Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
moniqe wrote:Fiona przepraszam może już pisałaś ale nie nadrobie wszystkiego w jaki sposób chcesz potwierdzić endo? wybierasz się na laparoskopię ? czy tylko wizyta u jakiegoś specjlisty od endometriozy ?
Na razie mam sie stawic na kolejne usg tuz po @ ale nie wiem co oni chca tam znalec, bo dziewczyny tu juz pisaly, ze przez usg endometriozy nie mozna stwierdzic... Powiedziala, ze jesli na tym usg dalej bedzie widaс to, co teraz zobaczyli to wysla mnie na jakis zabieg, ale nie zrozumialam na jaki[/url] -
Pewnie to co u mnie zobaczyli pewnie masz torbiel i po okresie zobaczą czy się wchłonęła jeśli nie to pewnie jest endometrialna bo te się nie wchłaniają a jeśli się wchłonie to nic strasznego oby u Ciebie się wchłonęła trzymam mocno za to kciuki Daj znać co i jak po USG !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:No ja tez. Nawet na jakims iksboksue gram w wyscigi. Obraza mojej polonistycznej duszy...
chyba trochę za dużo wypiłam . jutro będe cierpiećWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 23:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj idealnie. Bo plemniki potrzebują 6 h żeby byc zdolne do zapłodnienia. Takze trzymam kciuki żeby owu byla właśnie teraz. Teraz kilka dni picia wina z żalu za mężem. Zagryzaj ananesm i bobo sie pięknie wgryzie
A mi spada dalej tempkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 10:38
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Bede pic winko i jesc ananasa.
Baronowa, mam nadzieje, ze odbije. A czujesz sie jakos inaczej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorelko, @ miałam mieć wczoraj lub przedwczoraj ale mi się ze stresu spoóźnia, każda choroba dzieci mnie strasznie dobija i stresuje. Kosma w nocy miał 39,8 dziewczynki marudne,płaczliwe ze stanem podgorączkowym. to stres dla mnie ogromny. ja prawa jazdy nie mam i boje się ze jakby co tfu tfu nie zdązyłabym pomóc dzieciom
-
nick nieaktualny