Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:ja jak bylam u gina mialam pecherzyk 22mm tuz przed peknieciem i endometrium 10mm. Tak przygotowane endo zagniezdziło bąbla.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:pod wykresem masz w komentarzu ze moze byc wyzsza bo sie przeziebilas. Kurcze, chociaz z drugiej strony tak, jak chyba ciri pisala ladnie Ci sie ona wyrownala i juz tak nie skaczę. Sama nie wiem...
-
Ciri, błagam ten lekarz to skąd się urwał? Dobrze, że nie powiedział że zacięłaś się w palec i stąd krwawienie... No ja wiem, że lekarze nie lubią jak pacjent mądrzejszy, ale jeszcze kobieta umie stwierdzić czy krwawi z przodu czy z tyłu... Dobrze, że chociaż na 2tyg Ci dal. Może poszukaj jakiegoś normalnego lekarza , no chyba że masz do tego jakiś sentyment...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, wez zmien go koniecznie. Wizyty w czasie ciazy sa dosc czeste i obawiam sie ze mozesz z nim kurwicy dostac. Ja bym dostala :p
pytanie do dziewczyn stosujących luteinę. Jaki macie sluz po niej? Bo ja mam bialy, taki mocno na majtkach wysychający a w dotyku jest taki...suchy grudkowaty. Ale teraz zauwazyłam że przybrał taką troszkę bardziej zolta barwę. Kurczę, infekcji nie obstawiam bo ani nie boli, ani nie swedzi ani nie piecze, a parę takich "przygod" juz miałam i wiem jak się objawiają. Generalnie nawet jak mialam infekcje to sluz byl bardziej bialy, grudkowaty, ale nie zazolcony. Jak jest u Was? Poza tym na bieliznie jest bialo, tylko przy podcieraniu pojawil sie taki zoltawy glutek
-
nick nieaktualnyZuz_anna wrote:no bo oni tacy są... i co?będziesz szukać?
To włąśnie norma,że prywatnie Ci dają bez mrugnięcia (za opłatą), a na NFZ baaardzo niechętnie... -
arien wrote:Ciri, wez zmien go koniecznie. Wizyty w czasie ciazy sa dosc czeste i obawiam sie ze mozesz z nim kurwicy dostac. Ja bym dostala :p
pytanie do dziewczyn stosujących luteinę. Jaki macie sluz po niej? Bo ja mam bialy, taki mocno na majtkach wysychający a w dotyku jest taki...suchy grudkowaty. Ale teraz zauwazyłam że przybrał taką troszkę bardziej zolta barwę. Kurczę, infekcji nie obstawiam bo ani nie boli, ani nie swedzi ani nie piecze, a parę takich "przygod" juz miałam i wiem jak się objawiają. Generalnie nawet jak mialam infekcje to sluz byl bardziej bialy, grudkowaty, ale nie zazolcony. Jak jest u Was? Poza tym na bieliznie jest bialo, tylko przy podcieraniu pojawil sie taki zoltawy glutek
no to nie ejst śluz, tylko po prostu luteina wyłazi.
Ja to w ogóle nie wiem od początku ciąży jaki mam niby ten śluz, bo ciągle luteina i luteina:)ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do luteiny to ja nie bralam ale zawsze po dowcipnych lekach potem mialam mega wylew, to te dane leki sie rozpuszczaja i wyplywa to co sie nie wchlonie... raz mialam tak ze rano nie wyplynelo ze mnie wszystko i jadac do pracy to na rowerze to az przez spodnie mi przecieklo taki wylew mialam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny