X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz <3 ?

a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahah

nie mam zakazu, bo pierwszą wizytę mam w czwartek dopiero, ale skończyć we mnie mu nie pozwoliłam ;)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Kofeinko seks w ciąży jest nieziemski :-) nie zaszkodziłaś nie martw się! kochana trzymam kciuki za wizyte

wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
    Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawy :)

kamka9319 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie masz skurczy i nie plamisz to nie ma zadnych przeciwskazan :D chyba ze jest ciaza zagrozona ale to co innego. ja na poczatku nie mialam w ogole ochoty na seks a teraz to caly czas bym mogla :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.

Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
    Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawy :)

kobeito ja na poczatku ciazy takie rzeczy robilam w lozku ze lekarz by zawalu dostal :D teraz jestem ogarniczona przez brzuch no i te napiecia mnie niepokoja troche , szalej poki mozesz mowie Ci !

kamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam strasznie wrażliwe i ciągle stojące sutki, i podczas seksu jak je dotykał to mmmmmmmm orgazm mega

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
    Ja nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadać...

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    a wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.

Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci?

Nic a nic... choć moja mama widząc jak wcinam słone i kwaśne rzeczy mów, że będzie chłopak... no ale przecież to nie reguła, a poza tym to za wcześnie chyba na zachcianki ;)

wac4wpq.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    ja miałam strasznie wrażliwe i ciągle stojące sutki, i podczas seksu jak je dotykał to mmmmmmmm orgazm mega

he he ja mam to samo, zawsze były czułe ale teraz meeeega :)

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
    Ja nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadać...
    Kochana a my jestesmy tu po to zeby sobie pogadac i pomagac :)

KASIAG24, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sie objadlam arbuzem, ze zaraz pekne :P

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak piszecie ze sex w ciazy wspanialy ze jak zajde a nie bede mogla to sie chyba zalamie:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    tak piszecie ze sex w ciazy wspanialy ze jak zajde a nie bede mogla to sie chyba zalamie:D

A ja juz teraz mam wspanialy, wiec jestem ciekawa co bedzie w ciazy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Dziewczyny tak sie objadlam arbuzem, ze zaraz pekne :P
    o Tez mam i chyba zjem :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    A ja juz teraz mam wspanialy, wiec jestem ciekawa co bedzie w ciazy :P

no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D

ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo :D moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam :D

ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza :D nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo :D moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam :D

ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza :D nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre :D

Ja dlatego nawet na wykresie nie zaznaczam, bo u nas jest praktycznie codziennie ;)
    I jestem ciekawa wlasnie jak to bedzie w ciazy i co z tym brzuszkiem wtedy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi najwygodniej juz pod koniec na łyżeczkę a w połogu uwierz, seks jest ostatnią rzecza o której myslisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam dziewczyny. U mnie ostatnio seks jest ostatnią rzeczą, o której myślę :( Libido zerowe, a do tego jeszcze zaparcia, mdłości i inne tego typu atrakcje. Mój mąż jest strasznie niepocieszony :(

Wczorajszy wieczór to była jakaś masakra - koszmarne mdłości po domowej zupie pomidorowej, a do tego chyba przybłąkał mi się hormonalny nieżyt nosa, od którego mnie tak łeb rozbolał, że myślałam, że zejdę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejdzie Ci :D ja tez tak na poczatku mialam a teraz to bym mogla w caly czas :D lekkie dotkniecie i ja juz jestem gotowa :)

‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ