X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luciola wrote:
    Dziękuję za odpowiedzi. Owulacja no właśnie nie wiem wydaje mi się, że 16, bynajmniej wtedy pojawił się ten charakterystyczny śluz. Seks 14,16,17,18. Wczoraj bardzo mocno zabolało mnie z lewej strony taki skurcz czy ukłucie, aż się zgięłam w pół. I to mi daje do myślenia. To iść na betę czy ciążowy zrobić ?

Mi gin poradzila, zeby od razu robic bete, bo to jest najpewniejsze.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga007 wrote:
    Cześć dziewczyny! Kofeinka też tak właśnie miałam... @ jakaś dziwna, bardziej skąpa, brzuch bolał. Teraz piąty dzień @ i nawet plemienia już nawet nie mam. I też się zastanawiam czy ta moja faza lutealna nie za krótka ostatnio jest.. A @ coraz bardziej skąpe...
    Zdecydowanie za krotka. Lec do lekarza bo przy takiej fazie to szanse na ciaze sa nikle. Bo najczesciej implantacja jest miedzy 7-10 dniem wiec mozesz na nia nie miec szans.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Ja będę testować 25-go ;)
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png
    Ja jeszcze nie wiem kiedy bo to od owulacji zalezy ale chyba tym razem sie powstrzymam i nie bede testowac

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja jeszcze nie wiem kiedy bo to od owulacji zalezy ale chyba tym razem sie powstrzymam i nie bede testowac

Też tak się właśnie zastanawiałam czy może w tym cyklu nie kupować żadnego testu ciążowego i poczekać do terminu spodziewanej @, jak się zjawi to wiadomo, a jak nie przyjdzie, to ze trzy dni poczekać i zrobić dopiero teścior

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zdecydowanie za krotka. Lec do lekarza bo przy takiej fazie to szanse na ciaze sa nikle. Bo najczesciej implantacja jest miedzy 7-10 dniem wiec mozesz na nia nie miec szans.

A czym to może być spowodowane? Nie orientujesz się? Właśnie tak ostatnio się dzieje odkąd tsh mi wzrosło...

• luciola Znajoma

Wysłany: 28 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jesli wczoraj to jeszcze za wczesnie. Nie nakrecaj sie bo ja mialam to samo plus krwawienie typowo na implantacje i niestety negatyw. Jesli wczoraj byl skurcz to w sobote najwczesniej bete mozesz zrobic.

Właśnie o to chodzi jak mantrę codziennie do soboty będę powtarzać "nie nakręcaj się". Strasznie mnie kusi, bo dziś będę w szpitalu i mogłabym zajść do laboratorium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to dzis nie da ci wynikow bo za wczesniej. Jelsi wczoraj bylo zagniezdzenie to pierwszy wyrzut hormony jest po 24 godzinach od zagniezdzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga007 wrote:
    A czym to może być spowodowane? Nie orientujesz się? Właśnie tak ostatnio się dzieje odkąd tsh mi wzrosło...
    Wlasnie tarczyca moze byc spowodowane. Bierzezz leki na uregulowanie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Też tak się właśnie zastanawiałam czy może w tym cyklu nie kupować żadnego testu ciążowego i poczekać do terminu spodziewanej @, jak się zjawi to wiadomo, a jak nie przyjdzie, to ze trzy dni poczekać i zrobić dopiero teścior

Kofeinka powiem Ci z wlasnego doswiadcenia ze to mniej stresujace. Ja zrobilam w 9dpo test bo wesele i moj G mnie namowil. Ale do @ czekalam bez problemow.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wczoraj nie mialam na nic ochoty, tak dzis mam napad wilczego apetytu :D Juz tyle od rana zjadlam, ze glowa mala...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie tarczyca moze byc spowodowane. Bierzezz leki na uregulowanie?
    Tak od trzech tygodni

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze za wczesnie. Ale juz w kolejnym powinno byc dluzszy. Jak nie to idz do lekarza. Ale poczekaj ten jeden cykl jeszcze.

• luciola Znajoma

Wysłany: 28 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biały gęsty śluz niekleisty, dni niepłodne, czy to jeden z objawów? Jeszcze 4 dni do okresu. Niestety nie mam porównania, bo przez ostatnie 0,5 roku non stop miałam grzybicę. To mój pierwszy cykl bez grzybicy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki przed okresem. Ten cykl byl inny bo nie mialam w ogole sluzu. Ale taki to na okres.

• luciola Znajoma

Wysłany: 28 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekam do okresu. (żeby nie przyszedł ;))

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i taki jest sluz w ciazy bialy nie kleisty potem bardziej wodnisty ja taki mialam taka wydzieline ktorej z tygodnia na tydzien bylo coraz wiecej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:21

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • luciola Znajoma

Wysłany: 28 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 pocieszycielko i kusicielko zarazem. ;)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie rozmawiamy na tym temaacie o objawach bo zaraz wszystkie ja majam to taka zasada. ;p

anka2712 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie kuście, bo już mi zaczyna po głowie chodzić zakup testu:). A miałam wytrzymać do @. Wytrzymam, jeszcze tydzień. Właśnie czy któraś z Was planuje testy na nast tydzień? Co by się wspierać w wytrwałości;)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny nie kuście, bo już mi zaczyna po głowie chodzić zakup testu:). A miałam wytrzymać do @. Wytrzymam, jeszcze tydzień. Właśnie czy któraś z Was planuje testy na nast tydzień? Co by się wspierać w wytrwałości;)

Ja, ja, ale nie test, a bete od razu :)

ilonia1984, Magdziulla lubią tę wiadomość

‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ