Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo moj po 2 tygodniach znajomosci molosc mi wyznawal mowil ze za pol roku bedziemy razem mieszkac a za rok dziecko w drodze noo i tak sie stalo
Dlatego mowie ze to bedzie coreczka tatusia ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .
A po porodzie zawsze bedzie sie...luzniejsza, przeciez porod to jak przepychanie pomaranczy przez dziurke od nosa;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella, też jestem z Łodzi
Tak mnie natchnełyście ze i ja seksik miałam. Co do puszczania bąków muszelką to to jest chyba normalne, mnie też sie zdarza, szczególnie na pieska.
I mnie też sie marzy seks w roznych dzkich miejsach ale moj maz jest sypialniany ale za to cudowny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:z tym pisaniem ze jakbys wcześniej zaczela to byś moze szybciej zaszla. Ja mysle ze moze u Ciebie to kwestia wyrównania jakiegoś hormonu. I raz dwa sie uda. BardO prawdopodobne ze tak będzie
Wiesz, im kobieta mlodsza, tym latwiej zajsc. Ja mam juz 29 lat i moje szanse maleja. -
nick nieaktualnyarien wrote:Morella, też jestem z Łodzi
Tak mnie natchnełyście ze i ja seksik miałam. Co do puszczania bąków muszelką to to jest chyba normalne, mnie też sie zdarza, szczególnie na pieska.
I mnie też sie marzy seks w roznych dzkich miejsach ale moj maz jest sypialniany ale za to cudowny
Oooooo, mam Łodzianke! -
nick nieaktualny