X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama, zrob jutro test i jeszcze raz bete. Ja mialam raz bete 2.0 i test pozytywny, choc po czasie. A kolejna beta byla juz 0,1.

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie potworze sam test i zobaczymy, jak cos we wtorek IDE do Gina. Wiec i tak na bete nie zdaze bo weekend a nawet jak w poniedziałek zrobilabum to wynik dopiero we wtorek.

ilonia1984 lubi tę wiadomość

2fd53eed.gif
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Mama91 cały czas czuję, że Ty tak jak ja czekałaś i czekałaś na @ a tu niespodzianka. Trzymam mocno kciuki, ale skoro pojawił się cień... :)

Ku pokrzepieniu-ja na 4 dni przed terminem @ test miałam negatywny, dopiero dzień po terminie od razu pojawiła się druga kreska i to jaka wyraźna :)

Do gina termin mam w drugiej połowie czerwca, bo jak sam stwierdził na chwilę obecną jest trochę za wcześnie, żeby cokolwiek zobaczyć. Zatem czekam :) Mąż w czerwcu kończy okrągłą 30-kę, więc piękny prezent sobie zrobił, najpiękniejszy...

Trzymajcie się wszystkie. Jestem z Wami i wiem, że już wkrótce będziemy razem cieszyć się z naszych fasolek-to tylko kwestia czasu :)

Ściskam Was mocno :*

ilonia1984 lubi tę wiadomość

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dobra dziewczyny ktore mam dopiesac na moja liste i komu wpisac ze juz czeka na dziecko bo nie pamietam...
    Mnie mnie poprosze dopisac....:) :) bede sie czula pelnowartosciowym czlonkem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:20

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi wychodzily cienie do 5 minut i beta wyszla 4. To bylo 13 dpo i byla to ciaza biochemiczna. Ale jesli nie dostaniesz nadal @ to moze faktycznie owu byla pozniej?

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama91 wrote:
    Na razie potworze sam test i zobaczymy, jak cos we wtorek IDE do Gina. Wiec i tak na bete nie zdaze bo weekend a nawet jak w poniedziałek zrobilabum to wynik dopiero we wtorek.
    Ja tez mialam cien ale test robilam tydzien po potem cien robil sie coraz bardziej widoczny a w dzin okresu byl juz ladna druga kreseczka tylko ja owolke mialam zawsze w polowie a ty moglas miec pozniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu pojde do innego laboratorium na bete. W poprzednim krew pobieral rzeźnik a nie pielegniarka. Do tej pory mam siniaka. Chcialabym, by wyniki hyly do sprawdzenia na stronie internetowej, byloby prosciej. Któraś z Was jest moze z Lodzi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka za tydzien jade do lodzi ;] a u Ciebie nie ma Diagnostyki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, ale oni podaja wyniki tylko osobiscie. I wlasnie tam przeorali mi reke

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej. To dziwne bo u mnie w diagnostyce jak zalozysz sobie karte to masz na stronie wyniki. Wiem ze na pewno luxmed daje na stronie ale oni to drodzy sa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w luxmedzie za hcg ilościowo placiłam 24zł i wyniki tego samego dnia, nawet po kilku godzinach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też w Diagnostyce miałam wyniki on line.
    Moja rozmowa o pracę przebiegła pomyślnie i mam nadzieję, że mnie przyjmą ;) Czekam do środy na kontakt.
    A od pon was trochę opuszczę, bo wyjeżdżam do Giżycka i tam ciężko o net.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Niunqa. Ale starań nie odpuszczasz?:) Mąż mi wyjechał i znowu tydzień samotnosci, mam chociaż nadzieję, że jak wróci będę miała dobre wieści. Dziewczyny mam takie może podstawowe pytanie, ale ciągle raczkuję w wielu tematach - jak opadnie mi teraz temp to znaczy, że przyjdzie @ i nie ma co się łudzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja w luxmedzie za hcg ilościowo placiłam 24zł i wyniki tego samego dnia, nawet po kilku godzinach.
    LLuxmed w zaleznosci od miasta ma ceny ja patrzylam w wawie to za bete ponad 40zl chca.. ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    LLuxmed w zaleznosci od miasta ma ceny ja patrzylam w wawie to za bete ponad 40zl chca.. ;(
    Za betę u mnie też 42zł tylko mi kobieta w rejestracji za każdym wmawia, że dla stwierdzenia wystarczy hcg ilościowo. A beta to później dopiero. Ja sama nie wiem, które robić za tydzień.

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie droga ta beta czytalaaam naaa forach czasem ze dziewwuchy po 6 nawet 8 robily nakrecaly sie ze za maly przyrost za duzy rozumiem raz potem po 2 dniach ale 8 razy bez przesady to jakas paranojka chyba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, nie odpuszczam. Mąż wyjeżdża służbowo na 4 dni, więc doszłam do wniosku że pojadę do koleżanki nad jezioro, bo się wyprowadziła kawał świata ode mnie. Na owulkę u mnie za wcześnie jeszcze, więc jak mąż wróci to go zmolestuje :P W tym cyklu robię jeszcze cytologię i posiew, bo z HSG nie zdążę i z czasem i z finansami. Może uda mi się z tą pracą, to będę w siódmym niebie. Pensja nie jest wysoka, ale zmieniam branżę i oferują umowę o pracę. Praca jest z osobami niepełnosprawnymi, więc nikt mi nie zarzuci że choruję a poza tym to stabilizacja. Ponadto po 3 mcach próbnych jest możliwość pracy w systemie home office. Aby się udało...

U mnie w Warszawie beta kosztuje w niektórych placówkach po 57 zł. Jakiś koszmar cenowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    W diagnostyce placilam 33 zl:/. Dopytam jak to jest dokladnie z ta rejestracją, ale ostatnio kazali przyjsc osobiscie.
    Ovu znow wyznaczylo mi prawdopodobna owulacje na 8 dc:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Wasze testowania:* lece do pracy. Pewnie znow wybuchnie afera i ja, jako swiezak- oberwe. Odkad wrocilam z Niemiec, ciagle slysze jakies przytyki i uwaga uwaga...powiedzieli mi, ze o urlopie moge zapomniec bo wysiedzialam sie w Nuemczech...ciazo, prosze, zajdz mnie! ;)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Gratulacje Niunqa. Ale starań nie odpuszczasz?:) Mąż mi wyjechał i znowu tydzień samotnosci, mam chociaż nadzieję, że jak wróci będę miała dobre wieści. Dziewczyny mam takie może podstawowe pytanie, ale ciągle raczkuję w wielu tematach - jak opadnie mi teraz temp to znaczy, że przyjdzie @ i nie ma co się łudzić?

Magdziulla jesli to bedzie spadek, a potem wzrost to moze oznaczac zagniezdzenie, a jesli spadnie i juz sie nie podniesie na nastepny dzien, a bedzie spadac dalej to znaczy, ze @ nadchodzi.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ