Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:co do skoku, spojrzcie na moj wykres... co to za szalenstwo?!
dzisiaj wyjatkowo duzo pracy, nie chce mi sie;)
Ale mam nadzieje ze to pieknie owulacyjnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:I ja sie witam boze jestem na zwolnieniu pierwszy raz od 6 lat mam naprawde wolne... Bo tak to nawet urlopu nie mialam... Nie musze wstawac... Nic nie musze... Boze....
o kurcze! To ja nie wiedziałam ze Ty jestes o tyle starsza . Myślałam ze masz 23/24 lata. A teraz tak licze jak masz 3 zawody i kazdy zdany czeladniczo plus studia to ile masz lat ? 30? Szacunek! Kochana odpoczywaj poki mozesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można) i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku -
kofeinka wrote:Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można) i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku
koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz ?
a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahahkamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka moj to czasami mi mowi podczas "cicho" hahahaha tylko etarz sie troche boje bo mam vto napinanie macicy czesto a wizyte mam za tydzien zobacze co lekarz powie;] i tak epwnie dlugo nie wytrzymam i dzisiaj albo jutro go zgwalce;p pwoeim Wam, ze w ciazy to silniejsze ode mnie, jak mi sie zachce to nie am bata, musze miec i tyle ;]
kamka9319 lubi tę wiadomość