X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam ;D boze jestem na zwolnieniu pierwszy raz od 6 lat mam naprawde wolne... Bo tak to nawet urlopu nie mialam... Nie musze wstawac... Nic nie musze... Boze....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    co do skoku, spojrzcie na moj wykres... co to za szalenstwo?! ;)

dzisiaj wyjatkowo duzo pracy, nie chce mi sie;)
    O mamo Klaudia co za wybryk natury ta Twoja temperatura... Tylko zeby to nie byla zapowiedz jakiegos chorubska bo czasem najpierw tam skacze a pozniej calego ciala... I zebys po szlenstwach krzakowych jakiejs infekcji nie zlapa....
    Ale mam nadzieje ze to pieknie owulacyjnie ;D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze owu byla w niedziele lub poniedzialek bo w sobote tescik owu pozytywny.
    jajnik mnie drazni :/ ale ogolnie czuje sie dobrze :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie obserwuj ale mam nadzieje ze to owulacyjne s koncu skok moze byc do 3 dni po owulacji ;D

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie tez wychodzi skok 2-3 dpo :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    I ja sie witam ;D boze jestem na zwolnieniu pierwszy raz od 6 lat mam naprawde wolne... Bo tak to nawet urlopu nie mialam... Nie musze wstawac... Nic nie musze... Boze....

o kurcze! To ja nie wiedziałam ze Ty jestes o tyle starsza . Myślałam ze masz 23/24 lata. A teraz tak licze jak masz 3 zawody i kazdy zdany czeladniczo plus studia to ile masz lat ? 30? Szacunek! Kochana odpoczywaj poki mozesz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 24 lata na studiach nie bylam mam 3 zawody nie 3 magistry a to roznica.
    Pracuje od 18 roku zycia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 09:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawody sie zdaje w cechu rzemiosł- to sue nazywa egzamin czeladniczy. Nie pisalam o magistrach!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo panstwowe egzaminy w szkolach zawodowych.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to tak jak ja. Tez nie bylam na studiach

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To 3 razy w zawodówce byłaś? Moja sie jest fryzjerką i miala 3 lata nauki w tym praktyke i egzamin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bylam ani razu w zawodowce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, to nie zrozumiałyśmy się,ty pisałaś ze pracowałaś w 3 zawodach a ja zrozumiałam ze masz 3 zawody. Dlatego cos ni tu nie pasowało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mam 3 zawody ale to nie oznacza ze skonczylam zawodowke. bo zawodowka to szkola zawodowa z liceum. a ja takiej nie konczylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jaką skończyłaś? Jakie masz te 3 zawody?

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały :)
    Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można) ;) i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam ;) <3 wow! ;)
    Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się... :/
    No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku :/

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Hej dziewczyny :)
    nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały :)
    Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można) ;) i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam ;) <3 wow! ;)
    Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się... :/
    No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku :/

koeinka ja tez raz brykenlam z moim przed wizyta kontrolna, ale nie skonczylam bo sie balam ze wlasnie moge zaszkodzic, a czemu Ty mialas zakaz <3 ?

a teraz to mam takie orgazmy, ze hoho chyba pol blooku slyszy hahahah

kamka9319, kofeinka lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinko seks w ciąży jest nieziemski :-) nie zaszkodziłaś nie martw się! kochana trzymam kciuki za wizyte

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha KAsia aż się obsmarkałam ze śmiechu :-D fajnie to napisałaś :-D

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka moj to czasami mi mowi podczas "cicho" :D hahahaha tylko etarz sie troche boje bo mam vto napinanie macicy czesto a wizyte mam za tydzien zobacze co lekarz powie;] i tak epwnie dlugo nie wytrzymam i dzisiaj albo jutro go zgwalce;p pwoeim Wam, ze w ciazy to silniejsze ode mnie, jak mi sie zachce to nie am bata, musze miec i tyle ;]

kamka9319 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ