Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyarien wrote:Miska bardzo mi przykro, naprawde. nawet nie chce sobie przypoinac przez co przechodzisz
Dziewczyny! Wrocilam wlasnie z pracy i siknelam na test o czuosci 25. Pojawila sie baaaardzo slabiusienka druga kreska, cien cienia normalnie! myslicie ze to to? na poczatku to myslalam ze to moja wyobraznia ale jednak cos tam widac.
Zastanawiam sie jak to z ta beta. idziesz, masz wynik powiedzmy 50. po dwoch dniach idziesz i masz 65. nie przyrasta prawidlowo. i co wtedy? lecisz do gina? da sie w ogole cos zrobic z zle przyrastajaca beta?
Arien moje kreski dzisiaj też były ledwo widoczne Jeżeli coś pokazuje test o czułości 25, to we krwi musi być już więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oby oby. Poza tym jest jeszcze jedna rzecz. teraz mierzylam tempke 2 razy dziennie. rano i po powrocie z pracy. rano to tak jak widac, tej popoludniowej nie zapisywalam nigdzie ale byla w granicach 37,44. A teraz wkładam temp i za chwile jakos bardzo dziwnie piszczy. wyjmuje a tu 37,85
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja to nie biore popoludniowej w ogole pod uwage bo u mnie w zaleznosci co robie dlatego nie patrze na ta. ale mam nadzieje ze ten cien to beta minimum 25
Jesli jest cien chocby na tescie to musi byc ciaza Koniecznie lec na bete![/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:oby oby. Poza tym jest jeszcze jedna rzecz. teraz mierzylam tempke 2 razy dziennie. rano i po powrocie z pracy. rano to tak jak widac, tej popoludniowej nie zapisywalam nigdzie ale byla w granicach 37,44. A teraz wkładam temp i za chwile jakos bardzo dziwnie piszczy. wyjmuje a tu 37,85
trzymam kciuki mam dobre przeczucie o Ciebie