X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie mówiłam Mama91? ;) Bardzo gratuluję i ściskam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Ciri ten wątek faktycznie szczęśliwy, w życiu nie pomyślałabym, że Nam się uda, a tu taka niespodzianka :)
    Jestem pewna, że w czerwcu wszystkie, "jak jeden mąż" będziemy narzekać na wczesne "uroki" ciąży. Wizytę u lekarza mam 23/06, kazał się nie denerwować i brać kwas foliowy-także dopiero wtedy będę wiedziała coś więcej :)

Trzymam za Was wszystkie kciuki tak mocno, że aż palce szytwnieją ;)Buzia :*

kofeinka lubi tę wiadomość

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy dla kapitana tez bedzie. Ja dopiero za jakies dwa tygodnie dopiero owulacje bede miala. A jak na razie upilam sie i jest mi mega nie dobrze i to po kieliszku wina i butelce cydru.. Bleee oatatnio coraz gorzej znosze alkohol...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka podaj mi termin pozytywnej bety to wkleje Ci bobasa na pierwszej stronie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama91 wrote:
    Hej no robilam dziś dwa testy i SA oba pozytywne!
    Ale miałam dziś stres.
    Poszlak rano przypadkowo ze znajoma do Gina, on mnie bada i mówi ze podejrzewa ciąże poizamaciczna wiec ja juz stres ale zapisalanm się do drugiego lekarza, przed chwila wrocilam ma bardziej nowoczesny sprzęt i wszystko jest ok, jajniki ok, macica taka jak przed okresem jedynie pęcherzyka jeszcze nie widać. To nic może owi później była.
    Kazała przyjść za 3 tygodnie i się nie denerwowac.
    Gratulacje po pozytywnej becie wkleje Ci bobasa

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja wkurwiona od rana. Do pracy musze isc i skonczyc cos bo w poniedzialek jest to " absolutnie niemozliwe". Chyba napisze scenariusz do " Szefowie wrogowie 3" [polecam dwie pierwsze czesci].
    Mam nadzieje, ze owulacja będzie jakos jutro, maz w domu, moglabym go capnac od razu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez do pracy na 10 godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tvn24.pl/olecko-pijana-21-latka-urodzila-w-domu-pijane-dziecko,546912,s.html

Szkoda mi slow...

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mogę dołączyć?
    Mnie już szlak trafia ze wszystkim. bo jak się starać o dziecko jak nawet owu nie mam. Temp mi ostatnio spada a nie rośnie. :(

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem dziwnie bolał mnie brzuch. Nie podbrzusze (jak zawsze przy miesiączce), tylko trochę wyżej i aż trochę nad pępkiem, takie dziwne ciągnięcie czułam... nigdy jeszcze tak nie miałam. Zastanawiam się czy z okresem wszystko ok, bo krew jakaś taka dużo jaśniejsza niż zawsze. Że tak powiem "żywa" taka :/
    Brzuch wzdęty bardzo :( swędzi od czasu do czasu i pobolewa, tzn. ciągnie
    A dziś od rana strasznie głowa mnie boli :(

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Wczoraj wieczorem dziwnie bolał mnie brzuch. Nie podbrzusze (jak zawsze przy miesiączce), tylko trochę wyżej i aż trochę nad pępkiem, takie dziwne ciągnięcie czułam... nigdy jeszcze tak nie miałam. Zastanawiam się czy z okresem wszystko ok, bo krew jakaś taka dużo jaśniejsza niż zawsze. Że tak powiem "żywa" taka :/
    Brzuch wzdęty bardzo :( swędzi od czasu do czasu i pobolewa, tzn. ciągnie
    A dziś od rana strasznie głowa mnie boli :(

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png
    Mialam to samo w poprzednim cyklu jak okres dostalam. Az polecialam do gina. Powiedzial ze wszystko ok i to psychika go zablokowala dlatego krwawilam tylko dwa dni z wielkimi bolami. Krew jasna i zywa bez blonek i innych farfocli. Krwawienie bardzo skape dwa dni po 3 czy 4 godziny.

• Iriss Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na tą pierwsza stronę, a ten bobas w niebieskich barwach i się zaczęłam śmiać, że już mi Arizona wywróżyła, że jednak fasolek będzie :D Może Ciri wywróżysz nam chłopca? haha :D

Gratuluję nieśmiało Mama91 :). Dziewczynki, jest już wątek Lutówki 2016 :) na razie nas mało, ale czuję, że szybko będzie większe grono :D.
    Absolutnie nie podbieram dziewczyn z tego wątku ;), ale tam można pożalić się na dolegliwości :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Hej! Ja wkurwiona od rana. Do pracy musze isc i skonczyc cos bo w poniedzialek jest to " absolutnie niemozliwe". Chyba napisze scenariusz do " Szefowie wrogowie 3" [polecam dwie pierwsze czesci].
    Mam nadzieje, ze owulacja będzie jakos jutro, maz w domu, moglabym go capnac od razu;)
    Morella u mnie w pracy na razie ok, ale już sobie myślę jaką jazda będzie jak zajdę. Generalnie ciąża to wg. mojego kierownictwa najgorsza zbrodnia jaką można popełnić, lepiej bym wyszła wynosząc komputery z biura;);). A Ty już niedługo pójdziesz na zasłużone ciążowe wolne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, wrocilam:) siknelam na test owu bo jajniki czuje, jest bladzioch wiec jeszcze negatyw. Seksu chce mi sie jak nie wiem, chyba zaraz dopadne sie do malza.
    Magdziula, obys miala racje;) badz moja dobra wrozka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowcie nic o seksie moj mnie wkurwil ze w przeciagu tygodnia wysylam go na badania jak nic z nich nie wyjdzie to seksuolog i zaominam o sprawie dziecka do czasu roztrzygniecia tej sprawy...

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mialam to samo w poprzednim cyklu jak okres dostalam. Az polecialam do gina. Powiedzial ze wszystko ok i to psychika go zablokowala dlatego krwawilam tylko dwa dni z wielkimi bolami. Krew jasna i zywa bez blonek i innych farfocli. Krwawienie bardzo skape dwa dni po 3 czy 4 godziny.

U mnie trochę tych "farfocli" jest i krwawię 24/24.

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie mowcie nic o seksie moj mnie wkurwil ze w przeciagu tygodnia wysylam go na badania jak nic z nich nie wyjdzie to seksuolog i zaominam o sprawie dziecka do czasu roztrzygniecia tej sprawy...

Kurde, az tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Ja pierdole teraz to mnie tak wkurzyl ze juz naprawde. Od ponad 3 tygodni seksu nie bylo. Od 3 dni mi sie strasznie chce chociazby ze wzgledu na chujowa atmosfere w pracy mialam ochote sie napic i uprawiac dziki seks. Dwa dni mu darowalam ale wczoraj pilismy wiec ja tu do dziela przystepuje. Same pocalunki w usta sprawily ze erekcje mial co u niego to naprawde rzadkie trzeba troszke sie postarac zeby byl gotowy. Troche sie pocalowalismy po czym on odwrocil sie dupa i poszedl spac bez slowa... Jestem zalamana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fak:/ no ja bym chyba walnela gada z piesci. Ciri, niech on sie zbada, to naprawde jest uciążliwe: (

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tu myslec o dziecku przh czyms takimim? Nie da sie a potem znow uslusze juz bym chcial dziecko. Kurde jak dobrze wie ze mam ochote juz od kilku dni ze jest mi to potrzebne chociazby dla mojej prychiki a on nawet kurde palcem nie kiwnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ciri to nie dziwię się żeś wkurzona. U Nas to prędzej odwrotnie bywa. Nie wiem czemu, ale u Nas seks poprawił się o 180 stopni po ślubie - Ale to pewnie kwestia mojej psychiki. A gadałaś z Nim o tym tak na poważnie? Może coś go męczy, może to kwestia tego, że się staracie, a on się podświadomie boi. Wiem pojechałam psychoanalizą, ale moja znajoma tak miała. Z tym, że mieli już 2 dzieci ona chciała jeszcze jedno, a on mówił, że chcę a tak naprawdę nie chciał, co wyszło później. W zasadzie nie było w nim tak naprawdę złej woli, wiecie jak to faceci bal się kasę, że nie zapewni bytu itp.

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ