rady;)
dziewczyny co gin moze zrobic jak sa nierowne cykle? 31-36 d.?
Może Ci powiedzieć, że to są regularne cykle. Mnie tak kiedyś powiedział gin, że rozbieżność 3-4 dni to cykl regularny. Tylko mam ciut krótsze - 27-31 dniciri22 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:eee nawet jesli, mam cykle minimalnie po 30 dni wiec nie da rady;)
dziewczyny co gin moze zrobic jak sa nierowne cykle? 31-36 d.?
My w sierpniu mamy 1 rocznice slubu, ale juz nie szukam okazji, bo to w niczym niestety nie pomaga, a doluje jeszcze bardziej...
A gin moze Ci przepisac dupka, albo luteine.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:My w sierpniu mamy 1 rocznice slubu, ale juz nie szukam okazji, bo to w niczym niestety nie pomaga, a doluje jeszcze bardziej...
A gin moze Ci przepisac dupka, albo luteine. -
ciri22 wrote:Alicja czy juz Ci cos mowilysmy o jego wynikach?! Nie sa takie zle wiec nie poddawaj sie.
To trochę jak wylanie kubła zimnej wody. Nie są złe, ale wszędzie gdzie patrzyłam i w innych wątkach, takie wyniki są idealne, ale do inseminacji...
Faceci mają po kilkaSET mlm plemników, a on zaledwie 22 mln. W dodatku nie zrobili morfologii i nie wiadomo ile z tej liczby jest w ogóle zdolnych do zapłodnienia...
Jasne, że może się zdarzyć cud i jakiś jeden wariat gdzieś się uchowa i zapłodni jajo (tak prawdopodobnie stało się w maju, ale tego się już nie dowiem), ale szanse są maluuutkie.
Dlatego właśnie nie testuję, tylko czekam na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:50
-
Pewnie Wam też się to wyświetla pod wykresem, ale wklejam ku pokrzepieniu
"Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata."ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:To trochę jak wylanie kubła zimnej wody. Nie są złe, ale wszędzie gdzie patrzyłam i w innych wątkach, takie wyniki są idealne, ale do inseminacji...
Jasne, że może się zdarzyć cud i jakiś jeden wariat gdzieś się uchowa i zapłodni jajo (tak prawdopodobnie stało się w maju, ale tego się już nie dowiem), ale szanse są maluuutkie.
Dlatego właśnie nie testuję, tylko czekam na @alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mkl wrote:a czy twoja faza lutealna jest stała??
tak, fl mam chyba stala 14 dni.
a spr teraz cykle to jednak jeden byl 29 dni czyli miedzy 29-36 no ale moze faktycznie jest tak jak mowicie:) -
nick nieaktualnyarien wrote:ciri...a to nie jest tak ze jesli pokazuje sie kreska druga z popoludniowego moczu to rano z porannego pokaze sie tym bardziej? Jutro sie zdziwie jak polece podniecona rano nasikac na test a tam gdzie kreska testowa bialo
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:tak, fl mam chyba stala 14 dni.
a spr teraz cykle to jednak jeden byl 29 dni czyli miedzy 29-36 no ale moze faktycznie jest tak jak mowicie:) -
na tym forum widzialam juz tyle roznych przypadkow, ze wiem ze bede sie cieszyc na II i pozytywna bete ale tak do konca zaczne sie cieszyc po usg chyba dopiero;)
-
nick nieaktualny