X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj po 2 tygodniach znajomosci molosc mi wyznawal mowil ze za pol roku bedziemy razem mieszkac a za rok dziecko w drodze noo i tak sie stalo ;D
    Dlatego mowie ze to bedzie coreczka tatusia ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was wszystko bardzo szybko poszlo:)
    My po poltora roku mielismy zareczyny a po czterech latach slub. I zamieszkalismy razem dopuero po slubie, bo ja nie chcialam przeprowadzac sie do Lodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoim zamieszkalam po dwoch miesiacach ale u jego rodzicow po pol roku wynajelismy swoje ;p a teraz mamy dziecko w drodze dokladnie 1rok i 2 miesiace po pierwszym spotkaniu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze gdybysmy zaczeli starac sie od razu, teraz mialabym maluszka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedzialam ze to on ... A tez wiem z doswiadczenia rodzinnego ze u nas podchody nie wyxhodza tam gdzie cos trwa dlugo to sie potem wszystko szybko rozpada a jak jest szybkie decyzje to o wiele lepiej i szybciej sie uklada ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .
    Ja bez dzieci mam to samo tez powietrze mi ucieka a miesnie kegla mam bardzo rozwiniete wirc nie zawsze to idzie w parze z dziecmi porodem i cwiczeniami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella,przestan!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed rodzeniem tak nie mialam. Dlatego najlepiej jak seks analny uprawiamy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    No pewnie ze normalne. Przeciez facet wpycha tam sporo powietrza. Nie przejmuj sie, mi tez sie zdarza pryknac i zawsze sie z tego smiejemy:)
    A po porodzie zawsze bedzie sie...luzniejsza, przeciez porod to jak przepychanie pomaranczy przez dziurke od nosa;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Morella,przestan!!!
    Ale ze co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Morella,trafne porównanie,szczerze sie uśmiałam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama poszla i zrobila sobie lasorowe sciasnianie pochwy i po miesiacu wstrzemiezliwosci mowi ze jest waska jak przed 3 porodami... Jedyny problem ma ze zwisajacymi wargami sromowymi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym pisaniem ze jakbys wcześniej zaczela to byś moze szybciej zaszla. Ja mysle ze moze u Ciebie to kwestia wyrównania jakiegoś hormonu. I raz dwa sie uda. BardO prawdopodobne ze tak będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wargi sromowe to druga sprawa. Ale ja zawsze mialam wystające. Jak sie nazywa taki zabieg co Twoje mama miala?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam 10 testow ciazowych. I z dziesiec razy sprawdzalam, czy dobry adres wpisalam:D
    A kupuje dlatego, ze na urlopie nie chce szukac aptek czy rossmanow.

ciri22, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella, też jestem z Łodzi :)
    Tak mnie natchnełyście ze i ja seksik miałam. Co do puszczania bąków muszelką to to jest chyba normalne, mnie też sie zdarza, szczególnie na pieska.
    I mnie też sie marzy seks w roznych dzkich miejsach ale moj maz jest sypialniany :) ale za to cudowny ;)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    z tym pisaniem ze jakbys wcześniej zaczela to byś moze szybciej zaszla. Ja mysle ze moze u Ciebie to kwestia wyrównania jakiegoś hormonu. I raz dwa sie uda. BardO prawdopodobne ze tak będzie

Wiesz, im kobieta mlodsza, tym latwiej zajsc. Ja mam juz 29 lat i moje szanse maleja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Morella, też jestem z Łodzi :)
    Tak mnie natchnełyście ze i ja seksik miałam. Co do puszczania bąków muszelką to to jest chyba normalne, mnie też sie zdarza, szczególnie na pieska.
    I mnie też sie marzy seks w roznych dzkich miejsach ale moj maz jest sypialniany :) ale za to cudowny ;)

Oooooo, mam Łodzianke!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Ciri wargi sromowe to druga sprawa. Ale ja zawsze mialam wystające. Jak sie nazywa taki zabieg co Twoje mama miala?
    Laserowe poprawianie elastyczności pochwy (LVT)

‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ