Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Mama91 cały czas czuję, że Ty tak jak ja czekałaś i czekałaś na @ a tu niespodzianka. Trzymam mocno kciuki, ale skoro pojawił się cień...
Ku pokrzepieniu-ja na 4 dni przed terminem @ test miałam negatywny, dopiero dzień po terminie od razu pojawiła się druga kreska i to jaka wyraźna
Do gina termin mam w drugiej połowie czerwca, bo jak sam stwierdził na chwilę obecną jest trochę za wcześnie, żeby cokolwiek zobaczyć. Zatem czekam Mąż w czerwcu kończy okrągłą 30-kę, więc piękny prezent sobie zrobił, najpiękniejszy...
Trzymajcie się wszystkie. Jestem z Wami i wiem, że już wkrótce będziemy razem cieszyć się z naszych fasolek-to tylko kwestia czasu
Ściskam Was mocno :*ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Dobra dziewczyny ktore mam dopiesac na moja liste i komu wpisac ze juz czeka na dziecko bo nie pamietam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:20
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
mama91 wrote:Na razie potworze sam test i zobaczymy, jak cos we wtorek IDE do Gina. Wiec i tak na bete nie zdaze bo weekend a nawet jak w poniedziałek zrobilabum to wynik dopiero we wtorek.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Niunqa. Ale starań nie odpuszczasz? Mąż mi wyjechał i znowu tydzień samotnosci, mam chociaż nadzieję, że jak wróci będę miała dobre wieści. Dziewczyny mam takie może podstawowe pytanie, ale ciągle raczkuję w wielu tematach - jak opadnie mi teraz temp to znaczy, że przyjdzie @ i nie ma co się łudzić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:LLuxmed w zaleznosci od miasta ma ceny ja patrzylam w wawie to za bete ponad 40zl chca.. ;(
-
w sumie droga ta beta czytalaaam naaa forach czasem ze dziewwuchy po 6 nawet 8 robily nakrecaly sie ze za maly przyrost za duzy rozumiem raz potem po 2 dniach ale 8 razy bez przesady to jakas paranojka chybacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyMagdziulla, nie odpuszczam. Mąż wyjeżdża służbowo na 4 dni, więc doszłam do wniosku że pojadę do koleżanki nad jezioro, bo się wyprowadziła kawał świata ode mnie. Na owulkę u mnie za wcześnie jeszcze, więc jak mąż wróci to go zmolestuje W tym cyklu robię jeszcze cytologię i posiew, bo z HSG nie zdążę i z czasem i z finansami. Może uda mi się z tą pracą, to będę w siódmym niebie. Pensja nie jest wysoka, ale zmieniam branżę i oferują umowę o pracę. Praca jest z osobami niepełnosprawnymi, więc nikt mi nie zarzuci że choruję a poza tym to stabilizacja. Ponadto po 3 mcach próbnych jest możliwość pracy w systemie home office. Aby się udało...
U mnie w Warszawie beta kosztuje w niektórych placówkach po 57 zł. Jakiś koszmar cenowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Wasze testowania:* lece do pracy. Pewnie znow wybuchnie afera i ja, jako swiezak- oberwe. Odkad wrocilam z Niemiec, ciagle slysze jakies przytyki i uwaga uwaga...powiedzieli mi, ze o urlopie moge zapomniec bo wysiedzialam sie w Nuemczech...ciazo, prosze, zajdz mnie!
-
Magdziulla wrote:Gratulacje Niunqa. Ale starań nie odpuszczasz? Mąż mi wyjechał i znowu tydzień samotnosci, mam chociaż nadzieję, że jak wróci będę miała dobre wieści. Dziewczyny mam takie może podstawowe pytanie, ale ciągle raczkuję w wielu tematach - jak opadnie mi teraz temp to znaczy, że przyjdzie @ i nie ma co się łudzić?
Magdziulla jesli to bedzie spadek, a potem wzrost to moze oznaczac zagniezdzenie, a jesli spadnie i juz sie nie podniesie na nastepny dzien, a bedzie spadac dalej to znaczy, ze @ nadchodzi.[/url]