X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • arien Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że to norma ze wycieka. Bardziej zaniepokoilo mnie to ze dzisiaj ten sluz przybrał troche zoltawa barwe. I co ciri? Teraz siedzisz w domu i obiadki G gotujesz? :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja zawsze codziennie mu obiadki gotuje :D ale w planach mam kilka rzeczy do zalatwienia przez ten czas. Bede ogarniac sobie to mieszkanie u ciotki

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jestem po wizycie u gina. Pęcherzyk 23 mm i endo 9mm. Minimalna ilość płynu w zatoce, więc albo jestem w trakcie owu, albo tuż po... To i tak nic nie zmienia, bo mój S. oprócz zapalenia jelit, jeszcze się rozchorował na to wszystko. Leży z gorączką 39 st.

Pokazałam lekarzowi wyniki badania nasienia i stwierdził.....nie są dobre :( Powiedział, że zapalenie układu pokarmowego nie ma nic wspólnego z wynikami. Oczywiście mocna suplementacja (której póki co S. nie może stosować ze względu na jelita). Chce nas skierować do koleżanki od leczenia niepłodności. Dostałam skierowanie na HSG jeszcze.

Wszystko do dupy. Ja generalnie chyba wypadam z wątku. To już kolejny mój post, gdzie wylewam żale i wysyłam negatywną energię, więc to bez sensu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:16

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ogarnij sie nigdzie nie wypadasz. ;D po pierwsze ladne endo. Po drugie owulacja piekna bedzie dobrze ze kieruje do innego lekarza jeslo sam nie jest pewny ;D wiec bedzie dobrze ;) jak nie naturalnie to inseminacja ale jakby nie bylo i tak zajdziesz w ciaze a jak nie ma juz znaczenia ;)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle świetny lekarz. Pierwszy raz od dawna trafiłam na kogoś, kto mnie nie olał i przejął się moim problemem. Na razie dał mi to skierowanie i ubolewał nad tym, że u niego w szpitalu jest remont i nie może mnie przyjąć. Powiedział też, że gdybym miała długi czas oczekiwania na badanie, to przy następnej wizycie, mam mu powiedzieć i będzie działał. Super lekarz. I szczery, więc się poryczałam w gabinecie.

Taki materacyk mięciutki, takie jajo a dziecka z tego nie będzie :(

Martwię się też o mojego S., bo dzisiaj to już się załamał, jak powiedziałam o wizycie. Pierwszy raz odkąd jesteśmy razem widziałam, jak płacze ;( Serce mi się kraja

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ciri, Tobie współczuję takiego zjeba. Sorry za słownictwo, ale ręce mi opadają przy takich lekarzach. Uciekaj do kogoś innego :*

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie martw sie. Wiesz tak naorawde same wyniki to tez nie wszystko. Twoj S mial juz badania? Usg i takie inne?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U kogo bylas bo ty tez ze śląska jesteś

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kochana nie martw sie. Wiesz tak naorawde same wyniki to tez nie wszystko. Twoj S mial juz badania? Usg i takie inne?

Jeszcze nie :/ Wizytę u urologa ma dopiero 2 września
    Jeśli wydobrzeje, to może wcześniej prywatnie gdzieś pójdzie

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    U kogo bylas bo ty tez ze śląska jesteś

dr Maciej Jeleń

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Jeszcze nie :/ Wizytę u urologa ma dopiero 2 września
    Jeśli wydobrzeje, to może wcześniej prywatnie gdzieś pójdzie
    Noo to niech go zbadaja moze problem tkwi nie w samych plemnikach a np w ich ukrwieniu i innych rzeczy spowodowanych sama budowa jader i w ogole. Albo da mu urolog jakies celowane leki na poprawe jakosci i sie uda wiec naprawde nic straconego. Wiem ze to tak wiele ale jestescie na poczatku drogi dopiero i do zalamki jeszcze powinno wam byc daleko ;D

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo to niech go zbadaja moze problem tkwi nie w samych plemnikach a np w ich ukrwieniu i innych rzeczy spowodowanych sama budowa jader i w ogole. Albo da mu urolog jakies celowane leki na poprawe jakosci i sie uda wiec naprawde nic straconego. Wiem ze to tak wiele ale jestescie na poczatku drogi dopiero i do zalamki jeszcze powinno wam byc daleko ;D

Wiem, że w porównaniu z tym co przeszła Niunqa, to nic. Ale ja też to źle psychicznie znoszę. Od pewnego czasu codziennie płaczę. Czuję się, jakbym codziennie była przed okresem... Walczę ze sobą, próbuję skupić się na czymś innym, myśleć o innych sposobach i pozytywnym efekcie, ale w którymś momencie się poddaję i wtedy wystarczy, że zobaczę kobietę w ciąży, albo małe dziecko - i koniec. Wszystko szlag trafia.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze do czasu badan dalszych parnera dajcie sobie spokoj z typowymi staraniami a sama zadbaj o swoja psychike. Sproboj najpierw sama a potem moze psycholog (wiem ciezko sie udac do niego i zahfac, otworzyc sie ale sama tez korzystalam-akurat to nie bylo zwiazane ze staraniami ale pomoglo) to moze sie okazac wazniejsze niz same starania... A podobno (nie wiem ile w tym jest prawdy) psychika i stres tak samo dzialaja u mezczyzny jak u kobiety jak darmowa i naturalna antykoncepcja (czytalam o tym kilka artykolow).

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, nie odpuszczaj! Staraj sie dalej! Jestes coraz bliżej celu, będziesz wspaniala matka

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Alicja, nie wiem co sensownego moglabym napisac...rozumiem Twoje obawy i zniechęcenie. Placz tez.
    No ale zaczynacie dzialac, lekarz pomoze i uda sie. Zobaczysz:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja przytulam i wierze, ze wszystko dobrze sie skonczy i wkrotce zostaniecie rodzicami :*

U mnie dzis spory skok, ale z doswiadczenia wiem, ze to i tak nic nie znaczy i nic nie gwarantuje...

A tak w ogole to za 9 dni wyjezdzamy do Polski i doczekac sie nie moge. Stesknilam sie za wszystkim i wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 06:19

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakujemy się i wyruszamy w dzicz chociaż nie gluchą;)
    Będę bez prądu więc z neta nie będę korzystać. Powodzenia dziewczyny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • mkl Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam Alicja Tobie nowennę pompejanska, daje niesamowity spokój, czytałam duzo świadectw dziewczyn które z medycznego punktu widzenia miały male szansę na ciążę a dzięki tej nowennie są szczęśliwymi mamami, dla Boga nie ma nic niemożliwego

alicjaaaa lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Alicja przytulam i wierze, ze wszystko dobrze sie skonczy i wkrotce zostaniecie rodzicami :*

U mnie dzis spory skok, ale z doswiadczenia wiem, ze to i tak nic nie znaczy i nic nie gwarantuje...

A tak w ogole to za 9 dni wyjezdzamy do Polski i doczekac sie nie moge. Stesknilam sie za wszystkim i wszystkim :)

co do skoku, spojrzcie na moj wykres... co to za szalenstwo?! ;)

dzisiaj wyjatkowo duzo pracy, nie chce mi sie;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    co do skoku, spojrzcie na moj wykres... co to za szalenstwo?! ;)

dzisiaj wyjatkowo duzo pracy, nie chce mi sie;)

Uhh tez niezle poszlala Twoja tempka :) Dwa dni mnie wyprzedzasz.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ