Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:u mnie bardzo zle, praca mi sie wali a dzis to juz w ogole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusisz opłacić składki za 90dni (aczkolwiek jest tu pewna luka decyzyjna dlatego pewniej jest opłacić sobie msc więcej) w jakiej wysokości wybierasz, min 1100 coś zł, chyba, że to Twoja pierwsza działalność p wtedy masz składkę preferencyjną. Jednak jeśli ma się możliwości finansowe lepiej opłacać wyższe składki wtedy ma się wyższy zasiłek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja mi tak przez 3 cykle mowila... bo mialam te okresy takie beznadziejne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 16:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem
Zrobilam dziś test z 4 sika gdzieś no i wyszedł blady ale dostrzegalny, znaczy pozytywny.
Pojechalam odebrać wynik a tam 2,6...
Kupilam test zrobię jeszcze jutro rano. Na okres się nie zanosi. Szyjka zamknięta na amen, wysoko, twarda, śluz biały, choć wczoraj było maleńkie plamienie i dziś kilka kropek.
Dziwne.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Odpisałam Ci właśnie w czerwcowych;) spojrzałam na Twój cykl i widzę, że ovu masz 21.05 ja też tak miałam, ale ostatnio przesunął mi na 19.05. A ile trwają Twoje cykle?
Owu mi wyznaczylo na 21, ale w srode na wizycie u ginki i usg wyszlo, ze owulke mialam dopiero co... Ja jestem na duphastonie i dzieki niemu moje cykle trwaja 29-30 dni.[/url] -
kofeinka wrote:
Moja mama miala "okres" do 3 miesiaca i dopiero wtedy dowiedziala sie o ciazykofeinka lubi tę wiadomość
[/url] -
mama91 wrote:Hej jestem
Zrobilam dziś test z 4 sika gdzieś no i wyszedł blady ale dostrzegalny, znaczy pozytywny.
Pojechalam odebrać wynik a tam 2,6...
Kupilam test zrobię jeszcze jutro rano. Na okres się nie zanosi. Szyjka zamknięta na amen, wysoko, twarda, śluz biały, choć wczoraj było maleńkie plamienie i dziś kilka kropek.
Dziwne.
Mama dziwny wynik. Moze owulka byla bardzo pozno i dopiero beta zaczyna rosnac? Sama nie wiem...[/url]