X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie...moj zre makrele...gwalt z rybim dechem...kurwa.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No bo on uwaza, ze od 4 miesiaca to juz by sie bal o malucha< oko w oko z czolkiem> a po porodzie miesiac pologu...

no cóż takiego czegoś nie przegadasz. Mój się bał dopiero w 41 tygodniu, że jednak zacznę rodzić i on spanikuje :D

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puerdziele. Seksu chce. Tez zjem, zeby smierdziec tak samo.
    Ciri, Kofeinka i reszta ciezarowek...wybaczcie za impuls do rzyganka:]

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makrela ja cie moge. ale SLEDZIE? W zyciu zakaz buzi ma

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    No nie...moj zre makrele...gwalt z rybim dechem...kurwa.
    zjedz też ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Puerdziele. Seksu chce. Tez zjem, zeby smierdziec tak samo.
    Ciri, Kofeinka i reszta ciezarowek...wybaczcie za impuls do rzyganka:]
    mnie nie rusza :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też nie

a sorry ja w ciąży nie jestem :D

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko jak mi się dłuzy ten cykl. To aż nie do wiary

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestes w 44 dc...to poltora mojego. Dziwisz sie?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Jestes w 44 dc...to poltora mojego. Dziwisz sie?
    do owulacji jakoś zleciało ;) teraz mi się dłuży

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyscie chcialy w pamietniku wrzucilam zdjecie brzucha tydzien po tygodniu (kurde nie pamietam kto chcial zobaczyc.. ;/) to widac jak mi go w tym tygodniu wywalilo...oczywiscie jak sie celulutu nie boicie :P

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/dziecko-bez-seksu,1938,1.html?sd=1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:07

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze blizniaki a moze zbieg okolicznosci jakas dziewczyma ma fotum pisala ze w 15dpo miala prawie 700 i jednak jeden berbec wiec wiesz :P

Ja 14 dpo miałam betę 61 bodajże, a na usg kilka dni później były widoczne dwa, jak nie trzy pęcherzyki.
    A ta dziewczyna mogła mieć na początku więcej pęcherzyków, ale mogły się wchłonąć zanim poszła na pierwsze usg i nawet nie wie. To się naprawdę często zdarza.

Kofeinka bardzo różnie to bywa:) Faktycznie czasem są duże bety i jedno dziecko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 22:12

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)

Kochana tulę:* Oby los sam zadecydował za Was tak, jak będzie to dla Was najlepsze.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwałćcie się i rozmnażajcie:) Zazdroszczę bo ja już tyle tygodni posuchy. Czekamy na pozwolenie od gin;)

kamka9319 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri! Jaką Ty masz fajną figurkę! Zero rozstępów,zero cellulitu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna po takiej przerwie to sie rzucicie na siebie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, byl grany wiele razy wiec to chyba nie to :-P nie ma co rozkminiac. Decyzja podjeta.

Okropnie nie chce mi sie do pracy. Leje sie ze mnie jak sk..Ciri, fajny brzuszek :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak mysle ze wam sie uda i albo w najmniejs spodziewanym momencie zeniby wpadka albo jak nbierzecie sil do kolejnej walki znjdzie sie ktos z pomyslem.skutecznym.
    A brzuch mega gruby ;p od lat nie mialam tak wystajacego brzucha mimo ze mam nadwage a do tego jeszcze te 3kg w dol:p
    Co do wstawania jakas kicha przez G do 1 w nocy nie moglam spac i przez te bole kolan i dzis wstanie o 5;20 to byla masakra. Do tego zaginely mi sluchawki. I bede musiala w pracy i autobusie ludzi wysluchiwac.(mam nadzieje ze umamy je zostawilam bo to nie sa tanie rzeczy) ;D

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri gdzie Ty masz niby tę nadwagę???? ja tam widzę super figurę...!!!!!
    Ja to mam doła, bo zawsze miałam trochę brzucha w części od pępka w dół :/ a teraz jak mam wzdęcia to się zrobił jeszcze bardziej wystający... :/
    No i te cholerne boczki, biodra, pupa, i uda... jedyne z czego się cieszę to piersi fajniutkie się zrobiły, normalnie miałam miseczkę D, a teraz są jeszcze pełniejsze :)
    Moja dzisiejsza no była istną masakrą, wcale spać nie mogłam, duszno, gorąco, brzuch bolał :/

aaaa.. no i z nowości jeszcze... dziś mojej mamie powiedzieliśmy o ciąży (bo i tak się domyślała już - mieszkamy z moimi rodzicami, więc mama bacznie mnie obserwuje, ojciec szybko się pewnie nie dowie, a sam nie zakuma)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 07:27

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to moja mama i siostra wiedzialy tego samego dnia i siostra grzeska. Po drugiej becie jego mama. A potem sie nagle wszyscy dowiedzieli bo plociuch tesciowa wygadala ;p

Co do nadwagi to mam i to calkiem znaczna ale jestem w miare rowna i nabita wiec tak nie widac. Na poczatku ciazy wazylam prawie 70kg przy wzroscie 156cm wiec za duzo ale wszyscy mi max 60kg daja czyli w normie.
    Uda mialam zawsze duze od urodzenia (nieznosze ich) ale za to uwielbialam swoj brzuch bo on mi nigdy nie wyskakiewal zawsze plaski nawet przy nadwadze. Kolezanki w pracy mi zazdroscilym noo i kocham swoja pupe... Mrrrr w opinajacych sukienkach bosko po prostu taki tyleczek. ;D cycki zawsze ostatnie mi tyja a pierwsze chudna ale tez nie narzekam jesli o nie chodzi. Ogolnie to gdyby nie ilosc naczynek na nogach (mega mi pekaja) i grubasne nogi tobardzo bym siebie lubila. Ogolnie tez lubie ale wtedy by bylo lepiej ;D dlatego na diete nie przeszlam bo sie w sumie dobrze czuje z ta nadwaga wiec po co mam to zmieniac skoro jezdze na rowerze i normalnie sie odzywiam ;p

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ