Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiona88 wrote:Tak, slub mielismy cywilny tylko.
Dzieki dziewczyny
Tutaj macie fotki altany z zewnatrz i maly rzut na wnetrze
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fea8f7245cf7b548.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/050b34ce4d744574.html
bomba!! piekny slub naprawde skromny w gronie najblizszych i taki bajkowy!! przepieknie!! strasznie zazdroszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 16:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak zawsze jak Tatuś wraca, dzieci idealne.same pytaja kiedy syropek połkna, pieknie dzioby otwieraja nie ma plucia antybiotykiem, nie bija sie juz mowilam partnerowi ze musze je nagrać jak jego nie ma.dzisiaj mi powiedział ze wymyślam ze one takie niegrzeczne. Jak latwo sie domyśleć sprzeczka byla.
najważniejsze ze juz temperatury nie mają wysokiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka9319 wrote:Jak zawsze jak Tatuś wraca, dzieci idealne.same pytaja kiedy syropek połkna, pieknie dzioby otwieraja nie ma plucia antybiotykiem, nie bija sie juz mowilam partnerowi ze musze je nagrać jak jego nie ma.dzisiaj mi powiedział ze wymyślam ze one takie niegrzeczne. Jak latwo sie domyśleć sprzeczka byla.
najważniejsze ze juz temperatury nie mają wysokiej -
nick nieaktualnyHelooouuu.
Ja cały czas plamię I bardzo mnie drze w pachwinach. Wczoraj jak zasnęłam po tym wszystkim, to jak kamień Nawet wichury za oknem nie słyszałam. W pracy ledwo usiedziałam cholera Kupiłam testy owu dzis :]
Ciri to chyba mówiła coś o ogarnianiu mieszkania po babci. Może dlatego jej nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ale wiesz jak mnie to denerwuje. Tłukę im do tych małych główek ze maja chodzic w kapciach a nie bosych nogach ,to gdzie tam,skarpety zdejmą,kapcie zdejmą i biegają boso. Na noc Majka chce pampersa bo wstydzi sie zawsze jak zesika sie w nocy to Toska jej wturuje ze tez bez pampersa nie zaśnie. A teraz?! Same co chwile dopinaja rzepy na butach,bo przecież boso nie mozna, same na nocniki idą przed snem bo są "duzie i nie lobiom siu do majtecek" no ręce opadają. W poniedzialek znowu zostaje sama i znowu sie zacznie
Domcia23 lubi tę wiadomość