Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajac Twojego na pewno skonczy sie gwaltem :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Rozmawiałam z mężem. Powiedział, że możemy odłożyć starania na czas nieokreślony. Po @ umówię się do mojego gina i mu o tym powiem.

Morelku, nie chcę mieć absolutnie żadnej nadziei nigdy więcej. Być może jest to rozgoryczenie i w tej chwili jeszcze jasno nie myślę. Mam dość presji, sprawdzania itd itd. A jeśli nie będę się zabezpieczać, to będę to robić siłą woli, bo ciężko jest nie myśleć.
    nie jestem Ci w stanie nic sensownego napisać, po prostu przytulam

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To chyba poczekasz dlugo. Dla mnie taka opcja, ze widze dwie krechy i pozytywna bete jest rownie wielka abstrakcja, jak dla Ciebie. Właściwie jestem juz pewna, ze jestem bezplodna. I nie krzyczcie na mnie. Ja to po prostu czuje.
    na razie to ty jesteś niepłodna, tak jak i ja, a to różnica i tego się trzymamy. Ogarniamy to jakoś, wywalamy słowo nie i zachodzimy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Propos gwałtów tudzież dobrowolnych aktów seksualnych, ja sobie teraz przypomniałam jak to jest bosko jak się nie ma za głową "będą z tego dzieci czy nie będą" moje libido szaleje:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Przytulanie jest fajne! Tez przytulam. I kurna licze jednak na gwalta. Ostatnio tak mnie capnal...ciagle to wspominam. Oby dzis tez mu sie zebralo na " jacipokaze";)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha ja tez chce! Moze mojego dzis dorwe! wczoraj mial wychodne wiec nie mialam jak a dzis rano to tak przed usg nie chcialam:P Ale moze dzis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziesz malenka! Korzystaj, poki malutkie nie ma mozliwosci spojrzenia " oko w oko" stworcy;) <niach niach>

Baronowa_83, nick nieaktualny, kofeinka lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wczoraj coś zagadywał, ale przy wczorajszym moim nastroju nie było szans. A dzisiaj pewnie jemu się nie będzie chciało

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha noo tak trzeba ale mega mnie kosci bola... jutro ma straszna nawalnica przez polsce przejsc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale...ze jak zagadywal? Serio? Zagaduje? Moj to bach obok, nagle wyrasta mu tysiac rąk a pozniej to ja juz nie kminie co, gdzie i jak;)
    Ale na pewno nie zagaduje:D

nick nieaktualny, kofeinka lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie akurat wtedy jak z buta zapiedalac bede do gina ]:->

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze Wam tego seksiku w sumie. Ja od owulacji seksiłam się raz jak juz wiedziałam ze jest groszek. Generalnie zrobiło mi sie libido zerowe, a jak sie juz seksilismy to myslalam tylko czy na pewno mozemy i czy wszystko bedzie ok i w niczym nie zaszkodzimy. Nie myslalam ze tak swirowac bede, szczegolnie ze w poprzedniej ciazy mialam libido jak nigdy wczesniej chyba. myslalam, ze teraz tez tak bedzie, ale jest na odwrot :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam zerowem ale jakos wczoraj mi sie zachcialo :P A tak to od pozytywnego testu a to bylo MIESIAC TEMU seks byl raz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz przezywa, jak to on przezyje co najmniej 6 miesiecy bez seksu...
    Jak mu powiedzialam, ze przy adopcji nie musi sie tym martwić, to rzucił magiczne haslo...JACIJESZCZEPOKAZE.
    Gdybym bagle zamilkla to wiecie...gwaltowne nawalnice, burze i pieruuuny;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taktyk jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    No wlasnie... jest tak kurna duszno ze mnie zaraz rozniesie.

U mnie to przypuszczam niepłodność jest efektem wielu chorób i tego co poczynily z moim organizmem. Bo badania mam dobre. Maz tez. W kazdym razie smutny byl bardzo, jak mu mowilam ze trzeba sie pogodzic z faktem ze jestem niezdolna po prostu do utrzymania ciazy. Przykro mu bylo, ze tak to widze. Ale prawda taka jest i nie ma co zaprzeczać.

W kazdym razie nie smutamy juz, tylko cieszymy sie z nowych fasolków :-)
    A Niunqa a nie probowalas szukac przyczyny w... noo glowie? Moze twoj organizm boi sie utrzymac fasole? Wiem ze to troche glupie bo zwykle jak chodzi o kwestie psychiki to w ogole nie dochodzi do zaplodnienia, ale moze Twoj organizm zaczyna sie bac po bladziochu? Wiem glupio to brzmi a pewnie i przy tak dlugich staraniach to jakis psycholog byl grany zeby nie zwariowac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Citi dobrze mówi.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Moj juz przezywa, jak to on przezyje co najmniej 6 miesiecy bez seksu...
    Jak mu powiedzialam, ze przy adopcji nie musi sie tym martwić, to rzucił magiczne haslo...JACIJESZCZEPOKAZE.
    Gdybym bagle zamilkla to wiecie...gwaltowne nawalnice, burze i pieruuuny;)
    czemu 6 miesięcy bez?

no zagaduje dla mnie t opcha się z łapami, ale wcozraj wcale mnie to nie bawiło ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo on uwaza, ze od 4 miesiaca to juz by sie bal o malucha< oko w oko z czolkiem> a po porodzie miesiac pologu...

‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ