Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie partnera nie ma. stad ten stres. w nocy też mało co śpię bo sprawdzam czy oddychał w tej gorączce . Nie cierpię jak są chorzy. przerasta mnie to. Moze jakbym była strasza to jakoś bardziej bym opanowała te myśli.
Ciri się nie odzywa, ktoś wie co u niej? -
nick nieaktualny
-
kamka, nie stresuj się tak, jestes świetną matką i wiek nie ma nic tu do rzeczy!
Pamiętam, że moja mama też tak strasznie panikowała, kiedy ja albo brat bylismy chorzy. I ona tym stresem niestety nas tez bardzo stresowała. Wydaje mi sie ze dzieci najlepiej sie czuja kiedy matka jest spokojna i pewna co robic. Chociaz łatwo gadac, wiem. I wiem też, że ja też bede matka - panikarą. Po mamusi. I w sumie ze swojego charakteru tez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRacja,to ziolowy specyfik z niepokalanka także wiesz w każdym zielarskim to dostaniesz. Ale racja. Lepiej z lekarzem to skonsultować. Pewnie bromergon albo nowszej generacji dostinex Ci przepisze. Cholernie drogi jest.jak dla mnie,nie na moja kieszeń. Ja na badania we wrześniu idę.
-
nick nieaktualnyTo chyba tez zalezy od tego, jak lekarz oceni poziom prolaktyny. Jesli bedzie lekki to pewnie pozwoli brac to ziolowe, jesli uzna, ze to zbyt duży poziom, moze da cos mocniejszego.
Ja badalam prolaktyne po pracy i wynik wyszedl sporo zawyzony:/. Musze powtorzyc badanie rano bo wtedy wynik bedzie najbardziej wiarygodny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wiedzialam? Zielona jestem w tych badaniach. Teraz zribie jeszcze raz tsh, fty, prolaktyne i z wynikami polece do endo. Dojrzewam tez do hsg. Mysle, ze na poczatku wrzesnia zajrze do jajowodow.
Ciri, jesli nie odezwiesz sie do wieczora to sie obrazam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedza pod kocem w 3 i oglądają pingwiny z madagaskaru. Antosi sie oczy zamykają wiec chyba popołudniową drzemkę zaliczy pierwsza.
boje sie bo maja niska temperaturę 35,7 ma Kosma, w nocy gorączkę mial. Mama jak na złość na dyżur i nie odbiera. Nie wiem czy to normalne czy nie. -
nick nieaktualny