Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hmm, ciekawe pytanie. muszę to przemyślećMorella wrote:A jak odbije to zaczniesz wierzyc w male cuda?
-
Morella idź się chociaż raz sztachnijciri22 wrote:Tez tak mowilam az w tym cyklu poimorezowalam i o teraz na jakies poltoraroku mam z glowy wszystko ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobranocMorella wrote:A tak poza tym, ide spac bo o 5 wstaje.
Dobrej nocy:) pozytywnych testow zycze;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
u mnie 37dc i nic sie nie dzieje bole miesiaczkowe ustaja po jakims czasie 2 dni mialam takie malenkie plamienia jak wlozylam tam palec to takie brazowe nitki bez krwi. Zobaczymy co sie dzisiaj wydarzy.
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Odbila ale niezmienilo to wyniku testu:/. Głupia temperaturaMorella wrote:A jak odbije to zaczniesz wierzyc w male cuda?
-
nick nieaktualny
-
Matko swieta gdzie w 34dc owulka szyjka caly czas zamknieta. Nie mozliweciri22 wrote:Mysle ze ty moglas miec dopiero owulacje w dniu ttych plamien. Temperatura juz nie skacze jak szalona w gore i dol co moze wskazywac ze prpgesteron dziala. Ale poczekamy zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 06:22
Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Możliwe:PDomcia23 wrote:Matko swieta gdzie w 34dc owulka szyjka caly czas zamknieta. Nie mozliwe
-
Ale nigdy tak nie mialam.Baronowa_83 wrote:Możliwe:PDomcia
HSG 16.11.2015r.
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ze nigdy nie mialas nie znaczy ze tym razem tak nie bedzie. Ogolnie mimo tego ze od polowy cyklu mierzylas temperature on mi nie wyglada na owulacyjny az do tej chwili. Jak wystepuje owulacja to progesteron uspokaja temperature. Nie ma ona az takich skokow a jesli to max jeden a Ty od zekomej owulacji mialas taki zygzak ze to raczej na nie wyglada.Domcia23 wrote:Ale nigdy tak nie mialam.
-
Dziewczyny macie nadprodukcje jak zwykle!

Morelciu, a gdzie sie wybieracie na wakacje? Za za niecale dwa tygodnie bede w PL i tez sie wybieram tam na wakacje
Dwa tygodnie na pewno szybko zleca, a potem urlopik wspolny i nadrobicie. Ja na poczatku naszego zwiazku, musialam sie z moim rozstawac na 1,5 miesiaca i to dopiero byl horror! Teraz tesnie nawet wtedy kiedy jest w pracy 
U mnie w tym cyklu nawet wykres jest do dupy. Myslalam, ze tempka juz bedzie szla tylko w gore, a tu niespodzianka...
[/url]