X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od kilku dni caly czas ochote na seks i chyba swojego dzis zgwlce ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście Morelle jestes tak stara ze juz do muzeum sie nadajesz, niedlugo się rozsypiesz! Najlepiej juz sobie balkonik kup albo kule bo na czymś sie musisz juz pewnie podpierać jak chodzisz. Ostatnio w jakiejś drogerii byla promicja na kleje do protez daj adres to Ci podeślę, i paletę kremów 80+ zresztą co tam kremy!!! Balsamować sie juz zacznij

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis zamiast seksu plakalam:/. Jak glupia. Maz nie pizwolil mi isc na dworzec z nim bo nie chcial bym zaryczana wracala do mieszkania

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja we wtorek dorwę mojego,tzn on mnie :) jak dzieci pozwolą haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Rzeczywiście Morelle jestes tak stara ze juz do muzeum sie nadajesz, niedlugo się rozsypiesz! Najlepiej juz sobie balkonik kup albo kule bo na czymś sie musisz juz pewnie podpierać jak chodzisz. Ostatnio w jakiejś drogerii byla promicja na kleje do protez daj adres to Ci podeślę, i paletę kremów 80+ zresztą co tam kremy!!! Balsamować sie juz zacznij

Jakby jakis kustosz mi sie trafil to bym capnela;)

Nie czuje sie staro, zeby nie bylo. Po prostu powszechnie wiadomo, ze rezerwa jajnikowa maleje z wiekiem i szanse tez sa mniejsze.

• arien Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ci kamka pojechała :D tak mnie to rozsmieszylo, ze az sie prawie poplakalam, serio :)
    Morella, maz wyjechal do pracy? na 2 tygodnie? Wspołćzuje Ci, ja z moim mężem nie widziałąm się góra 3 dni i już tesknilam nie do wytrzymania. Generalnie to ja już za nim tesknie jak wychodzimy na 8h do pracy. Ale zobaczysz, te 2 tyg szybko zleca. Może zajmij sie czyms w tym czasie? czyms na co szkoda Ci czasu jak mąż jest z Toba.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza sie, ale jak wspominałam moja mama wpadkę zaliczyła w wieku 43 lat kiedy buz byla w okresie menopauzalnym. Wiec nie gadaj głupot!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma jakis projekt u Niemcow i musi go dokonczyc tam.
    Nienawidze byc w Lodzi sama. Jest mi w niej duszno, ciasno i smutno.
    Nie ma takiego zajecia, na ktore nie mam czasu przy mezu, zawsze robie to co chce.
    Jakos wytrzymam te rozlake...
    A z jakiej dzielnicy jestes?

• arien Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkam na teofilowie teraz. W małym, dwupokojowym mieszkaniu w trakcie remonty, ale własnym :) A Ty? A skąd sie przeniosłaś do Łodzi?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Chojnych. Wynajmujemy poki co. Przenioslam sie z małego miasta, jakies 45 km od Lodzi.

Bol jajnikow mija. Pozostalo jeszcze lekkie uczucie napiecia w brzuchu. Owulacja sie skonczyla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AEIEN, a ten ból piersi masz taki ze dotknąć się nie możesz czy takie bardziej napięcie w piersiach?

• arien Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto, ja? Na początku miałam zdecydowanie większy, teraz przechodzi. Na początku bolały mnie tak inaczej niz np przed okresem bo bardziej z boku. i sutki mnie bolaly. A teraz z dnia na dzien coraz mniej mi dokuczają. Ale nie miałam tak, że nie mogłam ich dotknąć. I zawsze zdecydowanie bardziej bolą mnie po wstaniu. Czy to rano czy po poludniowej drzemce :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto, ja? Na początku miałam zdecydowanie większy, teraz przechodzi. Na początku bolały mnie tak inaczej niz np przed okresem bo bardziej z boku. i sutki mnie bolaly. A teraz z dnia na dzien coraz mniej mi dokuczają. Ale nie miałam tak, że nie mogłam ich dotknąć. I zawsze zdecydowanie bardziej bolą mnie po wstaniu. Czy to rano czy po poludniowej drzemce :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .
    też tak miałam, bo nie wszystko poszło po porodzie tak jak powinno, ale zrobiłam sobie plastykę i już tego nie mam. czasem tylko, jak się za ślisko zrobi

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ma jakis projekt u Niemcow i musi go dokonczyc tam.
    Nienawidze byc w Lodzi sama. Jest mi w niej duszno, ciasno i smutno.
    Nie ma takiego zajecia, na ktore nie mam czasu przy mezu, zawsze robie to co chce.
    Jakos wytrzymam te rozlake...
    A z jakiej dzielnicy jestes?
    to cię odwiedzę za 2 tygodnie ;D nie bedziesz sama :)

kurde nie czuję się na okres wcale, ale za to czuję się chora, boli mnie łeb od zatok, drapie w gardle, i ogólenie chce mi się płakać. Jeszcze wyszła hryja z babcią i nie jedzemy do niej, kurde mam wyczekany urlop, a czuję, że będzie wk.rw a nie radocha ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:45

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak? Serio serio? A kiedy? Ktorego dnia?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ale jak? Serio serio? A kiedy? Ktorego dnia?
    :) mamy plan być w łodzi, ale nie wiem co i jak. Bo nam dzisiaj babcia posuła szyki, także w dniu dzisiejszym nic nie wiem

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam swojemu salateczke ale szczesliwy ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porada dnia: Jeśli Twoje cykle trwają dłużej niż 35 dni lub krócej niż 21 dni warto porozmawiać o tym z lekarzem, aby sprawdzić czy gospodarka hormonalna w Twoim organizmie funkcjonuje prawidłowo. Zbyt długi lub krótki cykl może czasami niekorzystnie wpływać na Twoje szanse na zajście w ciążę.

chyba powinnam iśc do lekarza ;/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zrobilam swojemu salateczke ale szczesliwy ;D
    ja mojemu gotowca z biedronki, też nie narzekał:D

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ