X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hej kobietki!

Czytam Was powoli.
    Caly dzien mam @ dyskomfort w okolicy jajnika i troche przy podbrzuszu:( nigdy tak nie mialam po owulacji:(

''nigdy tak nie mialam'' to dobry znak :)

<3 <3
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    ja jak bylam u gina mialam pecherzyk 22mm tuz przed peknieciem i endometrium 10mm. Tak przygotowane endo zagniezdziło bąbla.
    Tyle ze według temperatury ja jestem po owulacji

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri! Aż mi szczęka opadla!! Moze on jest proktologiem:D

jestem tak wymęczona ze nie mam nawet sily zasnąć :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olye wrote:
    ''nigdy tak nie mialam'' to dobry znak :)

Dzis jedtem w stanie uwierzyc we wszystko...

• arien Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod wykresem masz w komentarzu ze moze byc wyzsza bo sie przeziebilas. Kurcze, chociaz z drugiej strony tak, jak chyba ciri pisala ladnie Ci sie ona wyrownala i juz tak nie skaczę. Sama nie wiem...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    pod wykresem masz w komentarzu ze moze byc wyzsza bo sie przeziebilas. Kurcze, chociaz z drugiej strony tak, jak chyba ciri pisala ladnie Ci sie ona wyrownala i juz tak nie skaczę. Sama nie wiem...
    Nie martw sie tym, lekarz po medycynie tez nie wiedzial

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • arien Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... Tulę

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, błagam ten lekarz to skąd się urwał? Dobrze, że nie powiedział że zacięłaś się w palec i stąd krwawienie... No ja wiem, że lekarze nie lubią jak pacjent mądrzejszy, ale jeszcze kobieta umie stwierdzić czy krwawi z przodu czy z tyłu... Dobrze, że chociaż na 2tyg Ci dal. Może poszukaj jakiegoś normalnego lekarza :/, no chyba że masz do tego jakiś sentyment...

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za lekarz:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem juz przywiazana do niego :D Ale musze znalezc innego...

• arien Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, wez zmien go koniecznie. Wizyty w czasie ciazy sa dosc czeste i obawiam sie ze mozesz z nim kurwicy dostac. Ja bym dostala :p

pytanie do dziewczyn stosujących luteinę. Jaki macie sluz po niej? Bo ja mam bialy, taki mocno na majtkach wysychający a w dotyku jest taki...suchy grudkowaty. Ale teraz zauwazyłam że przybrał taką troszkę bardziej zolta barwę. Kurczę, infekcji nie obstawiam bo ani nie boli, ani nie swedzi ani nie piecze, a parę takich "przygod" juz miałam i wiem jak się objawiają. Generalnie nawet jak mialam infekcje to sluz byl bardziej bialy, grudkowaty, ale nie zazolcony. Jak jest u Was? Poza tym na bieliznie jest bialo, tylko przy podcieraniu pojawil sie taki zoltawy glutek

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Melduje się :)

Ja póki co pracuję, i mam w planach prace do grudnia , o ile mi lekarz i dziecko pozwolą :) co do objawów to mam senność straszną, ból piersi, nudności, wieczorami pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale kładę się i rano juz jest ok :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aren ja biorę duphaston i mam gesty kremowy sluz biały lub lekko żółtawy.

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wyszlam. Dostalam dwa tygodnie lekarz zasugerowal zebym od zwolnien prywaciarza znalazla.

no bo oni tacy są... i co?będziesz szukać?
    To włąśnie norma,że prywatnie Ci dają bez mrugnięcia (za opłatą), a na NFZ baaardzo niechętnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    no bo oni tacy są... i co?będziesz szukać?
    To włąśnie norma,że prywatnie Ci dają bez mrugnięcia (za opłatą), a na NFZ baaardzo niechętnie...
    Zobaczymy pytam po znajomych ciezarnych co byly na l4(a wiem ze zadna ciazy nie miala zagrozonej) moze one mi cos poleca lub podpowiedza...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Ciri, wez zmien go koniecznie. Wizyty w czasie ciazy sa dosc czeste i obawiam sie ze mozesz z nim kurwicy dostac. Ja bym dostala :p

pytanie do dziewczyn stosujących luteinę. Jaki macie sluz po niej? Bo ja mam bialy, taki mocno na majtkach wysychający a w dotyku jest taki...suchy grudkowaty. Ale teraz zauwazyłam że przybrał taką troszkę bardziej zolta barwę. Kurczę, infekcji nie obstawiam bo ani nie boli, ani nie swedzi ani nie piecze, a parę takich "przygod" juz miałam i wiem jak się objawiają. Generalnie nawet jak mialam infekcje to sluz byl bardziej bialy, grudkowaty, ale nie zazolcony. Jak jest u Was? Poza tym na bieliznie jest bialo, tylko przy podcieraniu pojawil sie taki zoltawy glutek

no to nie ejst śluz, tylko po prostu luteina wyłazi.
    Ja to w ogóle nie wiem od początku ciąży jaki mam niby ten śluz, bo ciągle luteina i luteina:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po luteinie mialam eodospad bialego, grydowatego śluzu

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do luteiny to ja nie bralam ale zawsze po dowcipnych lekach potem mialam mega wylew, to te dane leki sie rozpuszczaja i wyplywa to co sie nie wchlonie... raz mialam tak ze rano nie wyplynelo ze mnie wszystko i jadac do pracy to na rowerze to az przez spodnie mi przecieklo taki wylew mialam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mialam. Ale jesli chodzi o leki to ponoc wylew jest ok, bo wtedy cale wnetrze psiuchy jest omemlane lekiem;) tak mi gin mowil.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ja dzisiaj spiaca chodze:/ nie cierpie gdy pogoda tak wariuje

‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ