X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajac Twojego na pewno skonczy sie gwaltem :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Rozmawiałam z mężem. Powiedział, że możemy odłożyć starania na czas nieokreślony. Po @ umówię się do mojego gina i mu o tym powiem.

Morelku, nie chcę mieć absolutnie żadnej nadziei nigdy więcej. Być może jest to rozgoryczenie i w tej chwili jeszcze jasno nie myślę. Mam dość presji, sprawdzania itd itd. A jeśli nie będę się zabezpieczać, to będę to robić siłą woli, bo ciężko jest nie myśleć.
    nie jestem Ci w stanie nic sensownego napisać, po prostu przytulam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To chyba poczekasz dlugo. Dla mnie taka opcja, ze widze dwie krechy i pozytywna bete jest rownie wielka abstrakcja, jak dla Ciebie. Właściwie jestem juz pewna, ze jestem bezplodna. I nie krzyczcie na mnie. Ja to po prostu czuje.
    na razie to ty jesteś niepłodna, tak jak i ja, a to różnica i tego się trzymamy. Ogarniamy to jakoś, wywalamy słowo nie i zachodzimy

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Propos gwałtów tudzież dobrowolnych aktów seksualnych, ja sobie teraz przypomniałam jak to jest bosko jak się nie ma za głową "będą z tego dzieci czy nie będą" moje libido szaleje:)

ciri22, kamka9319, Morella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Przytulanie jest fajne! Tez przytulam. I kurna licze jednak na gwalta. Ostatnio tak mnie capnal...ciagle to wspominam. Oby dzis tez mu sie zebralo na " jacipokaze";)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha ja tez chce! Moze mojego dzis dorwe! wczoraj mial wychodne wiec nie mialam jak a dzis rano to tak przed usg nie chcialam:P Ale moze dzis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziesz malenka! Korzystaj, poki malutkie nie ma mozliwosci spojrzenia " oko w oko" stworcy;) <niach niach>

Baronowa_83, ciri22, kofeinka lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wczoraj coś zagadywał, ale przy wczorajszym moim nastroju nie było szans. A dzisiaj pewnie jemu się nie będzie chciało

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha noo tak trzeba ale mega mnie kosci bola... jutro ma straszna nawalnica przez polsce przejsc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale...ze jak zagadywal? Serio? Zagaduje? Moj to bach obok, nagle wyrasta mu tysiac rąk a pozniej to ja juz nie kminie co, gdzie i jak;)
    Ale na pewno nie zagaduje:D

ciri22, kofeinka lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie akurat wtedy jak z buta zapiedalac bede do gina ]:->

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze Wam tego seksiku w sumie. Ja od owulacji seksiłam się raz jak juz wiedziałam ze jest groszek. Generalnie zrobiło mi sie libido zerowe, a jak sie juz seksilismy to myslalam tylko czy na pewno mozemy i czy wszystko bedzie ok i w niczym nie zaszkodzimy. Nie myslalam ze tak swirowac bede, szczegolnie ze w poprzedniej ciazy mialam libido jak nigdy wczesniej chyba. myslalam, ze teraz tez tak bedzie, ale jest na odwrot :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam zerowem ale jakos wczoraj mi sie zachcialo :P A tak to od pozytywnego testu a to bylo MIESIAC TEMU seks byl raz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz przezywa, jak to on przezyje co najmniej 6 miesiecy bez seksu...
    Jak mu powiedzialam, ze przy adopcji nie musi sie tym martwić, to rzucił magiczne haslo...JACIJESZCZEPOKAZE.
    Gdybym bagle zamilkla to wiecie...gwaltowne nawalnice, burze i pieruuuny;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taktyk jestem.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)
    A Niunqa a nie probowalas szukac przyczyny w... noo glowie? Moze twoj organizm boi sie utrzymac fasole? Wiem ze to troche glupie bo zwykle jak chodzi o kwestie psychiki to w ogole nie dochodzi do zaplodnienia, ale moze Twoj organizm zaczyna sie bac po bladziochu? Wiem glupio to brzmi a pewnie i przy tak dlugich staraniach to jakis psycholog byl grany zeby nie zwariowac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Citi dobrze mówi.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Moj juz przezywa, jak to on przezyje co najmniej 6 miesiecy bez seksu...
    Jak mu powiedzialam, ze przy adopcji nie musi sie tym martwić, to rzucił magiczne haslo...JACIJESZCZEPOKAZE.
    Gdybym bagle zamilkla to wiecie...gwaltowne nawalnice, burze i pieruuuny;)
    czemu 6 miesięcy bez?

no zagaduje dla mnie t opcha się z łapami, ale wcozraj wcale mnie to nie bawiło ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo on uwaza, ze od 4 miesiaca to juz by sie bal o malucha< oko w oko z czolkiem> a po porodzie miesiac pologu...

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ