Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri przeczytaj sobei na watku tym co pisalas na meskich sprawach
znalazlam ci akuat teraz tu dlatego pisze.. -
nick nieaktualnyciri, wybacz, ale on zachowuje się jak rozbestwione dziecko. Niby go chce, ale seks- nie. Albo ma ze sobą problem i nie chce się przyznać co zakrawa o dziecinne zachowanie, albo nie chce dziecka...Jak jest problem to trzeba go zwalczać. Problem natury? (np hormony) do lekarza, nie chce, to trzeba pogadac dlaczego. Słuchaj, to nie moze byc tak, że trzasnies dzwiami i wyjdziesz. To nie rozwiąże problemu... Usiądz kolo niego i pogadajcie, SZCZERZE, jak ci powie, ze on tak ma w stalych zwiazkach to zapytaj go co zamierza w zwiazku z tym bo to nie jest normalne? Nie liczy chyba, ze jako mloda kobieta bedziesz zyla bez seksu bo on ma takie widzi mi się i nie chce dać sobie pomóc??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:52
-
nick nieaktualnyJa nie mam male potrzeby jesli chodzi o seks wiec to tez nie do konca tak jest. Zreszta nie wazne byla dzis rozmowa zobaczymy ja z nim czesto gadam ale dzis nie dalam mu tego obrucic w zart. Zobaczymy co bedzie dalej... Mowie tu juz nie chodzi o seks nawet ale i o pieszczoty...
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Witam Ciebie tu i u nas
odp ci jeszcze tam
powiem ci jedno jesli se kochace to walczcie najpierw o siebie bo to podstawa i fundament ktor buduje resztesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh no u nas IUI przwidywane jest na sierpien. a to jedyna opcja na mozliwosc zajscia wiec ..moze sie zalape heheh
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A wlasnie bede jechac do lodzi co tm jest do zwialedzania?
Eeeee, nic? Serio. Jakos nie widze tu atrakcji, które moga w ogole zwrocic uwage. Jestem tu od 7 miesiecy z przerwami i nie znalazlam miejsca godnego uwagi. Lodz to typowo przemyslowe/włókiennicze miasto wiec rozumiesz... . Zaproponowalabym Ci spotkanie, ale wyjezdzam do rodzicow i tesciow:/ -
Witajcie
dziś mój 5dc, od jutra zaczynam mierzyć temperaturę, by wiedzieć kiedy owulka będzie dokładnie, no i oczywiście będę robić testy owulacyjne.
Byłam na nocy w pracy i sobie wszystko przemyślałam... muszę przestać się zadręczać i non stop myśleć o ciąży, bo tylko się nakręcam strasznie
Testów ciążowych nie mam na zapas i nie kupię - chyba, że okres mi się będzie spóźniał.
Tak sobie postanowiłam - nie zapeszać.
Może jak trochę zajmę się innymi rzeczami niż ciągłe rozkminy co i jak, to wreszcie się uda...
A jeśli czerwcowy cykl znów nie będzie owocny odpuszczam z temperaturami, testami owu, itd.
Amen
moniqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Ano jest. Tylko teraz mam rozkmine bo nie wiem czy capnac go dzis, czy jutro. Kurna, testy powinny pokazywac konkretny czas wystapienia owulacji. Tak co do godziny:D
Ja bym go brała dziś niech plemniczki mają czas się przemieścić do jajowodu, lepiej ponoć jak sobie tam poczekają na komórkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Witajcie
dziś mój 5dc, od jutra zaczynam mierzyć temperaturę, by wiedzieć kiedy owulka będzie dokładnie, no i oczywiście będę robić testy owulacyjne.
Byłam na nocy w pracy i sobie wszystko przemyślałam... muszę przestać się zadręczać i non stop myśleć o ciąży, bo tylko się nakręcam strasznie
Testów ciążowych nie mam na zapas i nie kupię - chyba, że okres mi się będzie spóźniał.
Tak sobie postanowiłam - nie zapeszać.
Może jak trochę zajmę się innymi rzeczami niż ciągłe rozkminy co i jak, to wreszcie się uda...
A jeśli czerwcowy cykl znów nie będzie owocny odpuszczam z temperaturami, testami owu, itd.
Amen
Dobrze kombinujesz:) moja gin powiedziala mi dokladnie to samo.kofeinka lubi tę wiadomość