X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie to moja mama i siostra wiedzialy tego samego dnia i siostra grzeska. Po drugiej becie jego mama. A potem sie nagle wszyscy dowiedzieli bo plociuch tesciowa wygadala ;p

Co do nadwagi to mam i to calkiem znaczna ale jestem w miare rowna i nabita wiec tak nie widac. Na poczatku ciazy wazylam prawie 70kg przy wzroscie 156cm wiec za duzo ale wszyscy mi max 60kg daja czyli w normie.
    Uda mialam zawsze duze od urodzenia (nieznosze ich) ale za to uwielbialam swoj brzuch bo on mi nigdy nie wyskakiewal zawsze plaski nawet przy nadwadze. Kolezanki w pracy mi zazdroscilym noo i kocham swoja pupe... Mrrrr w opinajacych sukienkach bosko po prostu taki tyleczek. ;D cycki zawsze ostatnie mi tyja a pierwsze chudna ale tez nie narzekam jesli o nie chodzi. Ogolnie to gdyby nie ilosc naczynek na nogach (mega mi pekaja) i grubasne nogi tobardzo bym siebie lubila. Ogolnie tez lubie ale wtedy by bylo lepiej ;D dlatego na diete nie przeszlam bo sie w sumie dobrze czuje z ta nadwaga wiec po co mam to zmieniac skoro jezdze na rowerze i normalnie sie odzywiam ;p

No dokładnie, najważniejsze byś się dobrze czuła :)
    Ja przy wzroście 174cm ważę na chwilę obecną 92kg :(
    ale nigdy nikt nie chciał uwierzyć, ze ja tyle ważę - mam to samo - dość nabita jestem i te gnaty chyba ciężkie jednak mam :(
    Jutro muszę sie zważyc, zobaczę jaka jest aktualna waga ;)

A jak to jest? na wizycie lekarz waży? ;) bo coś mi się o uszy obiło

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    matko jak mi się dłuzy ten cykl. To aż nie do wiary
    Baronowa, moj rekord to 90dniowy cykl - skonczony naturalnie, ze skokiem temperatury itp.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy. Moj mnie nawet nie zbadal ;p dopier pierwsza wizyte ciazowa to 10sierpnia bede miala. Zobaczymy co zrobicl wtedy. Bo bede miala juz wyniki badan krwi i moczu mam juz z usg opis wiec juz bedzie prawdziwa ciazowa wizyta.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I tak mysle ze wam sie uda i albo w najmniejs spodziewanym momencie zeniby wpadka albo jak nbierzecie sil do kolejnej walki znjdzie sie ktos z pomyslem.skutecznym.
    A brzuch mega gruby ;p od lat nie mialam tak wystajacego brzucha mimo ze mam nadwage a do tego jeszcze te 3kg w dol:p
    Co do wstawania jakas kicha przez G do 1 w nocy nie moglam spac i przez te bole kolan i dzis wstanie o 5;20 to byla masakra. Do tego zaginely mi sluchawki. I bede musiala w pracy i autobusie ludzi wysluchiwac.(mam nadzieje ze umamy je zostawilam bo to nie sa tanie rzeczy) ;D

Nie wierzę, gdzie ty masz niby nadwagę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mam ;p wszedzie mi mowili ze do ciazy musze schudnac. Moja wlasna matka przez pol roku mnie molestowala ze z takim bmi to na ciaze nie zajde

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    ciri gdzie Ty masz niby tę nadwagę???? ja tam widzę super figurę...!!!!!
    Ja to mam doła, bo zawsze miałam trochę brzucha w części od pępka w dół :/ a teraz jak mam wzdęcia to się zrobił jeszcze bardziej wystający... :/
    No i te cholerne boczki, biodra, pupa, i uda... jedyne z czego się cieszę to piersi fajniutkie się zrobiły, normalnie miałam miseczkę D, a teraz są jeszcze pełniejsze :)
    Moja dzisiejsza no była istną masakrą, wcale spać nie mogłam, duszno, gorąco, brzuch bolał :/

aaaa.. no i z nowości jeszcze... dziś mojej mamie powiedzieliśmy o ciąży (bo i tak się domyślała już - mieszkamy z moimi rodzicami, więc mama bacznie mnie obserwuje, ojciec szybko się pewnie nie dowie, a sam nie zakuma)

Kochana no figura w ciąży to nie bajka, ale dla dzieciaczka warto:) a teraz to i tak pewnie wzdęcia.
    Ja za to mam pełno wody, nogi spuchnięte:(

kofeinka lubi tę wiadomość

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    U mnie to moja mama i siostra wiedzialy tego samego dnia i siostra grzeska. Po drugiej becie jego mama. A potem sie nagle wszyscy dowiedzieli bo plociuch tesciowa wygadala ;p

Co do nadwagi to mam i to calkiem znaczna ale jestem w miare rowna i nabita wiec tak nie widac. Na poczatku ciazy wazylam prawie 70kg przy wzroscie 156cm wiec za duzo ale wszyscy mi max 60kg daja czyli w normie.
    Uda mialam zawsze duze od urodzenia (nieznosze ich) ale za to uwielbialam swoj brzuch bo on mi nigdy nie wyskakiewal zawsze plaski nawet przy nadwadze. Kolezanki w pracy mi zazdroscilym noo i kocham swoja pupe... Mrrrr w opinajacych sukienkach bosko po prostu taki tyleczek. ;D cycki zawsze ostatnie mi tyja a pierwsze chudna ale tez nie narzekam jesli o nie chodzi. Ogolnie to gdyby nie ilosc naczynek na nogach (mega mi pekaja) i grubasne nogi tobardzo bym siebie lubila. Ogolnie tez lubie ale wtedy by bylo lepiej ;D dlatego na diete nie przeszlam bo sie w sumie dobrze czuje z ta nadwaga wiec po co mam to zmieniac skoro jezdze na rowerze i normalnie sie odzywiam ;p

Nie wierzę,że tyle ważysz! To masz bardzo ładnie tę wagę rozłożoną, że nic nie widać. I miałaś przecież płaski brzuszek:)

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przed tą ciążą 64 z hakiem przy 175 wzrostu, rozstępów po córce nie mam (aczkolwiek na tyłku mam białe z czasów młodzieńczych), ale cellulit to jak najbardziej no i brzuch już taki bardziej flak.U mnie ciężko z motywacją do ćwiczeń:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    Nie wierzę,że tyle ważysz! To masz bardzo ładnie tę wagę rozłożoną, że nic nie widać. I miałaś przecież płaski brzuszek:)
    Noo nikt nie wierzy dlatego ja za bardzo sie nie przejmowalam ta waga. A sama zobaczylam ze przytylam dopiero jak mialam 8kg wiecej i sie w spodnie nie zmiescilam.

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i teraz w ciągu dwóch dni waga mi pokazała 2 kg do przodu, gdzie jadłam prawie same owoce, na obiady kukurydzę lub warzywa bo nic więcej mi się nie chciało.
    To chyba woda?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Baronowa, moj rekord to 90dniowy cykl - skonczony naturalnie, ze skokiem temperatury itp.
    Lo matko. Można oszaleć. Mój bedzie miał 50.

Mogli tez tak być ze jeden byl bezowulacyjny i nie skończył sie okresem a drugi juz byl prawie normalny u ciebie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj brzuch po dwóch ciążach to tez flak. Doslownie.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak mowie ze waże 60 kg to tez mi nikt nie wierzy i stwierdza ze pewnie mam ciezkie kosci. wzrost 178. jestem generalnie cuda ale denerwuje mnie ze jak stoje mam fajny brzuch a jak usiade i sie troche przygarbie to robia mi sie faldy! :/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, po ciąży będziesz tęskinić za tymi fałdami :-D
    żartuje, niektóre wracają szybko do formy

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje ze ja wroce. narazie sie tym nie przejmuje bo
    a. nie wiadomo czy zajde i kiedy
    b. nie wiadomo ile przytyje
    c. mysle ze mam motywacji na tyle zeby wrocic do formy w razie W

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja motywacje mam, ale przy 3 dzieci czasu brak.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temp mi spadla z 36,25 na 36,02. czy to moze znaczyc ze owu bedzie dzisiaj?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pomogę bo nie mierzyłam nigdy

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 http://kwejk.pl/obrazek/2389557/dotyk-matki.html

ciri22, kamka9319 lubią tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ale masz super figurke babo brzuszek super!! ja to od zawsze mialam oponke;/ moja namniejsza waga przy 172 cm top 56 kg i z taka startowalam w pierwszej ciazy a teraz startowalam z 64 juz mam lekko ponad 8kg + ;/ a gdzie tam do konca, najgorsze jest, ze coraz bardzie4j chce mi sie jesc :( i to nie zbyt zdrowych rzeczy....

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ