Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz ?
a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahah
nie mam zakazu, bo pierwszą wizytę mam w czwartek dopiero, ale skończyć we mnie mu nie pozwoliłam -
kamka9319 wrote:Kofeinko seks w ciąży jest nieziemski nie zaszkodziłaś nie martw się! kochana trzymam kciuki za wizyte
wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawykamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.
Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci? -
kofeinka wrote:wczoraj jeszcze mnie pobolewało po prawej stronie jak jajnik, a dziś po tym seksiku wieczornym nic mnie nie boli w brzuchu.
Cycki tylko duże i bolące, zawroty głowy i ból głowy --> moje objawy
kobeito ja na poczatku ciazy takie rzeczy robilam w lozku ze lekarz by zawalu dostal teraz jestem ogarniczona przez brzuch no i te napiecia mnie niepokoja troche , szalej poki mozesz mowie Ci !kamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:a wiecie że mi kiedyś Mama mowiła że koniety np jak w szpitalu na podtrzymaniu leżały czy coś, to z ich rozmów wywynioskowała że duże piersi mniej bolą w ciązy, a mniejsze bardzo szybko rosną i często są jednym z pierwszych objawów.
Kofeinko, wiem że za wześniej na takie pytanie nie gniwaj się proszę, ale masz jakieś przeczucie do płci?
Nic a nic... choć moja mama widząc jak wcinam słone i kwaśne rzeczy mów, że będzie chłopak... no ale przecież to nie reguła, a poza tym to za wcześnie chyba na zachcianki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:A ja juz teraz mam wspanialy, wiec jestem ciekawa co bedzie w ciazy
no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D -
Klaudia N. wrote:no wlasnie... a ze moj maz do sexu bardzo chetny ja z reszta tez (jak widac na wykresie) to to moga byc upojne miesiace:D
ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam
ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre -
KASIAG24 wrote:ja tez jestem bardzo chetna tzn przed ciaza moj tez, ale powiem Ci, ze mialam taki okres chwilowy, ze nie mialam ochoty moze z 2tygodnie, a pozniej jak mi sie zachcialo, to łooooo moj to mowi, ze jestem zboczeniec i mu glowe zepsulam
ale wyczail ostatnio, ze sie irytuje bo mi juz brzuch przeszkadza nie wiem co to bedzie pod koniec ;p a w pologu to chyba umre
Ja dlatego nawet na wykresie nie zaznaczam, bo u nas jest praktycznie codziennie
I jestem ciekawa wlasnie jak to bedzie w ciazy i co z tym brzuszkiem wtedy[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdroszczę Wam dziewczyny. U mnie ostatnio seks jest ostatnią rzeczą, o której myślę Libido zerowe, a do tego jeszcze zaparcia, mdłości i inne tego typu atrakcje. Mój mąż jest strasznie niepocieszony
Wczorajszy wieczór to była jakaś masakra - koszmarne mdłości po domowej zupie pomidorowej, a do tego chyba przybłąkał mi się hormonalny nieżyt nosa, od którego mnie tak łeb rozbolał, że myślałam, że zejdę -
nick nieaktualny