X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mial nadzieje ze to dziecko jednak jest z innego terminu ze moze owulacja byla wczesniej wiec liczy sie seksik z jego inicjatywy ;p ale usg potwierdzilo ze to jednak moja sprawka ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, mi kiedys tez sie zaliczylo w krzakach...a dwa dni pozniej okazalo sie ze kleszcz siedzial w pachwinie. Od tego czasu uwazam z plenerem:D

Kiedys tez wracalismy z wakacji i zrobilismy seksiora w aucie, na lesnej drozce. Mielismy wlaczone CB, i nagle slyszymy, ze " jakas parka parzy sie w czerwonej bryce" na tym i na tym kilometrze, na zjezdzie do lasu:D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhahahahhahaha!!!

my zjechalismy dosc daleko w las no bo jednak wychodzilismy z auta wiec... ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainspirowalas mnie:D
    My za dwa i pol tygodnia smigamy na urlop...duzo lasow bedzie, a maska auta zapowiada sie wygodnie:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko sprawdz najpierw czy nie ma miejsca ktore Cie moze poparzyc bo silnik jednak grzeje:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, jak moj Misio wroci to ma przerabane:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej zazdroszcze... Kurde moze mojego tez namowie jeszcze poki brzucha nie mam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja przy trójce dzieci to najczęściej w łazience w nocy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys próbowaliśmy w naturze to nas mrówki pogryzly. Ja to jednak konserwatywnie wole sypialnie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja tez

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co? Po ślubie jakos zazwyczaj konczymy w sypialni. Kiedys to krzeslo, kibelek, prysznic czy klatka schodowa...a teraz raczej stawiamy na miekki komfort...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:34

kamka9319 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klatka schodowa? Fantazja mojego partnera

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plecy bola, kolana obtarte, ryzyko wstrzasu mózgu... Wrazenia bezcenne:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie nadaje sie na takie ekscesy :( za bardzo jestem wstydliwa:D a chcialabym to zmienić

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstydliwa to mozesz byc dla obcych, a nie dla swojego faceta:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak. Tylko ja mam problem z zaakceptowaniem swojego ciała po ciąży i tu jest punkt zaczepienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty myslisz, ze jak facet jest w afekcie to widzi waleczki czy mniej elastyczna skore?

Moj maz mi powiedzial, ze nie rozumie tego " wstydu" bo on akurat najmniej o tym mysli gdy bzyka;)

I z kazdym facetem tak jest:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:48

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Wstydliwa to mozesz byc dla obcych, a nie dla swojego faceta:)
    Ja ze swoim poszlam do lozka na poerwszym spotkaniu ;D i to pierwszy byl taki wybryk w moim zyciu wstydzilam sie mega ale wiecie co? Po wszystkim czulam sie jak jeszcze nigdy w zyciu... A najlepsze jest to ze on tak na mnie patrzyl po seksie ze ja wiedzialam ze go on bedzie tym jedynym. Podobno po wszystkim usnelam i wtulilam sie w niego (a do poprzedniego partnera nigdy sie nie tulilam) a on mowil ze prawie cala noc mi sie przygladal ;D

A patrzyl na mnie tak... Nie jak facet po seksie na przypadkowa dziewczyne lecz jak facet zakochany po uszy w dziwczyna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, dlatego problem jest w mojej główce

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzeba Ci reset zrobic;)
    Ciri, wiem o jakim spojrzeniu mowisz...moj patrzyl na mnie tak od pierwszej randki. Czyli tydzien po poznaniu:)

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ