X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz <3 ?

a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahah

nie mam zakazu, bo pierwszą wizytę mam w czwartek dopiero, ale skończyć we mnie mu nie pozwoliłam ;)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    Kofeinko seks w ciąży jest nieziemski :-) nie zaszkodziłaś nie martw się! kochana trzymam kciuki za wizyte

wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
    Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawy :)

kamka9319 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie masz skurczy i nie plamisz to nie ma zadnych przeciwskazan :D chyba ze jest ciaza zagrozona ale to co innego. ja na poczatku nie mialam w ogole ochoty na seks a teraz to caly czas bym mogla :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.

Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
    Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawy :)

kobeito ja na poczatku ciazy takie rzeczy robilam w lozku ze lekarz by zawalu dostal :D teraz jestem ogarniczona przez brzuch no i te napiecia mnie niepokoja troche , szalej poki mozesz mowie Ci !

kamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam strasznie wrażliwe i ciągle stojące sutki, i podczas seksu jak je dotykał to mmmmmmmm orgazm mega

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
    Ja nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadać...

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    a wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.

Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci?

Nic a nic... choć moja mama widząc jak wcinam słone i kwaśne rzeczy mów, że będzie chłopak... no ale przecież to nie reguła, a poza tym to za wcześnie chyba na zachcianki ;)

wac4wpq.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 wrote:
    ja miałam strasznie wrażliwe i ciągle stojące sutki, i podczas seksu jak je dotykał to mmmmmmmm orgazm mega

he he ja mam to samo, zawsze były czułe ale teraz meeeega :)

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
    Ja nawet nie mam z kim o tym wszystkim pogadać...
    Kochana a my jestesmy tu po to zeby sobie pogadac i pomagac :)

KASIAG24, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak sie objadlam arbuzem, ze zaraz pekne :P

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak piszecie ze sex w ciazy wspanialy ze jak zajde a nie bede mogla to sie chyba zalamie:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    tak piszecie ze sex w ciazy wspanialy ze jak zajde a nie bede mogla to sie chyba zalamie:D

A ja juz teraz mam wspanialy, wiec jestem ciekawa co bedzie w ciazy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Dziewczyny tak sie objadlam arbuzem, ze zaraz pekne :P
    o Tez mam i chyba zjem :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    A ja juz teraz mam wspanialy, wiec jestem ciekawa co bedzie w ciazy :P

no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D

ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo :D moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam :D

ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza :D nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo :D moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam :D

ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza :D nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre :D

Ja dlatego nawet na wykresie nie zaznaczam, bo u nas jest praktycznie codziennie ;)
    I jestem ciekawa wlasnie jak to bedzie w ciazy i co z tym brzuszkiem wtedy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi najwygodniej juz pod koniec na łyżeczkę a w połogu uwierz, seks jest ostatnią rzecza o której myslisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam dziewczyny. U mnie ostatnio seks jest ostatnią rzeczą, o której myślę :( Libido zerowe, a do tego jeszcze zaparcia, mdłości i inne tego typu atrakcje. Mój mąż jest strasznie niepocieszony :(

Wczorajszy wieczór to była jakaś masakra - koszmarne mdłości po domowej zupie pomidorowej, a do tego chyba przybłąkał mi się hormonalny nieżyt nosa, od którego mnie tak łeb rozbolał, że myślałam, że zejdę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejdzie Ci :D ja tez tak na poczatku mialam a teraz to bym mogla w caly czas :D lekkie dotkniecie i ja juz jestem gotowa :)

‹‹ 379 380 381 382 383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ