X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie...moj zre makrele...gwalt z rybim dechem...kurwa.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No bo on uwaza, ze od 4 miesiaca to juz by sie bal o malucha< oko w oko z czolkiem> a po porodzie miesiac pologu...

no cóż takiego czegoś nie przegadasz. Mój się bał dopiero w 41 tygodniu, że jednak zacznę rodzić i on spanikuje :D

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puerdziele. Seksu chce. Tez zjem, zeby smierdziec tak samo.
    Ciri, Kofeinka i reszta ciezarowek...wybaczcie za impuls do rzyganka:]

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makrela ja cie moge. ale SLEDZIE? W zyciu zakaz buzi ma

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No nie...moj zre makrele...gwalt z rybim dechem...kurwa.
    zjedz też ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Puerdziele. Seksu chce. Tez zjem, zeby smierdziec tak samo.
    Ciri, Kofeinka i reszta ciezarowek...wybaczcie za impuls do rzyganka:]
    mnie nie rusza :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też nie

a sorry ja w ciąży nie jestem :D

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko jak mi się dłuzy ten cykl. To aż nie do wiary

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestes w 44 dc...to poltora mojego. Dziwisz sie?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Jestes w 44 dc...to poltora mojego. Dziwisz sie?
    do owulacji jakoś zleciało ;) teraz mi się dłuży

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyscie chcialy w pamietniku wrzucilam zdjecie brzucha tydzien po tygodniu (kurde nie pamietam kto chcial zobaczyc.. ;/) to widac jak mi go w tym tygodniu wywalilo...oczywiscie jak sie celulutu nie boicie :P

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938,1.html?sd=1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:07

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze blizniaki a moze zbieg okolicznosci jakas dziewczyma ma fotum pisala ze w 15dpo miala prawie 700 i jednak jeden berbec wiec wiesz :P

Ja 14 dpo miałam betę 61 bodajże, a na usg kilka dni później były widoczne dwa, jak nie trzy pęcherzyki.
    A ta dziewczyna mogła mieć na początku więcej pęcherzyków, ale mogły się wchłonąć zanim poszła na pierwsze usg i nawet nie wie. To się naprawdę często zdarza.

Kofeinka bardzo różnie to bywa:) Faktycznie czasem są duże bety i jedno dziecko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:12

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)

Kochana tulę:* Oby los sam zadecydował za Was tak, jak będzie to dla Was najlepsze.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwałćcie się i rozmnażajcie:) Zazdroszczę bo ja już tyle tygodni posuchy. Czekamy na pozwolenie od gin;)

kamka9319 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri! Jaką Ty masz fajną figurkę! Zero rozstępów,zero cellulitu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna po takiej przerwie to sie rzucicie na siebie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, byl grany wiele razy wiec to chyba nie to :-P nie ma co rozkminiac. Decyzja podjeta.

Okropnie nie chce mi sie do pracy. Leje sie ze mnie jak sk..Ciri, fajny brzuszek :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak mysle ze wam sie uda i albo w najmniejs spodziewanym momencie zeniby wpadka albo jak nbierzecie sil do kolejnej walki znjdzie sie ktos z pomyslem.skutecznym.
    A brzuch mega gruby ;p od lat nie mialam tak wystajacego brzucha mimo ze mam nadwage a do tego jeszcze te 3kg w dol:p
    Co do wstawania jakas kicha przez G do 1 w nocy nie moglam spac i przez te bole kolan i dzis wstanie o 5;20 to byla masakra. Do tego zaginely mi sluchawki. I bede musiala w pracy i autobusie ludzi wysluchiwac.(mam nadzieje ze umamy je zostawilam bo to nie sa tanie rzeczy) ;D

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri gdzie Ty masz niby tę nadwagę???? ja tam widzę super figurę...!!!!!
    Ja to mam doła, bo zawsze miałam trochę brzucha w części od pępka w dół :/ a teraz jak mam wzdęcia to się zrobił jeszcze bardziej wystający... :/
    No i te cholerne boczki, biodra, pupa, i uda... jedyne z czego się cieszę to piersi fajniutkie się zrobiły, normalnie miałam miseczkę D, a teraz są jeszcze pełniejsze :)
    Moja dzisiejsza no była istną masakrą, wcale spać nie mogłam, duszno, gorąco, brzuch bolał :/

aaaa.. no i z nowości jeszcze... dziś mojej mamie powiedzieliśmy o ciąży (bo i tak się domyślała już - mieszkamy z moimi rodzicami, więc mama bacznie mnie obserwuje, ojciec szybko się pewnie nie dowie, a sam nie zakuma)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 07:27

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to moja mama i siostra wiedzialy tego samego dnia i siostra grzeska. Po drugiej becie jego mama. A potem sie nagle wszyscy dowiedzieli bo plociuch tesciowa wygadala ;p

Co do nadwagi to mam i to calkiem znaczna ale jestem w miare rowna i nabita wiec tak nie widac. Na poczatku ciazy wazylam prawie 70kg przy wzroscie 156cm wiec za duzo ale wszyscy mi max 60kg daja czyli w normie.
    Uda mialam zawsze duze od urodzenia (nieznosze ich) ale za to uwielbialam swoj brzuch bo on mi nigdy nie wyskakiewal zawsze plaski nawet przy nadwadze. Kolezanki w pracy mi zazdroscilym noo i kocham swoja pupe... Mrrrr w opinajacych sukienkach bosko po prostu taki tyleczek. ;D cycki zawsze ostatnie mi tyja a pierwsze chudna ale tez nie narzekam jesli o nie chodzi. Ogolnie to gdyby nie ilosc naczynek na nogach (mega mi pekaja) i grubasne nogi tobardzo bym siebie lubila. Ogolnie tez lubie ale wtedy by bylo lepiej ;D dlatego na diete nie przeszlam bo sie w sumie dobrze czuje z ta nadwaga wiec po co mam to zmieniac skoro jezdze na rowerze i normalnie sie odzywiam ;p

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ