Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:co do skoku, spojrzcie na moj wykres... co to za szalenstwo?!
dzisiaj wyjatkowo duzo pracy, nie chce mi sie;)
Ale mam nadzieje ze to pieknie owulacyjnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:I ja sie witam
boze jestem na zwolnieniu pierwszy raz od 6 lat mam naprawde wolne... Bo tak to nawet urlopu nie mialam... Nie musze wstawac... Nic nie musze... Boze....
o kurcze! To ja nie wiedziałam ze Ty jestes o tyle starsza . Myślałam ze masz 23/24 lata. A teraz tak licze jak masz 3 zawody i kazdy zdany czeladniczo plus studia to ile masz lat ? 30? Szacunek! Kochana odpoczywaj poki mozesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można)i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam
wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku -
kofeinka wrote:Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można)i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam
wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku
koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz?
a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahahkamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamka moj to czasami mi mowi podczas "cicho"
hahahaha tylko etarz sie troche boje bo mam vto napinanie macicy czesto a wizyte mam za tydzien zobacze co lekarz powie;] i tak epwnie dlugo nie wytrzymam i dzisiaj albo jutro go zgwalce;p pwoeim Wam, ze w ciazy to silniejsze ode mnie, jak mi sie zachce to nie am bata, musze miec i tyle ;]
kamka9319 lubi tę wiadomość