X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie tak czy tak macierzynskiego nie dostane wiec stwierdzilismy z G ze najlepiej pojde na l4 jak uda sie u znajomego prace zalatwic to zrezygnuje z l4 i zaczne prace.
    Szkoda sie uzerac w robocie skoro l4 ciazowe jest 100%platne. Mam tylko nadzieje ze ustawa o tym rocznym becikowym zostanie podpisana. To mnie uratuje.
    A nie dostane macierzynskiego bo musze byc zatrudniona w momencie w ktorym rodze a na pewno na to zadupie w zimie nie bede jezdzic a poniewaz podpisuje umowe co miesiac to jesli nie wezme godzin nie bede miala zatrudnienia wiac nawet jakbym do grudnia pracowala o na l4 poszla w styczniu a urodzila w lutym to macierzynskiego nie dostane...wiec szkoda nerwow na firme...jakbym dalej miala prace w centrum warszawy jak to mialo miejsce 2tygodnie temu to spokojnie tam do porodu moglabym chodzic szpital pod praca od domu niedaleko a tak? Do szpitala w ch*j daleko a miejsce takie ze zabic sie teraz tam mozna a co dopiero w zimie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Ciri, wszystkiego najlepszego, imienniczko mojej mamy :) :*
    I co z L4?
    Wow, ciri, własnie zobaczylam, że zaczełąś juz 9 tydzien, jak ten czas leci :) Wiesz, że po 8 tyg prawdopodobienstwo poronienia spada do 10% a jak jest serduszko, a u Was jest to już do 3%? :*
    Raczej nie ;p imieniny mam za 3 dni ;D ja Marta ale dzis ma moja mama i moja siostra imieny i babcia wiec byla impreza od wczoraj ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i musze tylko lekarza znalezc ktorybez krecenia nosem l4 mi wystawi...

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)

dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:15

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i wżeram ananasy, dużo dziewczyn jedząc ananasy po owulacji zaciążyły także spróbować warto:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)

dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..
    Sa różne odmiany chyba. Moja mama wstawia do miski z woda i chyba stoją po pól h. Wsztmystkie kwitną non stop

pasia27 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl, ja podlewam storczyli raz w tygodniu "do przelania", co drugi tydzien daje odzywke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ananasa kupie jutro i tez bede pozerac, choc nie sadze by sie udalo u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jej bliźniaki ;)
    Ta, od razu;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ananasa kupie jutro i tez bede pozerac, choc nie sadze by sie udalo u mnie.
    Wizualizuj sobie jajeczko właśnie laczy sie z plemnikiem, potem sie wżera i tak cale 14 Dni;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka mojej znajomej testy tak wychodziły w udanym cyklu :) od owulki codziennie pozytywne:) trzymam mocno kciuki !

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, jesli wyprorokujesz, to dostajesz kosz slodyczy pod drzwi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I baronowa i Moniqe:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja tez! U mnie tez wychodzily testy owu pozytywne przez 2 dni. Potem nie robilam i w 5dpo byl prawie pozytyw ;D

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana w związku z endomendą nie jem słodyczy ale bardzo chętnie przyjmę wielką stertę wirusków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:36

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa coraz bardziej boki gardło i zaczyna mi z nosa lepiej. A byly plany na dzis podziałać przed okresem:/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To badz na dole ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Kuwa coraz bardziej boki gardło i zaczyna mi z nosa lepiej. A byly plany na dzis podziałać przed okresem:/

Ty wiesz, ze w bardzo wczesnej ciazy zazwyczaj przypaletuje sie przeziebienie?;)

• Baronowa_83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    To badz na dole ;D
    Ale on tez siąpi. Seks od tylu bez calowania :P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo na boku na lyzeczke ;D uwielbiam ;)

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ