Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Też chcę testować. Robiłam już betę ale za szybko. Niby miał to być 10 dpo ale owulacja była później. Dopiero dziś mam 10 dpo. Wszyscy mówią, że ładny wykres mam i zastanawiam się kiedy beta może wyjść bo dziś to byłoby chyba za szybko a jutro? Czy lepiej poczekać? W poprzedniej ciąży w marcu to w 14-15 dpo beta miała 150 więc w 11 dpo to może być za szybko?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mkl wrote:Domcia23 co z Tobą?? Widzę na wykresie że temp dalej w górzeDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Morella wrote:Bedziemy! I bedziemy cieszyc sie z Twoich kresek:) dwoch!
Chyba Twoich
Kochana ja mialam HSG w znieczuleniu. W trakcie badania nie czulam nic, a i po badaniu nic szczegolnego sie nie dzialo. Troche jakby delikatne bole miesiaczkowe.[/url]
-
nick nieaktualny
-
karlik wrote:Cześć dziewczyny! Kurde, chyba rano zauważyłam śluz, który jest delikatnie podbarwiony na różowo
Myślicie, że coś z tym robić czy na razie poczekać na rozwój sytuacji?
A bierzesz jakies leki na podtrzymanie, bo nie pamieta? Poczekaj moze troche i sprawdz czy znow sie nie pojawi taki sluz, a jak bedzie to szybciutko do lekarza.[/url]
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, to ja znowu się włączam w wątek po skoku temperatury
Gratuluje wszystkim zaciążonym! Bardzo zazdroszczę
Ovu znowu źle wyznaczył mi skok temperatury (nie wiem, jak on to robi), dziś dopiero trzeci dzień wyższych temperatur. Bardzo jestemciekawa ile będzie faza lutealna w tym cyklu trwała (bo dwa poprzednie wariowała), w przyszłym tygodniu pójdę sprawdzić progesteron.
W tym cyklu zaszaleliśmy, a do tego każdy seks był naprawdę super - więc ech, tak by mi się marzyło, żeby właśnie w czasie takiego kochania się powstało dziecko. -
Fiona88 wrote:Anna wlasnie sie zastanawialam co sie z Toba dzieje
W koncu zmagamy sie z tym samym paskudztwem, czyli PCO...
Wygląda na to,że całkiem dobrze na mnie działa metformina, drugi cykl będzie NORMALNY, tzn. okolo 30 dni. To niesamowicie fajne nie czekać nie wiadomo ile na dni płodne. -
AnnaKliwijska wrote:I mam nadzieję, że obie go pokonamy!
Wygląda na to,że całkiem dobrze na mnie działa metformina, drugi cykl będzie NORMALNY, tzn. okolo 30 dni. To niesamowicie fajne nie czekać nie wiadomo ile na dni płodne.
Pokonamy, bo inaczej byc nie moze
Ja sama sobie wprowadzilam metformine i biore od 3 tygodni. Za tydzien tez zaczynam brac inofem, bo czeka na mnie w PL.[/url]