Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Wiesz tak naprawde nie ma pewnosci ze owulacja byla nie mierzylas temeratury od poczatku cyklu wiec nie wiesz a teraz jak spojrzalam na ten twoj wykres to ta sruga faza malo owulacyjnie wuglada choc z drugiej strony nie ma jej z czym porownywac.
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Ciri robilam wlasnie test owu, amil co od Ciebie dostalam bo moje sie skonczyly wczoraj i wyszedl mi pieknie pozytywny, napatrzec sie nie moge na te 2 tluste krechy jakby fajnie to bylo gdyby to byl test ciazowy...
Domcia23, ciri22, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Ciri robilam wlasnie test owu, amil co od Ciebie dostalam bo moje sie skonczyly wczoraj i wyszedl mi pieknie pozytywny, napatrzec sie nie moge na te 2 tluste krechy jakby fajnie to bylo gdyby to byl test ciazowy...
Klaudia, mi tez wyszedl wlasnie pozytywny. Juz drugi dzień taki jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuz_anna wrote:Ja nie przepadam za psami, a dużych się w ogóle boję. Jakbym zobaczyła Twoje Klaudia to bym przeszła na drugą stronę ulicy;) ale to dlatego,że mnie kiedyś pies pogryzł i to psychika...
jak zobaczysz moje, to nie musisz przechodzic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f03692fb8b9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d75f502ac0bd.jpg
Morella wrote:Klaudia, mi tez wyszedl wlasnie pozytywny. Juz drugi dzień taki jest.
to idziemy leb w leb
kamka9319 wrote:Klaudia ale lepiej wstrzymaj się ze staraniami jak masz to tsh za wysokie,bo uwierz mi wychowywanie i opieka nad dzieckiem co ma chorobę nie jest łatwe. jak możesz temu zaradzić-zrób to! mi tsh spadło z ponad 4 w 2 miesiące do 2,5 także poczekaj
wiem wiem, nie bede ryzykowac, stwierdzilismy z mezem ze lepiej poczekac te dwa miesiace nic w razie gdyby cos sie stalo obwiniac sie i zastanawiac co by bylo gdyby...
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ja nie zabezpieczam sie w tym cyklu, i tak wiem, ze nie zajde. Mqz jutro wyjezdza, a skoro test owu wyszedl pozytywny, wiec owulka moze byc za jakis dzien czy dwa. Wizyte u endo mam 14 sierpnia < Ciri! Pamietaj> i będziemy myslec co dalej.
To jeszcze dzisiaj możecie działać!
-
nick nieaktualnySluchajcie, ze mna chyba cos nie tak jest.. Źle sie mega czuje. Leb mi pęka i mecza mnie mdlosci. Zapomnialam wam wczoraj powiedziec ze mialam okres cale 1.5 dnia. I nie ma po nim sladu. Chyba powinnam zrobić jeszcze jakieś badania, tylko jakie?
Alicjaa,mam ten sam problem miedzy A a B miseczka -
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Sluchajcie, ze mna chyba cos nie tak jest.. Źle sie mega czuje. Leb mi pęka i mecza mnie mdlosci. Zapomnialam wam wczoraj powiedziec ze mialam okres cale 1.5 dnia. I nie ma po nim sladu. Chyba powinnam zrobić jeszcze jakieś badania, tylko jakie?
Alicjaa,mam ten sam problem miedzy A a B miseczka
Pisalas ze okres byl bardzo intensywny. Może starczyło żeby się oczyścić. Tez jakis czas temu miała taki. Nie wiem czy to cos kolwiek znaczy -
nick nieaktualnyBeta hcg to nie jest potrzebna, bo test negatywny.
Baronowa, może masz rację. Jeden dzień był bardzo intensywny, bez skrzepów, ale był. Spróbuje się dodzwonić do kliniki i zobaczę w jakich dniach i godzinach robią HSG. Wtedy będę mieć też USG, to dr zobaczy co tam się dzieje.
Umówiłam się na HSG w środę 29tego o 18.20 A więc DOKONAŁO SIĘ! Trzymajcie kciuki za drożnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:15
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
bedziemy trzymac!!
a Wy trzymajcie zebym dostala jak najmniej kulek dzisiaj na paintballu, choc z reguly za wiele nie dostaje;)
milego weekendu wracam jutro:) -
nick nieaktualny
-
Morelka idziemy leb w leb tyle, ze u mnie to 100 % nie ma szans na ciaze. Dzis jak na zlosc jeszcze, perwszy raz od dawien dawna mam mega plodny sluz
Juz przetrawilam wczorajsze informacje i postanowilismy poczekac do tych dni po okresie, zeby potwierdzic lub odrzucic dziagnoze endometriozy.
Co do Mezow to moj ma 188 i 85 kg wagi, ale w ogole na tyle nie wyglada, bo jest chudziutki, ale za to ma dosc rozbudowane plecy i barki A ja jestem prawie 25 cm nizsza. I wlasnie zdalam sobie sprawe, ze rowniez 25 kg lzejsza[/url] -
Fiona88 wrote:Morelka idziemy leb w leb tyle, ze u mnie to 100 % nie ma szans na ciaze. Dzis jak na zlosc jeszcze, perwszy raz od dawien dawna mam mega plodny sluz
Juz przetrawilam wczorajsze informacje i postanowilismy poczekac do tych dni po okresie, zeby potwierdzic lub odrzucic dziagnoze endometriozy.
Co do Mezow to moj ma 188 i 85 kg wagi, ale w ogole na tyle nie wyglada, bo jest chudziutki, ale za to ma dosc rozbudowane plecy i barki A ja jestem prawie 25 cm nizsza. I wlasnie zdalam sobie sprawe, ze rowniez 25 kg lzejsza
Ja mam dzisiaj takie nerwy ze takze @ na bank bedzie jeszcze w poniedziałek a nie we wtorek. No bo mam miec usg to przeciez kiedy ma przyjść jak nie w ten dzien:/ -
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Morelka idziemy leb w leb tyle, ze u mnie to 100 % nie ma szans na ciaze. Dzis jak na zlosc jeszcze, perwszy raz od dawien dawna mam mega plodny sluz
Co do Mezow to moj ma 188 i 85 kg wagi, ale w ogole na tyle nie wyglada, bo jest chudziutki, ale za to ma dosc rozbudowane plecy i barki A ja jestem prawie 25 cm nizsza. I wlasnie zdalam sobie sprawe, ze rowniez 25 kg lzejsza
U mnie też nie ma szans. Zobaczymy co endo wymysli.