Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOgolnie tak czy tak macierzynskiego nie dostane wiec stwierdzilismy z G ze najlepiej pojde na l4 jak uda sie u znajomego prace zalatwic to zrezygnuje z l4 i zaczne prace.
Szkoda sie uzerac w robocie skoro l4 ciazowe jest 100%platne. Mam tylko nadzieje ze ustawa o tym rocznym becikowym zostanie podpisana. To mnie uratuje.
A nie dostane macierzynskiego bo musze byc zatrudniona w momencie w ktorym rodze a na pewno na to zadupie w zimie nie bede jezdzic a poniewaz podpisuje umowe co miesiac to jesli nie wezme godzin nie bede miala zatrudnienia wiac nawet jakbym do grudnia pracowala o na l4 poszla w styczniu a urodzila w lutym to macierzynskiego nie dostane...wiec szkoda nerwow na firme...jakbym dalej miala prace w centrum warszawy jak to mialo miejsce 2tygodnie temu to spokojnie tam do porodu moglabym chodzic szpital pod praca od domu niedaleko a tak? Do szpitala w ch*j daleko a miejsce takie ze zabic sie teraz tam mozna a co dopiero w zimie... -
nick nieaktualnyarien wrote:Ciri, wszystkiego najlepszego, imienniczko mojej mamy :*
I co z L4?
Wow, ciri, własnie zobaczylam, że zaczełąś juz 9 tydzien, jak ten czas leci Wiesz, że po 8 tyg prawdopodobienstwo poronienia spada do 10% a jak jest serduszko, a u Was jest to już do 3%? :* -
nick nieaktualny
-
Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)
dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:15
-
mkl wrote:Heja:) Dawno mnie tu nie było, nowennę dzielnie odmawiam, w dzień testowania skończę część błagalną trwającą 27 dni, potem następne 27 dni części dziękczynnej:)
dziewczyny..a ja z innej beczki...Czy któraś z Was posiada storczyki?? Chodzi mi głównie o ich nawadnianie, większość stron podaje, że nie można ich przemoczyć, raz na 11-14 dni podlewać ( wstawić do wody), a ja ostatnio natknęłam się u rodziny, znajomych, u klientów moich na storczyki które cały czas są w wodzie i rosną jak szalone..pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ananasa kupie jutro i tez bede pozerac, choc nie sadze by sie udalo u mnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuwa coraz bardziej boki gardło i zaczyna mi z nosa lepiej. A byly plany na dzis podziałać przed okresem:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny