Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia, mi kiedys tez sie zaliczylo w krzakach...a dwa dni pozniej okazalo sie ze kleszcz siedzial w pachwinie. Od tego czasu uwazam z plenerem:D
Kiedys tez wracalismy z wakacji i zrobilismy seksiora w aucie, na lesnej drozce. Mielismy wlaczone CB, i nagle slyszymy, ze " jakas parka parzy sie w czerwonej bryce" na tym i na tym kilometrze, na zjezdzie do lasu:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedys próbowaliśmy w naturze to nas mrówki pogryzly. Ja to jednak konserwatywnie wole sypialnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiecie co? Po ślubie jakos zazwyczaj konczymy w sypialni. Kiedys to krzeslo, kibelek, prysznic czy klatka schodowa...a teraz raczej stawiamy na miekki komfort...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:34
kamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Ty myslisz, ze jak facet jest w afekcie to widzi waleczki czy mniej elastyczna skore?
Moj maz mi powiedzial, ze nie rozumie tego " wstydu" bo on akurat najmniej o tym mysli gdy bzyka;)
I z kazdym facetem tak jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:48
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Wstydliwa to mozesz byc dla obcych, a nie dla swojego faceta:)
A patrzyl na mnie tak... Nie jak facet po seksie na przypadkowa dziewczyne lecz jak facet zakochany po uszy w dziwczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny