Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam nadzieje. Ale jak dzisiaj juz cała trójca podziabała rosól to jest nadzieja ze idziemy do przodu.gorzej jakby apetytu nie bylo w ogóle.powiem Ci ze jak Boga kocham,rodzice dzieci które chorują na nowotwory są najsilniejszymi ludźmi na świecie dla mnie to bohaterowie.
-
nick nieaktualny
-
Właśnie weszła do domu bo byliśmy w muzeum;)
Mysle nad kawą ale mnie gardło boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 15:20
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:A mi sie cos porobilo, bo kawa mi nie smakuje:/
-
nick nieaktualny
-
Ja bylam dzisiaj z siostra i jej synem. Młody ma 9 lat i troche mi zapal na drugie dziecko oklapł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkoro imieninowo, to jestes usprawiedliwiona:) najlepszego:*:*:*
Tak, ta owulacja jest ogromna. I mam wrazenie, ze z obu jajnikow poszlo, bo w obu czuje dyskomfort. A to mi sie zdarza doslownie raz w roku, by oba bolaly.
Dziecka z tego nie bedzie raczej, no chyba ze żołnierze wczorajsze byly naprawde mega silne i sprawne, a ja mam mocno drozne jajowody i odpowiednie endometrium.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri, wszystkiego najlepszego, imienniczko mojej mamy :*
I co z L4?
Wow, ciri, własnie zobaczylam, że zaczełąś juz 9 tydzien, jak ten czas leci Wiesz, że po 8 tyg prawdopodobienstwo poronienia spada do 10% a jak jest serduszko, a u Was jest to już do 3%? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:06
-
Morella wrote:Skoro imieninowo, to jestes usprawiedliwiona:) najlepszego:*:*:*
Tak, ta owulacja jest ogromna. I mam wrazenie, ze z obu jajnikow poszlo, bo w obu czuje dyskomfort. A to mi sie zdarza doslownie raz w roku, by oba bolaly.
Dziecka z tego nie bedzie raczej, no chyba ze żołnierze wczorajsze byly naprawde mega silne i sprawne, a ja mam mocno drozne jajowody i odpowiednie endometrium.