X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie tak czy tak macierzynskiego nie dostane wiec stwierdzilismy z G ze najlepiej pojde na l4 jak uda sie u znajomego prace zalatwic to zrezygnuje z l4 i zaczne prace.
    Szkoda sie uzerac w robocie skoro l4 ciazowe jest 100%platne. Mam tylko nadzieje ze ustawa o tym rocznym becikowym zostanie podpisana. To mnie uratuje.
    A nie dostane macierzynskiego bo musze byc zatrudniona w momencie w ktorym rodze a na pewno na to zadupie w zimie nie bede jezdzic a poniewaz podpisuje umowe co miesiac to jesli nie wezme godzin nie bede miala zatrudnienia wiac nawet jakbym do grudnia pracowala o na l4 poszla w styczniu a urodzila w lutym to macierzynskiego nie dostane...wiec szkoda nerwow na firme...jakbym dalej miala prace w centrum warszawy jak to mialo miejsce 2tygodnie temu to spokojnie tam do porodu moglabym chodzic szpital pod praca od domu niedaleko a tak? Do szpitala w ch*j daleko a miejsce takie ze zabic sie teraz tam mozna a co dopiero w zimie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Ciri, wszystkiego najlepszego, imienniczko mojej mamy :) :*
    I co z L4?
    Wow, ciri, własnie zobaczylam, że zaczełąś juz 9 tydzien, jak ten czas leci :) Wiesz, że po 8 tyg prawdopodobienstwo poronienia spada do 10% a jak jest serduszko, a u Was jest to już do 3%? :*
    Raczej nie ;p imieniny mam za 3 dni ;D ja Marta ale dzis ma moja mama i moja siostra imieny i babcia wiec byla impreza od wczoraj ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i musze tylko lekarza znalezc ktorybez krecenia nosem l4 mi wystawi...

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)

dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:15

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i wżeram ananasy, dużo dziewczyn jedząc ananasy po owulacji zaciążyły także spróbować warto:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)

dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..
    Sa różne odmiany chyba. Moja mama wstawia do miski z woda i chyba stoją po pól h. Wsztmystkie kwitną non stop

pasia27 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl, ja podlewam storczyli raz w tygodniu "do przelania", co drugi tydzien daje odzywke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ananasa kupie jutro i tez bede pozerac, choc nie sadze by sie udalo u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jej bliźniaki ;)
    Ta, od razu;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ananasa kupie jutro i tez bede pozerac, choc nie sadze by sie udalo u mnie.
    Wizualizuj sobie jajeczko właśnie laczy sie z plemnikiem, potem sie wżera i tak cale 14 Dni;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka mojej znajomej testy tak wychodziły w udanym cyklu :) od owulki codziennie pozytywne:) trzymam mocno kciuki !

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, jesli wyprorokujesz, to dostajesz kosz slodyczy pod drzwi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I baronowa i Moniqe:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja tez! U mnie tez wychodzily testy owu pozytywne przez 2 dni. Potem nie robilam i w 5dpo byl prawie pozytyw ;D

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana w związku z endomendą nie jem słodyczy ale bardzo chętnie przyjmę wielką stertę wirusków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:36

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa coraz bardziej boki gardło i zaczyna mi z nosa lepiej. A byly plany na dzis podziałać przed okresem:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To badz na dole ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Kuwa coraz bardziej boki gardło i zaczyna mi z nosa lepiej. A byly plany na dzis podziałać przed okresem:/

Ty wiesz, ze w bardzo wczesnej ciazy zazwyczaj przypaletuje sie przeziebienie?;)

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To badz na dole ;D
    Ale on tez siąpi. Seks od tylu bez calowania :P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo na boku na lyzeczke ;D uwielbiam ;)

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ