Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
luciola wrote:Dziękuję za odpowiedzi. Owulacja no właśnie nie wiem wydaje mi się, że 16, bynajmniej wtedy pojawił się ten charakterystyczny śluz. Seks 14,16,17,18. Wczoraj bardzo mocno zabolało mnie z lewej strony taki skurcz czy ukłucie, aż się zgięłam w pół. I to mi daje do myślenia. To iść na betę czy ciążowy zrobić ?
Mi gin poradzila, zeby od razu robic bete, bo to jest najpewniejsze.[/url] -
nick nieaktualnykinga007 wrote:Cześć dziewczyny! Kofeinka też tak właśnie miałam... @ jakaś dziwna, bardziej skąpa, brzuch bolał. Teraz piąty dzień @ i nawet plemienia już nawet nie mam. I też się zastanawiam czy ta moja faza lutealna nie za krótka ostatnio jest.. A @ coraz bardziej skąpe...
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja jeszcze nie wiem kiedy bo to od owulacji zalezy ale chyba tym razem sie powstrzymam i nie bede testowac
Też tak się właśnie zastanawiałam czy może w tym cyklu nie kupować żadnego testu ciążowego i poczekać do terminu spodziewanej @, jak się zjawi to wiadomo, a jak nie przyjdzie, to ze trzy dni poczekać i zrobić dopiero teścior
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zdecydowanie za krotka. Lec do lekarza bo przy takiej fazie to szanse na ciaze sa nikle. Bo najczesciej implantacja jest miedzy 7-10 dniem wiec mozesz na nia nie miec szans.
A czym to może być spowodowane? Nie orientujesz się? Właśnie tak ostatnio się dzieje odkąd tsh mi wzrosło... -
ciri22 wrote:Jesli wczoraj to jeszcze za wczesnie. Nie nakrecaj sie bo ja mialam to samo plus krwawienie typowo na implantacje i niestety negatyw. Jesli wczoraj byl skurcz to w sobote najwczesniej bete mozesz zrobic.
Właśnie o to chodzi jak mantrę codziennie do soboty będę powtarzać "nie nakręcaj się". Strasznie mnie kusi, bo dziś będę w szpitalu i mogłabym zajść do laboratorium. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKofeinka powiem Ci z wlasnego doswiadcenia ze to mniej stresujace. Ja zrobilam w 9dpo test bo wesele i moj G mnie namowil. Ale do @ czekalam bez problemow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i taki jest sluz w ciazy bialy nie kleisty potem bardziej wodnisty ja taki mialam taka wydzieline ktorej z tygodnia na tydzien bylo coraz wiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:21
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny nie kuście, bo już mi zaczyna po głowie chodzić zakup testu:). A miałam wytrzymać do @. Wytrzymam, jeszcze tydzień. Właśnie czy któraś z Was planuje testy na nast tydzień? Co by się wspierać w wytrwałości;)
Ja, ja, ale nie test, a bete od razuilonia1984, Magdziulla lubią tę wiadomość
[/url]