Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzeczywiście Morelle jestes tak stara ze juz do muzeum sie nadajesz, niedlugo się rozsypiesz! Najlepiej juz sobie balkonik kup albo kule bo na czymś sie musisz juz pewnie podpierać jak chodzisz. Ostatnio w jakiejś drogerii byla promicja na kleje do protez daj adres to Ci podeślę, i paletę kremów 80+ zresztą co tam kremy!!! Balsamować sie juz zacznij
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Rzeczywiście Morelle jestes tak stara ze juz do muzeum sie nadajesz, niedlugo się rozsypiesz! Najlepiej juz sobie balkonik kup albo kule bo na czymś sie musisz juz pewnie podpierać jak chodzisz. Ostatnio w jakiejś drogerii byla promicja na kleje do protez daj adres to Ci podeślę, i paletę kremów 80+ zresztą co tam kremy!!! Balsamować sie juz zacznij
Jakby jakis kustosz mi sie trafil to bym capnela;)
Nie czuje sie staro, zeby nie bylo. Po prostu powszechnie wiadomo, ze rezerwa jajnikowa maleje z wiekiem i szanse tez sa mniejsze. -
Ale Ci kamka pojechała tak mnie to rozsmieszylo, ze az sie prawie poplakalam, serio
Morella, maz wyjechal do pracy? na 2 tygodnie? Wspołćzuje Ci, ja z moim mężem nie widziałąm się góra 3 dni i już tesknilam nie do wytrzymania. Generalnie to ja już za nim tesknie jak wychodzimy na 8h do pracy. Ale zobaczysz, te 2 tyg szybko zleca. Może zajmij sie czyms w tym czasie? czyms na co szkoda Ci czasu jak mąż jest z Toba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMa jakis projekt u Niemcow i musi go dokonczyc tam.
Nienawidze byc w Lodzi sama. Jest mi w niej duszno, ciasno i smutno.
Nie ma takiego zajecia, na ktore nie mam czasu przy mezu, zawsze robie to co chce.
Jakos wytrzymam te rozlake...
A z jakiej dzielnicy jestes? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kto, ja? Na początku miałam zdecydowanie większy, teraz przechodzi. Na początku bolały mnie tak inaczej niz np przed okresem bo bardziej z boku. i sutki mnie bolaly. A teraz z dnia na dzien coraz mniej mi dokuczają. Ale nie miałam tak, że nie mogłam ich dotknąć. I zawsze zdecydowanie bardziej bolą mnie po wstaniu. Czy to rano czy po poludniowej drzemce
-
kto, ja? Na początku miałam zdecydowanie większy, teraz przechodzi. Na początku bolały mnie tak inaczej niz np przed okresem bo bardziej z boku. i sutki mnie bolaly. A teraz z dnia na dzien coraz mniej mi dokuczają. Ale nie miałam tak, że nie mogłam ich dotknąć. I zawsze zdecydowanie bardziej bolą mnie po wstaniu. Czy to rano czy po poludniowej drzemce
-
kamka9319 wrote:Najbardziej mnie denerwuje to ze tam na dole mimo ćwiczeń kegla czuje sie luzna. Bez wątpienia to nie to co kiedyś. I jak sie kochamy to takie jakby bąki wydaje z pochwy. Nawet lekarza pytałam bo Mamy glupio spytać. Lekarz mowi że to normalne .
-
Morella wrote:Ma jakis projekt u Niemcow i musi go dokonczyc tam.
Nienawidze byc w Lodzi sama. Jest mi w niej duszno, ciasno i smutno.
Nie ma takiego zajecia, na ktore nie mam czasu przy mezu, zawsze robie to co chce.
Jakos wytrzymam te rozlake...
A z jakiej dzielnicy jestes?
kurde nie czuję się na okres wcale, ale za to czuję się chora, boli mnie łeb od zatok, drapie w gardle, i ogólenie chce mi się płakać. Jeszcze wyszła hryja z babcią i nie jedzemy do niej, kurde mam wyczekany urlop, a czuję, że będzie wk.rw a nie radocha ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:45
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ale jak? Serio serio? A kiedy? Ktorego dnia?
-
nick nieaktualny
-
Porada dnia: Jeśli Twoje cykle trwają dłużej niż 35 dni lub krócej niż 21 dni warto porozmawiać o tym z lekarzem, aby sprawdzić czy gospodarka hormonalna w Twoim organizmie funkcjonuje prawidłowo. Zbyt długi lub krótki cykl może czasami niekorzystnie wpływać na Twoje szanse na zajście w ciążę.
chyba powinnam iśc do lekarza ;/ -
ciri22 wrote:Zrobilam swojemu salateczke ale szczesliwy