Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
kamka9319 wrote:Mi najwygodniej juz pod koniec na łyżeczkę a w połogu uwierz, seks jest ostatnią rzecza o której myslisz.
kjamka sie myslisz;p ja w pologu po 2 tyg mialam mega chcice a chyba po 2,5 juz bylo oczywiscie delikatne, ale nie mogalm juz wytrzymac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArien moje libido tez zawsze nie jest jakieś ogromne. Powiem Wam ze tu na forum jest lepiej niż na poprzednim co bylam. Tam panny klepią posty tylko żeby nabić jak najwięcej punktów dla mnie to takie dziecinne. Piszą byle pisać.
kasia,tak w ogóle to jestes bardzo ładna. To Twój naturalnych kolor włosów? -
wlasnie fajna jest luzna nie opina brzucha bokjow i dupska wielkiego
tylko mam problem bo mimo podszywki przeswituje i bede musiala cos podszyc pod nia jeszcze i majtki cieliste kupic... a mysle ze bedzie dobra bo naprawde fajna luzna jest z tylu z przodu ejdynie ten paseczek na gumeczce przylega ale roziaga sie mega takze mysle, ze sie w nia wbije jeszcz we wrzesniu -
kamka9319 wrote:Arien moje libido tez zawsze nie jest jakieś ogromne. Powiem Wam ze tu na forum jest lepiej niż na poprzednim co bylam. Tam panny klepią posty tylko żeby nabić jak najwięcej punktów dla mnie to takie dziecinne. Piszą byle pisać.
kasia,tak w ogóle to jestes bardzo ładna. To Twój naturalnych kolor włosów?
napuchnieta jak chomik, cera masakra , ale dziekuje
wlosy farbowane:P naturalna jestem szatynka -
Czesc dziewczyny jak myslicie mam powtorzyc test ciazowy czy nie ma szans?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:Domcia mi w dniu @ wyszedl negatywny, a 4 dni po spodziewanej @ juz cien cienia bylDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny